هواوی درآمد نیمه‌ اول سال خود را اعلام کرد
هواوی نتایج کسب‌وکار نیمه‌ی اول سال 2018 خود را اعلام کرد. هواوی، در شش‌ماهه‌ی نخست امسال، 7/325 میلیارد یوان درآمد داشته است.

هواوی درآمد نیمه‌ی اول سال خود را، با رشد سالانه‌ی 15 درصدی، 7/325 میلیارد یوان اعلام کرد

هواوی نتایج کسب‌وکار نیمه‌ی اول سال 2018 خود را اعلام کرد. هواوی، در شش‌ماهه‌ی نخست امسال، 7/325 میلیارد یوان درآمد داشته است که نسبت به همین دوره در سال گذشته 15% بیشتر است. حاشیه‌ی سود عملیاتی شرکت در نیمه‌ی اول سال 2018، 14% بوده است.

هواوی همواره کارایی و کیفیت عملیات خود را بالا می‌برد که این امر در عملکرد بسیار خوب آن نقش داشته است. شرکت انتظار دارد با همین شتاب پیش برود و با موقعیت مالی مستحکمی سال را به پایان برساند.

نکات برجسته‌ی مربوط به واحدهای مختلف

هواوی در واحد تجهیزات مخابرات خود به تمرکز بر تقویت نقاط قوت راه‌حل‌های مبدأ به مقصد در زمینه‌ی شبکه‌ی 5G ادامه می‌دهد و در نتیجه همواره در جهت تکامل LTE (و همچنین شبکه‌های مبتنی بر هدف، مراکز داده‌های ابری و غیره) گام برمی‌دارد تا مشتریان تجهیزات مخابراتی‌اش راحت‌تر بر چالش‌های عملی کسب‌وکار غلبه کنند. درنهایت، هدف مشترک این است که، با فعال‌سازی شبکه‌های تمام ابری، برقراری اتصال بین افراد و اشیا و توسعه‌ی زیرساخت شبکه، آینده‌ی تجاری تجهیزات مخابراتی تضمین شود.

هواوی فعالانه به دنبال راه‌هایی است تا تجهیزات مخابراتی با ارائه‌ی خدمات مختلفْ کسب‌وکارهای جدید، مانند خدمات ویدئویی، اینترنت اشیا (Io T)، پهنای باند خانگی پریمیوم، هم‌افزایی شبکه‌ی ابری و حوزه‌های دیگر، را رشد دهند.

هواوی در واحد کسب‌وکار سازمانی همواره به تعهد خود به ساخت پلتفرم‌های یکپارچه، نوآورانه و باز برای مشتریان عمل کرده است. این پلتفرم‌ها به دولت‌ها و سازمان‌های همه‌ی صنایع این امکان را می‌دهند که با چابکی و کارآمدی بیشتری دست به نوآوری بزنند، دیجیتال شوند و عملیات روزانه‌شان را هوشمندتر کنند. هواوی به نوآوری‌های خود در زمینه‌ی حوزه‌های ICT پیش‌رفته، از جمله رایانش ابری، Io T، هوش مصنوعی (AI) و کلان داده، ادامه می‌دهد. مرکز داده‌ها، enterprise campus، شبکه‌ی مبتنی بر هدف، انبار All-Flash، eLTE و راه‌حل‌های ارتباطات تجاری آن به طور گسترده در بخش‌هایی مانند دولت، انرژی، حمل‌ونقل، امور مالی و تولید استفاده می‌شوند.

در عین حال، هواوی فعالانه تلاش می‌کند، برای حمایت از دگرگونی دیجیتالی، اکوسیستم صنعتی‌ای را پرورش داده و ترویج کند. هواوی، با ساخت پلتفرم‌های ICT باز، OpenLabs و پلتفرم‌هایی برای آموزش، خدمات و بازاریابی جهانی، شرکای بیشتر و بیشتری را جذب کرده، نوآوری مشترک را ممکن می‌کند و گرداگرد خدمات مشتری مشترک اکوسیستمی بنا می‌نهد.

