شرکت دانش بنیان شاپ گیت آلارم، اولین و بزرگ‌ترین تولید کننده گیت­‌های فروشگاهی در خاورمیانه است. تولیدات این شرکت در سایت شاپ گیت آلارم قرار دارد که شامل: دزدگیر لوازم الکترونیکی، دزدگیر موبایل، تگ عینک، دزدگیر پوشاک، دزدگیر داروخانه، دزدگیر هایپرمارکت، دزدگیر لوازم آرایشی و دزدگیر فروشگاهی است.

ایمنی از سرقت در مراکز فروش

امنیت فروشگاه و محصولات آن را می‌توان با استفاده از گیت فروشگاهی بدون نیاز به نیروی انسانی اضافه برقرار کرد. در فروشگاه­‌ها و مراکز فروش شلوغ، فروشنده به هیچ عنوان قادر به کنترل تردد نخواهد بود.

استفاده از گیت فروشگاهی و تگ دزدگیر در این موارد، از سرقت پیشگیری می‌کند. عملکرد سیستم امنیتی متشکل از گیت و تگ، بدین صورت است که با ایجاد میدان مغناطیسی با استفاده از آنتن­‌های نصب شده، از خروج اجناس لیبل­‌گذاری شده ممانعت به عمل می‌­آید. از این سیستم، برای انواع مختلف فروشگاه­‌ها استفاده می­‌شود که در میان آن­ها گیت پوشاک رواج زیادی پیدا کرده است.

خوشبختانه شرکت دانش بنیان شاپ گیت آلارم، نه تنها موفق به تولید این تجهیزات ایمنی فروشگاهی در داخل کشور شده بلکه اولین و بزرگترین تولید کننده گیت­‌های فروشگاهی در خاورمیانه است. تولیدات این شرکت در سایت شاپ گیت آلارم عرضه می­‌شوند که عبارتند از: دزدگیر لوازم الکترونیکی، دزدگیر موبایل، تگ عینک (دزدگیر عینک)، دزدگیر پوشاک (دزدگیر لباس)، دزدگیر داروخانه (دزدگیر دارو)، دزدگیر هایپرمارکت، دزدگیر لوازم آرایشی و دزدگیر فروشگاهی.

انتخاب تجهیزات سیستم امنیت تردد فروشگاهی

امروزه همه فروشگاه­‌ها، نیازمند گیت هستند. اما پیکربندی سیستم امنیتی باید چگونه باشد و از چه نوع تگی باید استفاده کرد؟ توصیه می­‌شود برای فراهم کردن امنیت مورد نیاز، از مشاوره رایگان مهندسین شاپ گیت آلارم کمک گرفت.

انواع گیت­‌های فروشگاهی

سه نوع گیت فروشگاهی وجود دارد که عبارتند از: گیت فروشگاهی EM، گیت فروشگاهی AM، گیت فروشگاهی RF.

گیت EM با فرکانس تقریباً 3 KHz کار می­‌کند. ازجمله مزایای این نوع گیت­‌ها می­‌توان به قدرت تشخیص اجناس فلزی یا شبه فلز اشاره کرد. مزیت بعدی این دستگاه‌­ها، لیبل­‌های کوچک و قابلیت استفاده برای محصولات فروشگاهی کوچک است. این گیت‌­ها دارای مدارهای پیچیده­‌ای هستند که هزینه تعمیرات و نگهداری زیادی نیز به آن­ها تحمیل می­‌کنند.

گیت AM با میدان مغناطیسی کار می­‌کند. ازجمله کاربردهای گیت فروشگاهی AM می­‌توان به فروشگاه­‌های لوازم آرایشی، فروشگاه­‌های بدلیجات، عطر و ادکلن فروشی­‍‌ها و طلافروشی­‌ها اشاره کرد.

در گیت RF از سیستم فرکانس و امواج رادیو استفاده شده است. کار این گیت در بازه­ فرکانسی 2 تا 2.8 MHz است. از جمله کاربردهای گیت RF و تگ دزدگیر این سیستم، می‌­توان به هایپرمارکت­‌ها، فروشگاه‌­های پوشاک و کتاب­فروشی­‌ها اشاره کرد.

انواع تگ­‌ها و لیبل­‌ها در گیت فروشگاهی

انواع تگ دزدگیر مورد استفاده در گیت­‌های فروشگاهی عبارتند از: تگ گلفی، تگ صدفی، تگ مدادی، تگ عینک، تگ پاندا، لیبل امنیتی RF و لیبل امنیتی AM.

