تفاوت تبلیغات گوگل ( گوگل ادوردز ) با سئو؟
اگر به صورت تخصصی یا نیمه حرفه‌ای در دنیای وب و بازاریابی آنلاین فعال باشید قطعا نام دو واژه‌ی گوگل ادوردز و سئو به گوشتان خورده است.

اگر به صورت تخصصی یا نیمه حرفه‌ای در دنیای وب و بازاریابی آنلاین فعال باشید قطعا نام دو واژه‌ی گوگل ادوردز و سئو به گوش شما خورده است. در این مقاله تفاوت این دو مورد بررسی می‌شود. گوگل ادوردز و سئو دو بخش اصلی از SEM یا بازاریابی موتورهای جستجو هستند و زمان اجرای کمپین‌های بازاریابی دیجیتال (دیجیتال مارکتینگ) روی این دو موضوع به عنوان با ارزش‌ترین ابزارها، حساب ویژه‌ای می‌شود. اما نکته‌ی مهم اینجا است که بهینه سازی وب سایت و تبلیغات در گوگل، با اینکه وجه تشابه‌های زیادی دارند، در زمانی که از آنها استفاده می‌کنید یا بسته به اهداف شغلی و سیاست‌های بازاریابی کسب و کار شما، می‌توانند تفاوت‌هایی با یکدیگر نیز داشته باشند.

گوگل ادوردز چیست؟

اگر تازه وارد دنیای دیجیتال مارکتینگ یا بازاریابی دیجیتال شده‌اید، قطعا درباره‌ی PPC یا تبلیغات کلیکی (پرداخت به ازای کلیک) و اصطلاحات دیگری چون CPC یا ارزش در ازای کلیک زیاد خواهید شنید و باید بدانید کمپین‌های تبلیغاتی آنلاین بدون در نظر گرفتن چنین اصطلاحاتی ارزش زیادی ندارد. البته جای نگرانی نیست، در این مطلب بیشتر با این مفاهیم و تفاوت‌های آنها آشنا خواهید شد. گوگل ادورز پلتفرم تبلیغاتی گوگل است. تبلیغ‌کنندگان می‌توانند با استفاده از این پلتفرم، تبلیغات خود را در صفحات نتایج جستجوی گوگل، صفحه‌ی محصولات (یوتیوب، جیمیل و...) و هزاران سایت دیگر که در در برنامه‌ی ادورز شرکت دارند، قرار دهند تا نتایج مورد نظر آنها در ردیف‌های بالاتری نشان داده شود. شما به عنوان تبلیغ‌دهنده می‌توانید انتخاب کنید زمانی که کاربری روی تبلیغات شما کلیک کرد یا اگر افرادی از تبلیغات شما بازدید کردند، به ازای هر کلیک درآمد داشته باشند. تمام سیستم گوگل ادوردز مانند یک حراجی بزرگ عمل می‌کند که تبلیغ‌دهندگان برای بهترین مکان تبلیغاتی موجود با یکدیگر رقابت می‌کنند.

سئو چیست؟

SEO مخفف Search Engine Optimization یا بهینه‌سازی وب‌سایت برای موتورهای جستجو است که باعث می‌شود سایت شما در نتایج در موتورهای جستجوی مهمی چون گوگل، یاهو، بینگ و دیگر موتورهای جستجوی برتر، رتبه‌ی بالاتری داشته باشید. به این منظور، باید مطمئن شوید که سایت شما موتور جستجو پسند باشد. وب‌سایتی که موتور جستجو پسند طراحی شده باشد به سادگی توسط موتورهای جستجو خوانده شده و به راحتی توسط کاربران مورد استفاده قرار می‌گیرد.

آغاز دومین فروش فوق العاده ایران خودرو/قیمت کارخانه افزایش می‌یابد؟

ملک سلمان در بیمارستان بستری شد

هشدار رئیسی به اسرائیل/ خطای اسرائیل در تعرض به خاک ایران، چیزی از این رژیم باقی نمی‌گذارد

رهبر انقلاب: هدف از تحریم‌، در تنگنا گذاشتن ایران اسلامی است /توقعات آمریکا تمامی ندارد، تبعیت محض می‌خواهند

محمدصادقی بازیگر فراری: تعریف جنسیتی مشخصی ندارم/ بدونِ هویتِ جنسی

نمایش حقوق بشری آمریکا و تحریم ارتش «نتزاه یهودا» رژیم صهیونیستی/ از «گردانِ آزار» و ضد زن رژیم اسرائیل چه می‌دانید؟

آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد

تصویب چند طرح ضد ایرانی توسط سنای آمریکا؛ از تحریم خریداران نفتی تا منع صدور فناوری موشکی و پهپادی به ایران

نقش آمریکا در نسل‌کشی اسراییل در غزه با سرکوب دانشجویان معترض پاک نمی‌شود/ آمریکا آزادی بیان و تجمعات دانشجویان و اساتید دانشگاه را تضمین کند

خاندوزی: بدهی‌های ایران به بانک توسعه اسلامی را تا ۱۴۰۲ به صفر رساندیم/ پروژه‌های ناتمام را خاتمه می‌دهیم

نماوا بایکوت می‌شود؟/ رضا کیانیان: از شانه‌ساززاده شکایت می‌کنیم/ همایون اسعدیان: با شما قطع همکاری می‌کنم/ فرحبخش: برو سرامیکت را بفروش!

بررسی سرمایه گذاری های اخیر مهدی فضلی/ خیز گلرنگ برای حذف اسنپ، دیجی‌کالا و فیلیمو؟/ جنگ قدرت در اکوسیستم استارتاپی

قابل توجه صیانتیون و حامیان محدودکردن پلتفرم های خارجی/ حمله و توهین به دفتر رهبر انقلاب، توسط تندروها در ایتا

آمار شهدای غزه از ۳۴ هزار تن گذشت

بایرن مونیخ با حذف آرسنال به نیمه نهایی رسید