هوآوی با کمبود شدید تدارکات مواجه نخواهد شد، ما به‌خوبی آماده شده‌ایم
رن ژنگفی، بنیان‌گذار هوآوی، در آخرین دیدارش با رسانه‌ها تاکید کرد که شرکت هوآوی با وجود اقدامات سیاسی اخیر آمریکا، همچنان موقعیت قدرتمندی برای حرکت به جلو دارد.
کد خبر: 13980329378149620
تاریخ انتشار:

رن ژنگفی بنیان‌گذار هوآوی، در آخرین دیدارش با رسانه‌ها تاکید کرد که شرکت هوآوی با وجود اقدامات سیاسی اخیر آمریکا، همچنان موقعیت قدرتمندی برای حرکت به جلو دارد.

او در پاسخ به پرسشی درباره تاثیر فرمان اجرایی اخیر کاخ سفید توضیح داد: «آنچه که آمریکا انجام می‌دهد خارج از کنترل ماست. مهم‌ترین مسئله برای ما این است که کارمان را به‌درستی انجام بدهیم. تمایل دارم با استفاده از این فرصت، از شرکت‌های آمریکایی که با آن‌ها همکاری داریم، قدردانی کنم. ظرف این ۳۰ سال، این شرکت‌ها به ما کمک کردند که رشد کنیم و به جایی که هستیم برسیم. آن‌ها مشارکت‌های متعددی با ما داشته‌اند. همان‌طور که می‌دانید، اکثر شرکت‌هایی که به هوآوی مشاوره می‌دهند، مانند شرکت های زیادی چون آی‌بی‌ام و اکسنچر، در آمریکا مستقرند. در برابر بحران اخیر، می‌توانم احساس عدالت‌خواهی و هم‌دردی این شرکت‌ها با خودمان را درک کنم».

بنیان‌گذار هوآوی در ادامه جزئیات بیشتری را درباره رابطه با شرکت‌های آمریکایی بیان کرد: «آمریکا کشوری است که در آن قانون حاکم است. شرکت‌های آمریکایی و نیز اقتصاد واقعی باید پایبند به قانون باشند. رسانه‌ها باید درک کنند که این شرکت‌های آمریکایی و هوآوی سرنوشت مشترکی دارند. همه ما بازیگران اقتصاد بازار هستیم. رابطه نزدیک ما با شرکت‌های آمریکایی حاصل چندین دهه تلاش دوجانبه است. چنین روابطی را برگه‌ای کاغذ از طرف دولت آمریکا از بین نخواهد برد».

وضعیت عرضه محصول از طرف همکاران بین‌المللی هوآوی

در این نشست خبری، درباره موضوع عرضه محصول از طرف همکاران بین‌المللی هوآوی هم بحث شد. بنیان‌گذار هوآوی در این رابطه گفت: «شرکت ما با کمبود شدید تدارکات مواجه نخواهد شد. ما آمادگی کامل داریم. حتی اگر عرضه از طرف همکاران‌مان کافی نباشد، مشکلی نخواهیم داشت. به این علت که ما می‌توانیم همه تراشه‌های پیشرفته را خودمان تولید کنیم».

به گفته ژنگفی، تا زمانی که این شرکت‌ها بتوانند موافقت واشنگتن را داشته باشند، هوآوی به خرید عمده از آن‌ها ادامه خواهد داد. همچنین گفت: «شاید آن‌ها نتوانند به‌سرعت موافقت واشنگتن را جلب کنند. ما برای پشت سر گذاشتن این دوره گذار، چند راه در مقابل‌مان داریم. اگر این موافقت حاصل شود، تجارت عادیمان با شرکت‌های آمریکایی را از سر خواهیم گرفت و با یکدیگر همکاری می‌کنیم تا جامعه‌ای اطلاعاتی برای بشریت بسازیم. ما نمی‌خواهیم در انزوا کار کنیم».

رن ژنگفی در پاسخ به پرسش صریحی درباره اینکه چرا آمریکا هوآوی را هدف گرفته، گفت: «دقیقا نمی‌دانم که آن سیاست‌مداران آمریکایی چه فکری در سرشان می‌گذرد. به نظر من، نباید کمپین‌های تحت هدایت آمریکا ما را هدف بگیرند، آن هم فقط به این دلیل که ما از آمریکا جلوتریم».

بنیان‌گذار هوآوی به پرسشی هم درباره اختلالات کلی در بازار فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT)  پاسخ داد: «اروپا دنباله‌رو آمریکا نخواهد بود و اکثریت شرکت‌های آمریکایی ارتباط نزدیکی با ما دارند. بدون شک توانایی آن را داریم که خدمات‌رسانی به مشتریانمان را ادامه بدهیم. ظرفیت تولید انبوه ما بسیار زیاد است و افزودن نام هوآوی به فهرست تحریم، تاثیر مهمی روی ما نخواهد گذاشت. در سرتاسر جهان ما در مناقصه‌ها حرکت رو به جلو داریم».