هواوی، در واحد کسب‌وکار مصرف‌کننده در تلاش است با حفظ تمرکز شدید خود بر نوآوری فناورانه، ارزش بیشتری برای کاربرانش فراهم کند. رویدادهای مهم 2018 عبارتند از:

• سری Huawei P20، که به واسطه‌ی نوآوری‌هایی در عکاسی و AI عکاسی با تلفن هوشمند را وارد مرحله‌ی جدیدی کرده است. GPU Turbo، فناوری تسریع پردازش گرافیکی انقلابی‌ای که پیش‌رفت بزرگی در گلوگاه‌های پردازش بین سیستم عامل EMUI هواوی، GPUهای تلفن هوشمند و CPUها ایجاد می‌کند. جی پی یو توربو در حد قابل‌توجهی کارایی پردازش گرافیکی را افزایش و، در عین‌حال، مصرف باتری را کاهش می‌دهد. جی پی یو توربو با بهینه‌سازی تعادل بین عملکرد و مصرف باتری موجب می‌شود کاربر تجربه‌ی کلی بسیار خوشایندتری داشته باشد. Matebook X Pro، اولین نوت‌بوک هواوی با طراحی صفحه نمایش FullView است که تقریباً نمایش بدون حاشیه را ممکن می‌سازد. این PC جدید با نوآوری‌های بسیار کامل می‌شود، تحسین فراوان رسانه‌ها و مصرف‌کنندگان را برمی‌انگیزد و موقعیت هواوی را در بازار PCهای ممتاز تثبیت می‌کند.

هواوی، در واحد فضای ابری، بر سرعت نوآوری‌های خود در زمینه‌ی زیرساخت ابری افزوده است. شرکت عمده‌ی فعالیت‌های خود را بر عرضه‌ی خدمات ابری باثبات، قابل اطمینان، امن، قابل اعتماد و پایدار به مشتریان و ساخت بستر هوش منصوعی که برای همه‌ی کاربران مقرون‌به‌صرفه و امن باشد متمرکز کرده است. پیش‌رفت‌های ویژه‌ی سال 2018 عبارتند از:

• در AI: هواوی کلود EI Intelligent Twins را معرفی و مجموعه‌ای از خدمات، شامل یادگیری عمیق، جستجوی تصویر و ویدئوی هوشمند EI، را منتشر کرد تا استفاده‌ی عملی از AI در سناریوهای صنعتی خاص ممکن شود. در رایانش ابری: هواوی C3ne را راه‌اندازی کرد، که سرور ابری ارتقای شبکه‌ایست که عملکرد روبه‌جلو را ده‌ها میلیون بسته در ثانیه افزایش می‌دهد.در امنیت ابری: هواوی کلود گواهی PCI-DSS را دریافت کرد که تأیید می‌کند همه‌ی خدمات و گره‌های آن از استاندارد امنیت اطلاعات صنعت پرداخت کارتی (PCI-DSS) پیروی می‌کنند (اولین عرضه‌کننده‌ی خدمات ابری در چین که این کار را انجام می‌دهد). هواوی کلود همه‌ی ارزیابی‌های گریدینگ حفاظت از امنیت سایبری طبقه‌بندی‌شده‌ی سطح 4 مطابق با مقررات وزارت امنیت عمومی چین را نیز پشت‌سر گذاشته است.

از آن‌جا که هواوی همواره اعتماد و شناخت بیشتری در بازار به دست می‌آورد، روز به روز مشتریان بیشتری خدمات اصلی‌شان را به هواوی کلود منتقل می‌کنند.هواوی متعهد شده است فناوری دیجیتال را در اختیار همه‌ی افراد، خانه‌ها و سازمان‌ها قرار دهد تا دنیای کاملاً متصل و هوشمندی پدید آید. این شرکت به پیاده‌سازی استراتژی پایپ خود ادامه می‌دهد و بر زیرساخت ICT و دیوایس‌های هوشمند تمرکز می‌کند تا برای مشتریان ارزش تولید کند، توسعه‌ی دیجیتالی و هوشمند جامعه را ممکن سازد و رشد پایدار را تضمین کند.

