با همت عالی و فرهنگی حامیان ورزشکار و هنرمند ایران عزیزمان
روز جمعه مصادف با سوم شهریور سال 1396، جشن سالانه موسسه خیریه طنین پرشکوه مهر(طپش) درمرکز همایش‌های بین المللی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران با حضور جمع کثیری از خیرین نیک اندیش و حامیان و همچنین هنرمندان، ورزشکاران پیشکسوت و چهره‌های سرشناس به پاس ارج نهادن بر کار خیرین برگزار شد.

به گزارش موسسه خیریه طنین پرشکوه مهر(طپش)، در این جشن، با شعار "حس خوبت را بساز"؛ پس از اجرای هنرمندانه حسن ریوندی و سینا سرلک خواننده محبوب کلاسیک، گزارشی از عملکرد موسسه توسط خانم مینا دهقان رئیس هیئت مدیره خیریه طپش ارائه شد. وی نیز ضمن خیرمقدم به میهمانان گفت: خوشحالم که جشن سالانه خیریه با حضور شما عزیزان برگزار مى‌شود و طپش در این سالها فراز و فرود بسیارى داشته است و اما خدا را شاکر هستیم که به همت خیریه و یارى خیرین، مشکل گشاى بیماران و افرادى بوده ایم که از دوران کودکى و نوجوانى با ما بوده و بعضا" تا ازدواج و تهیه جهیزیه و سیسمونى نیز همراهشان بودیم.

همچنین دکتر سیدان نایب رئیس شبکه در این مراسم گفت:  اینگونه سازمان‌های مردم نهاد با حس همدردى و مهرورزى بار زیادى از دوش دولت‌ها برداشته و مسئولیت سنگینى را بر عهده مى‌گیرند. بالطبع مدیریت اینگونه سازمان‌ها سخت و دشوار است و ما هم باید به یاری آنها بشتابیم. وی افزود: نزدیک ماه مهر است و اکثریت ما در دوران کودکى شیرینى و لذت استفاده از لوازم نو را در آغاز سال تحصیلى تجربه کرده ایم؛ بنابراین باید در این ایام خیریه‌هایی مثل خیریه طپش را که حامى کودکان است یارى رسانیم زیرا این خیریه‌ها با درایت، افرادى را که مستحق کمک هستند شناسایى کرده و دردی از میان دردمندان جامعه برمى دارند.
گفتنی است درا آخر مراسم، مراتب تقدیر و تشکر را از حسن نظر و لطف مهمانان و حامیان جشن سالانه طپش از جمله آقایان محمد امامی تهیه کننده سریال شهرزاد (اسپانسر مالی)، مجید کثیری مدیرعامل اخبار رسمی (اسپانسر رسانه ای)، دکتر غلامرضا سیدان نائب رئیس انجمن دوستی ایران وسایر کشورها (اسپانسر معنوی)، علیرضا رضوی نصر مدیرعامل آرمان کیمیای سبز(اسپانسر مادی)، دکتر بهزاد سلیمانی مدرس وعضو هئیت مدیره علمی دانشگاه الزهرا و مدیرعامل دفترطراحی بهزاد سلیمانی، خانم حمیراغفاری مدرس دانشگاه الزهرا ودانشگاه هنر و معماری در رشته طراحی صنعتی و خانم رویا ایمانی کارشناس طراحی صنعتی(اسپانسرچاپ - تبلیغات)، محسن مالجو مدیر تشریفات یکتا که با شعار"حس خوبت را بساز"با طپش همراه بودند و همچین حضور سبز جناب آقایان گرامی به نمایندگی از خاندان گرامی بزرگترین وارد کننده خودرو به ایران، صادرکننده چای گلستان و پسته و نیز موسس چندین خیریه و بیمارستان  و نیز آقای دکتر سلمانی مدیر کل امور اداری وپشتیبانی وزارت اقتصاد و دارایی کشور اعلام گردید.