چشم‌انداز تجاری هوآوی در سال ۲۰۱۹ و فناوری های 5G

رن ژنگفی با اشاره به چشم‌انداز تجاری هوآوی در سال ۲۰۱۹، افزود: «سرعت رشد ما کم خواهد شد، اما نه به اندازه‌ای که تصور می‌شود. در سه‌ماهه نخست امسال در مقایسه با مدت مشابه پارسال، درآمد ما رشد ۳۹ درصدی داشته است. این نرخ در ماه آوریل به ۲۵ درصد رسید و شاید این کاهش تا پایان امسال هم ادامه یابد. اما تحریم آمریکا به رشد منفی منجر نخواهد شد و آسیبی به روند توسعه صنعت ما وارد نخواهد کرد».

او تاکید کرد که انتظار می‌رود استانداردهای 5G تاثیر بسیار زیادی روی جامعه داشته باشد و این حوزه جزو بخش‌هایی است که هوآوی پیشرفته‌ترین فناوری‌ها را دارد، و عملکرد امریکا در این حوزه تاثیر زیادی برای هوآوی نخواهد داشت، گذشته از این، رقبای هوآوی توانایی آن را ندارند که طی دو الی سه سال آینده به هوآوی برسند. در حال حاضر شرکت هوآوی از نظر نوآوری و تحقیق و توسعه در حوزه فناوری، آمادگی بسیار خوبی برای آینده دارد و در گوشه‌وکنار جهان ۲۶ مرکز تخصصی تحقیق و توسعه راه اندازی کرده است که بیش از ۷۰۰ ریاضیدان، ۸۰۰ فیزیکدان و ۱۲۰ شیمیدان در این مراکز مشغول به کار هستند. لازم به ذکر است که بیشترین پتنت‌های مرتبط با استانداردهای اساسی 5G در جهان را هوآوی دارد که ۲۷ درصد از کل این پتنت‌هاست.

رن ژنگفی می‌گوید: «ما نهادی برای پژوهش‌های راهبردی داریم که بودجه بسیار قابل توجهی در اختیار استادان شناخته‌شده در دانشگاه‌های سراسر جهان می‌گذارد. از این سرمایه‌گذاری هم انتظار برگشت نداریم. شیوه‌ای که برای حمایت از تحقیقات در پیش گرفته‌ایم، مشابه نحوه عملکرد سرمایه‌گذاری بر مبنای قوانین بین المللی است. دانشگاه‌ها هستند که از این سرمایه‌گذاری منتفع می‌شوند. با این کار، می‌توانیم با دانشمندان بیشتری کار کنیم که به مطالعه و تحقیق روی فناوری‌هایی در مراحل مختلف مشغولند».

وقتی از رن ژنگفی پرسیده شد که در بلندمدت، کدام یک از سه گروه تجاری هوآوی بیشترین درآمد را نصیب این شرکت خواهد کرد، بنیان‌گذار هوآوی گفت: «پردرآمدترین بخش لزوما مهم‌ترین بخش خواهد بود. فقط بخشی که مسئول ایجاد ارتباطات شبکه است می‌تواند به رتبه اول جهان برسد. دقیقا هم همین بخش است که هدف حمله آمریکا قرار گرفته است. من آن را با هواپیمایی مقایسه کرده‌ام که آسیب جدی دیده. اما در حقیقت متوجه شده‌ایم که مشکلات این بخش به اندازه مشکلات بخش‌های دیگر نیست، چرا که از مدت‌ها پیش در این بخش مشغول آماده‌سازی بوده‌ایم. فناوری 5G، انتقال نوری و فناوری‌های شبکه اصلیمان تحت فشاری نیستند که بر این بخش وارد آمده، و این فناوری‌ها تا سال‌ها در جهان پیشرو خواهند بود».

رن ژنگفی در اشاره به چالش‌های اخیر بر سر شهرت و سابقه‌ هوآوی گفت: «ما قصد نداریم مسائل مربوط به شهرت و سابقه‌مان را از طریق کمپین‌های رسانه‌ای در بیرون از چین حل‌وفصل کنیم. از نظر من، لازم است در نهایت این مسائل را از طریق ارائه خدمات عالی به مشتریانمان برطرف کنیم. ما بسیار پیشرفته‌ایم و اگر مشتری‌ها از خدمات‌مان استفاده کنند، متوجه این موضوع خواهند شد».


