جایگاهی بالاتر از میان‌رده و رقبا
هوآوی چیپست جدید خود با نام Kirin 810 را معرفی کرده ‌است. این چیپست میان‌رده که در گوشی Nova5 Huawei استفاده شده، عملکرد ممتازی را در سطح محصولات میان‌رده از خود نشان داده و در برخی زمینه‌ها از محصولات پرچمدار نیز بهتر عمل کرده است.

گوشی های این سری شامل مدل‌های متنوعی از میان‌رده تا پرچمدار هستند.

طبق اعلام هوآوی، این چیپست بر اساس فناوری 7 نانومتری ساخته شده است و پس از چیپست پرچمدار Kirin 980، دومین محصول با فناوری ساخت 7 نانومتری در بین چیپست‌های هوآوی محسوب می‌شود. نتایج بنچمارک AnTuTu که در مورد این چیپست در فضای وب منتشر شده، نشان می‌دهد گوشی Huawei Nova 5 با بهره‌گیری از تراشه Kirin 810 توانسته به امتیاز خوب 237437 دست پیدا کند.

کارایی تراشه‌ی جدید Kirin 810 نه تنها از Kirin 710 بالاتر است، بلکه موفق شده در تمام آزمون‌های CPU ،GPU ،UX و MEM چیپست Snapdragon 730 را نیز با اختلاف قابل توجه شکست دهد. این امتیاز، 13 درصد بالاتر از نتیجه میانگین تست‌های اسنپدراگون 730 (210 هزار) در دیتابیس آنتوتو بوده است. همچنینن 70 درصد بهبود نسبت به مدل قدیمی‌تر کایرین یعنی 710 به ثبت رسانده است.

اگرچه این چیپست یک محصول میان‌رده به شمار می‌رود، اما طبق گزارش‌ها در زمینه تست‌های هوش مصنوعی می‌تواند چیپست‌های قدرتمند Snapdragon 855، Kirin 980 و Helio P90 را شکست دهد. با در نظر گرفتن این موضوع و توجه به امتیاز خوب AnTuTu باید گفت این چیپست می‌تواند در جایگاهی بالاتر از میان‌رده قرار گیرد.

Kirin 810 شامل یک پردازنده هشت‌هسته‌ای است که با فناوری 7 نانومتری کمپانی TSMC ساخته شده است. از این هشت هسته، دو هسته قوی‌تر از نوع Cortex A-76 بوده که در فرکانس 2.27 گیگاهرتز کار می‌کنند. در کنار آن، از شش هسته کم‌مصرف Cortex-A55 نیز استفاده شده که فرکانس کاری آن برابر با 1.88 گیگاهرتز است. این چیپست در زمینه پردازش‌های گرافیکی نیز از هسته‌ Mali-G52 بهره می‌برد.

این چیپست مجهز به واحد پردازشگر عصبی (NPU) مبتنی بر معماری جدید هوآوی با نام DaVinci است. این پردازشگر عصبی نسبت به مدل‌های دیگر انرژی کمتری مصرف می‌کند و فناوری هوش مصنوعی را از طریق 32280 نقطه اجرا می‌کند. همان‌طور که گفته شد عملکرد چیپست Kirin 810 در زمینه هوش مصنوعی (AI) حتی از چیپست پرچمدار Snapdragon 855 نیز بالاتر است.

هوآوی برای اولین بار از این چیپست در گوشی جدید خود با نام Nova5  Huawei استفاده کرده است؛ در آینده‌ نزدیک باید منتظر حضور این چیپست در سایر گوشی‌های این شرکت نیز بود.

بازخوانی پرونده نقض حقوق یک شهروند ایرانی در سوئد/ «حمید نوری»؛ ۱۶۰۰ روز بازداشت غیرقانونی در بهشت گردشگران

تمام روش های استعلام کالابرگ

ابعاد مختلف تصویب قطعنامه جدید شورای امنیت برای برقراری آتش بس فوری/ بن بست اسرائیل در غزه

فرزند آیت الله علم الهدی چه نقشی در هلدینگ گردشگری جوانمرد دارد؟

اتفاقاتی که بعد از گرم کردن دوباره روغن سرخ شده در بدنمان می افتد

دستگاه قضایی مقابل زمین خواری ۳۰۰۰ میلیارد تومانی در گیلان ایستاد/ سازمان بازرسی جلوی تصرف غیرقانونی زمین معروف آستارا را گرفت

مرگ سناتور ضدایرانی در ۸۲ سالگی

ثبات قیمت دلار و درهم و کاهش بهای یورو در مرکز مبادله ارز

اطلاعیه در خصوص ساعت کار شعب و ستاد بانک سرمایه از پنجم تا یازدهم فروردین‌ماه

فرانسه ناو هواپیمابر هسته‌ای تولید می‌کند

کی‌یف برای تامین تجهیزات دفاعی به ناتو متوسل شد

حمله موشکی حزب الله لبنان به مواضع نظامیان صهیونیست

فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات کشور/ از تردد در مسیرهای مستعد وقوع بهمن اجتناب شود

​تغییر ساعت فعالیت شعب بانک صادرات ایران به مناسبت شب‌های قدر

امشب ساعت را به وقت زمین کوک کنید

حضور باقری در سفارت روسیه در تهران

انتشار همزمان چند ویدیو هنجارشکن در فضای مجازی/ عادی سازی و ترویج فساد/ با اقدام به موقع فراجا صفحات مسدود شد

هنیه: مقاومت مردم غزه، افسانه‌ای است/ اشغالگران با انزوای بی‌سابقه‌ای مواجه شده‌اند

چرا روسیه مسؤلیت داعش در حمله تروریستی مسکو را نمی پذیرد؟!

جشنواره گل نوروزی یوزها برابر ترکمنستان/ پایان دور رفت با صدرنشینی ایران

بزرگترین پیشرفت‌های فناوری در سال گذشته چه بود؟

تورم چه زمانی تک رقمی می‌شود؟

شهادت یکی از رزمندگان سپاه در سوریه

بخشی از پیام نوروزی متفاوت وزیر ارشاد/ پرسش‌هایی درباره تتلو، معین و قربانی

ویدیویی بسیار دلخراش از حمله تروریستی مسکو

جوایز نجومی برای تیم‌های جام ملت‌های اروپا

آخرین نتایج دوازدهمین دوره انتخابات مجلس به تفکیک استان‌ها/ کدام کاندیداها به مجلس راه یافتند

نتایج نهایی انتخابات مجلس در تهران/ دو مرحله ای شدن انتخابات تهران قطعی شد /۱۴ نفری که از تهران مستقیم به مجلس راه یافتند/ چه کسانی به دور دوم رفتند؟

نتایج انتخابات ۱۴۰۲ خبرگان رهبری در سراسر کشور/ آرای خبرگان تهران اعلام شد+ جدول

انتخاب نکردن و آسیب‌هایش/ چگونه انتخاب صحیح داشته باشیم

2 بانک غیردولتی مشتری جدید استقلال و پرسپولیس

واگذاری پتروشیمی شازند توسط بانک ملی،یک اقدام بی نظیر و به نفع مردم است/ این اقدام می‌تواند الگویی مناسبی برای شبکه بانکی کشور جهت اجرای منویات رهبری باشد