گفتنی است؛ آن مراسم به یادماندنی با حضور و همت عالی و فرهنگی حامیان ورزشکار و هنرمند ایران عزیزمان بهنام محمودی والیبالیست سابق تیم ملی والیبال ایران، اسماعیل حلالی بازیکن سابق تیم فوتبال پرسپولیس، مریم مشتاقی مدیریت باشگاه فزهنگی ورزشی پاد، مسیح میرحسینی (مشاور فرهنگی هنری شبکه انجمن‌هاى دوستی ایران با سایر کشورها، بازیگر تئاتر و سینما)، علی فروتن بازیگر تئاتر (برنامه فتیله‌ها)، مهدی لباف (تهیه کننده، بازیگر سینما و تلویزیون و بنیانگذار موسسه خانیک فیلم)، فرامرز روشنایی (بازیگر، مدیر روابط عمومی انجمن بازیگران سینمای ایران)، مهوش وقاری(بازیگر سینما)، شهرزاد عبدالمجید، علی پاکزادیان مقدم(باشگاه مدیران موفق )، مهدی مقدم (مجری برنامه)، دکتر روح اله ابراهیم نژاد کارآفرین و مدرس دانشگاه، مهندس کیوان نقره کار کارآفرین برتر ملی و مشاور توسعه وفرهنگ سازی چندین پروژه کارآفرینی کشور و دکتر سید محمد موسوی مدرس سازمان مدیریت صنعتی و مجری شهرک تحقیقاتی کاوش-سازمان گسترش ونوسازی صنایع ایران و جمعی دیگر از دوستان برگزار گردید.

اتفاقاتی که بعد از گرم کردن دوباره روغن سرخ شده در بدنمان می افتد

تمام روش های استعلام کالابرگ

بازخوانی پرونده نقض حقوق یک شهروند ایرانی در سوئد/ «حمید نوری»؛ ۱۶۰۰ روز بازداشت غیرقانونی در بهشت گردشگران

ابعاد مختلف تصویب قطعنامه جدید شورای امنیت برای برقراری آتش بس فوری/ بن بست اسرائیل در غزه

فرزند آیت الله علم الهدی چه نقشی در هلدینگ گردشگری جوانمرد دارد؟

حمله موشکی حزب الله لبنان به مواضع نظامیان صهیونیست

ثبات قیمت دلار و درهم و کاهش بهای یورو در مرکز مبادله ارز

فرانسه ناو هواپیمابر هسته‌ای تولید می‌کند

ایستادگی مردم غزه و فلسطین و ناکامی‌های رژیم صهیونیستی در جنگ شش ماهه پدیده‌ای الهی است/ مردم غزه و نیرو‌های مقاومت بر استمرار ایستادگی تا پیروزی نهایی مصمم هستند

تمامی کشورهای عربی آماده به رسمیت شناختن اسرائیل هستند

مرگ سناتور ضدایرانی در ۸۲ سالگی

کی‌یف برای تامین تجهیزات دفاعی به ناتو متوسل شد

تدابیر جدید دیوان لاهه در رابطه با جنگ در غزه

دستگاه قضایی مقابل زمین خواری ۳۰۰۰ میلیارد تومانی در گیلان ایستاد/ سازمان بازرسی جلوی تصرف غیرقانونی زمین معروف آستارا را گرفت

امشب ساعت را به وقت زمین کوک کنید

انتشار همزمان چند ویدیو هنجارشکن در فضای مجازی/ عادی سازی و ترویج فساد/ با اقدام به موقع فراجا صفحات مسدود شد

حضور باقری در سفارت روسیه در تهران

هنیه: مقاومت مردم غزه، افسانه‌ای است/ اشغالگران با انزوای بی‌سابقه‌ای مواجه شده‌اند

چرا روسیه مسؤلیت داعش در حمله تروریستی مسکو را نمی پذیرد؟!

اتفاقاتی که بعد از گرم کردن دوباره روغن سرخ شده در بدنمان می افتد

جشنواره گل نوروزی یوزها برابر ترکمنستان/ پایان دور رفت با صدرنشینی ایران

بزرگترین پیشرفت‌های فناوری در سال گذشته چه بود؟

تورم چه زمانی تک رقمی می‌شود؟

شهادت یکی از رزمندگان سپاه در سوریه

تاکید رئیسی بر حمایت کامل از تولید کالاهای اساسی و ایجاد ثبات و آرامش در این بخش

۱۸ فروردین؛ آغاز مرحله سوم طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک

آخرین نتایج دوازدهمین دوره انتخابات مجلس به تفکیک استان‌ها/ کدام کاندیداها به مجلس راه یافتند

نتایج نهایی انتخابات مجلس در تهران/ دو مرحله ای شدن انتخابات تهران قطعی شد /۱۴ نفری که از تهران مستقیم به مجلس راه یافتند/ چه کسانی به دور دوم رفتند؟

نتایج انتخابات ۱۴۰۲ خبرگان رهبری در سراسر کشور/ آرای خبرگان تهران اعلام شد+ جدول

انتخاب نکردن و آسیب‌هایش/ چگونه انتخاب صحیح داشته باشیم

2 بانک غیردولتی مشتری جدید استقلال و پرسپولیس

بزرگ‌ترین پایگاه فضایی غرب آسیا در حال ساخت است/ صنعت فضاییِ کشور در مسیر توسعه پرشتاب پیش می‌رود