انتشار محتوا: اخبار رسمی
پیشنهاد سردبیر
پربازدیدها

علائم جسمانی انواع اضطراب‌/ اضطراب اجتماعی چیست؟

موضع جدید عربستان در رابطه با جنگ اسرائیل و غزه

قانون مالیات بر عایدی سرمایه تغییرات گسترده ای داشته و صرفا اصلاح ایرادات شورای نگهبان نبوده/ این قانون برای کسانی است که می‌خواهند قدرت خریدشان را حفظ کنند

آغاز دومین فروش فوق العاده ایران خودرو/قیمت کارخانه افزایش می‌یابد؟

هشدار رئیسی به اسرائیل/ خطای اسرائیل در تعرض به خاک ایران، چیزی از این رژیم باقی نمی‌گذارد

ملک سلمان در بیمارستان بستری شد

رهبر انقلاب: هدف از تحریم‌، در تنگنا گذاشتن ایران اسلامی است /توقعات آمریکا تمامی ندارد، تبعیت محض می‌خواهند

محمدصادقی بازیگر فراری: تعریف جنسیتی مشخصی ندارم/ بدونِ هویتِ جنسی

نمایش حقوق بشری آمریکا و تحریم ارتش «نتزاه یهودا» رژیم صهیونیستی/ از «گردانِ آزار» و ضد زن رژیم اسرائیل چه می‌دانید؟

آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد

تصویب چند طرح ضد ایرانی توسط سنای آمریکا؛ از تحریم خریداران نفتی تا منع صدور فناوری موشکی و پهپادی به ایران

نقش آمریکا در نسل‌کشی اسراییل در غزه با سرکوب دانشجویان معترض پاک نمی‌شود/ آمریکا آزادی بیان و تجمعات دانشجویان و اساتید دانشگاه را تضمین کند

خاندوزی: بدهی‌های ایران به بانک توسعه اسلامی را تا ۱۴۰۲ به صفر رساندیم/ پروژه‌های ناتمام را خاتمه می‌دهیم

نماوا بایکوت می‌شود؟/ رضا کیانیان: از شانه‌ساززاده شکایت می‌کنیم/ همایون اسعدیان: با شما قطع همکاری می‌کنم/ فرحبخش: برو سرامیکت را بفروش!

واکنش صدر اعظم آلمان بر پاسخ احتمالی رژیم صهیونیستی به ایران

جا زدن پل‌های شناور به جای سامانه پدافندی/ احمق و احمق‌تر! / دروغ شاخدار به روایت تصویر

بررسی سرمایه گذاری های اخیر مهدی فضلی/ خیز گلرنگ برای حذف اسنپ، دیجی‌کالا و فیلیمو؟/ جنگ قدرت در اکوسیستم استارتاپی

قابل توجه صیانتیون و حامیان محدودکردن پلتفرم های خارجی/ حمله و توهین به دفتر رهبر انقلاب، توسط تندروها در ایتا

علائم جسمانی انواع اضطراب‌/ اضطراب اجتماعی چیست؟

آمار شهدای غزه از ۳۴ هزار تن گذشت

بایرن مونیخ با حذف آرسنال به نیمه نهایی رسید

شماره گذاری خودرو مشمول پرداخت عوارض شد

موزه تاریخ کانون پرورش فکری کودکان ثبت ملی شد

دستور جمع‌آوری یک مکمل تقویتی رشد مو از سطح بازار

موضع جدید عربستان در رابطه با جنگ اسرائیل و غزه

دارندگان کارت سوخت حتما بخوانند/ خبر جدید رسانه دولت درباره سهمیه بنزین خودروها

واریز ۹۱۰ میلیارد تومان سود به حساب ۶۰ هزار سهامدار

چرایی واکنش ها به توئیت عضو دفتر رهبرانقلاب / تلاش عده ای برای کاستن اعتبار خبری دفتر رهبر انقلاب با تئوری «فقط پشت بلندگو»؟!

توضیحات کاظم صدیقی درخصوص غفلت صورت گرفته در تاسیس موسسه‌ای در ماجرای ازگل/ از خدا استغفار و از مردم عذرخواهی می‌کنم/ توقع دارم به تخلف احتمالی آشنا و غیرآشنا رسیدگی شود

زمانی برای تسویه حساب های قدیمی با اردن

گفتگوی دو وزیر سابق در خصوص صداوسیما

مالکان استقلال و پرسپولیس مشخص شدند

توضیح وزیر ارتباطات درباره شرایط افزایش سرعت اینترنت

عربستان خواستار تصویب قطعنامه ای علیه اسرائیل در شورای امنیت شد

وقتی مزخرفات کارشناس اسرائیلی درباره ایران و ربع پهلوی تحلیلگر آمریکایی را به قهقهه و واکنش واداشت!

شکایت تریدرهای رمزارز از اپل؛ قاضی پرونده را رد کرد

عاملان حمله تروریستی چابهار از افسران سرویس های آمریکایی و اسرائیلی ها جدا نیستند/ کشوری که تروریست‌ها از خاک آن حمله را آعاز کردند باید پاسخگو باشد

چرایی افزایش تعرفه اینترنت و مهم ترین تعهد اپراتورهای ارتباطی

واکنش صدر اعظم آلمان بر پاسخ احتمالی رژیم صهیونیستی به ایران

واکنش وزیر ارتباطات به محدودیت‌های جدید اینترنت

دلیل علمی تغییر ناگهانی احساسمان به یک فرد در ابتدای رابطه؛ از جذابیت اولیه تا انزجار

جا زدن پل‌های شناور به جای سامانه پدافندی/ احمق و احمق‌تر! / دروغ شاخدار به روایت تصویر

نقد و سیاست