شهادت یکی از رزمندگان سپاه در سوریه

پیروزی مقتدرانه تیم ملی فوتبال ایران مقابل ترکمنستان

شائبه پرداخت میلیاردی به سلبریتی‌ها و تبلیغات در فضای مجازی، و سکوت صداوسیما/ خود را به مردم پاسخگو نمی‌دانید؟

جزئیات تجاوز بامدادی آمریکا به شرق سوریه

مسی زمان خداحافظی خود را اعلام کرد

چندین کشته و زخمی در پی حمله موشکی حزب‌الله به پایگاه صهیونیستی «شتولا»

دیدار اسماعیل هنیه با رهبر انقلاب/ رهبر انقلاب: در حمایت از فلسطین تردید نمی‌کنیم

فعلا گزینه صلح با روسیه میز اروپایی نخواهد بود/ در یک قدمی جنگ جهانی سوم

آغاز اردوی تیم ملی کشتی آزاد از ۱۰ فروردین + اسامی دعوت‌شدگان

خاندوزی: دولت با افزایش ۱۰۰ هزار میلیاردی بار مالیاتی بودجه مخالف است

تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران و گروه‌های مقاومت

رئیسی: به حمایت خود از آرمان فلسطین افتخار می‌کنیم

ویدیو/ منظور پس از مخالفت با واردات خودرو: نظرم درباره واردات خودرو نظر شخصی بود/ مکلف به اجرای قانون هستیم

بانک مرکزی برنامه کنترل نقدینگی را پیش می برد/ رشد نقدینگی ۱۸ درصد کاهش یافت

امشب ساعت را به وقت زمین کوک کنید

حضور باقری در سفارت روسیه در تهران

انتشار همزمان چند ویدیو هنجارشکن در فضای مجازی/ عادی سازی و ترویج فساد/ با اقدام به موقع فراجا صفحات مسدود شد

رئیس‌جمهور سال نو را به مراجع تقلید تبریک گفت

اتصال ۲۰ کشور جهان به سوئیفت روسی/ كاهش اثرگذاري تحريم هاي بانكي درصورت اتصال شبكه بانكي ايران و روسيه

هنیه: مقاومت مردم غزه، افسانه‌ای است/ اشغالگران با انزوای بی‌سابقه‌ای مواجه شده‌اند

ماجرای اختلاف خانوادگی خانم یکتا ناصر/ قوه قضائیه پیگیری کرد

چرا روسیه مسؤلیت داعش در حمله تروریستی مسکو را نمی پذیرد؟!

«گناه فرشته» روایت تقابل دو جهان‌بینی/ وقتی فرشته در محاکات و مخمصه افتاد

جشنواره گل نوروزی یوزها برابر ترکمنستان/ پایان دور رفت با صدرنشینی ایران

واکنش منوچهر هادی به اتهام بچه دزدی؛ اعاده حیثیت می‌کنم

آخرین نتایج دوازدهمین دوره انتخابات مجلس به تفکیک استان‌ها/ کدام کاندیداها به مجلس راه یافتند

۳ میلیون و ۹۰۰ هزار زائر نیمه شعبان در مسجد مقدس جمکران حضور یافتند

نتایج نهایی انتخابات مجلس در تهران/ دو مرحله ای شدن انتخابات تهران قطعی شد /۱۴ نفری که از تهران مستقیم به مجلس راه یافتند/ چه کسانی به دور دوم رفتند؟

نتایج انتخابات ۱۴۰۲ خبرگان رهبری در سراسر کشور/ آرای خبرگان تهران اعلام شد+ جدول

انتخاب نکردن و آسیب‌هایش/ چگونه انتخاب صحیح داشته باشیم

2 بانک غیردولتی مشتری جدید استقلال و پرسپولیس

واگذاری پتروشیمی شازند توسط بانک ملی،یک اقدام بی نظیر و به نفع مردم است/ این اقدام می‌تواند الگویی مناسبی برای شبکه بانکی کشور جهت اجرای منویات رهبری باشد