تگ گلفی از معروف‌ترین تگ­‌ها است که بیشترین استفاده را هم در گیت پوشاک دارد. تگ صدفی هم از تگ‌­های معروف مورد استفاده در فروشگاه‌­های پوشاک است اما بخاطر شکل آن، بیشتر در لباس‌­های ظریف استفاده می‌­شود. تگ مدادی از دقت و قدرت بسیار بالایی برخوردار است. این تگ، به شکل مداد ساخته شده که بیشتر برای اجناسی مانند کیف، کفش و اجناس کوچک به کار می­‌رود. از تگ عینک، در عینک فروشی­‌ها استفاده می­‌کنند.

لیبل امنیتی RF به­ صورت برچسبی است که روی اجناس نصب شده و شکل­‌ها و اندازه‌­های مختلفی دارد و در سیستم RF شناسایی می­‌شود. لیبل امنیتی AM هم همان ویژگی­‌های لیبل امنیتی RF را دارد با این تفاوت که برای سیستم AM قابل بکارگیری است.

در مجموعه گیت فروشگاهی دستگاهی به نام جداکننده یا مگنت وجود دارد که وظیفه آن باز کردن قفل تگ­‌ها است. این عمل توسط یک آهنربای دارای میدان مغناطیسی قوی انجام خواهد شد.

استفاده بهینه از گیت فروشگاهی

در صورتی که جهت افزایش امنیت فروشگاهی از گیت استفاده می‌شود، مهندسین شرکت شاپ گیت آلارم  توصیه می­‌کنند برای بهتر شدن کار سیستم امنیتی، به این موارد توجه شود:

بارزترین ویژگی‌ گیت AM، دقت بالا و سرعت عمل آن است. این گیت در مقایسه با گیت RF، هم وسعت پوشش بیشتری دارد و هم از فناوری پیشرفته‌تری بهره­مند است. نکته­‌ای که برای استفاده از گیت AM باید در ذهن داشت این است که این گیت باید پس از نصب به درستی تنظیم شود.

برای بهینه­ سازی مصرف انرژی و همچنین افزایش طول عمر دستگاه، مدارهای الکترونیکی به شیوه‌­ای تنظیم شده‌­اند که استندبای شوند. دستگاه به گونه‌­ای تنظیم شده تا بعد از 16 ساعت کار، به­ صورت اتوماتیک از کار افتد.

در برخی از اوقات با عبور افراد از گیت، هشدار اشتباه صادر می‌­شود. به همین دلیل نباید فوری با شنیدن صدای هشدار، ادعای سرقت کرد و رفتار ناشایستی با مشتری داشت.

در چینش اجناس مجهز به تگ دزدگیر، حداقل فاصله دو متر با آنتن‌های گیت حتماً باید رعایت شود.

انتخاب محصولات گیت فروشگاهی و تگ دزدگیر

در انتخاب برند و دستگاه­‌های مناسب کار، باید دقت کافی به خرج داد و بررسی کرد که آیا محصول مورد نظر، ویژگی­‌های قیمت مناسب، قابلیت اطمینان کافی یعنی درصد آلارم خطای کم، طول عمر خوب و کارکرد مورد نیاز را داشته باشد.

با توجه به چهار دلیل، محصولات شرکت شاپ گیت، انتخاب بسیار خوبی خواهند بود. نخستین دلیل این است که قیمت تمام شده محصولات شاپ گیت در مقایسه با نمونه وارداتی، اختلاف چشمگیری دارند و هزینه نگهداری این محصولات هم بسیار کمتر است. دلیل دوم این است که چون محصولات شاپ گیت با بهترین مواد اولیه و مدرن‌ترین فناوری تولید می­‌شوند از کیفیت بالایی برخوردار بوده و رقیت سرسخت نمونه­‌های اروپایی و امریکایی به شمار می­‌روند. دلیل سوم انتخاب این محصولات، ضمانت خدمات فروش و پس از فروش و تأمین قطعات گارانتی محصولات برای مشتریان است. دلیل چهارم برای انتخاب محصولات شاپ گیت این است که شاپ گیت صاحب فناوری و از معدود سازندگان دستگاه­‌ها با تکنولوژی AM در جهان هستند.

گیت پوشاک؛ دزدگیر لباس

امروزه یکی از وسایل مورد نیاز در فروشگاه‌­های پوشاک، گیت ضد سرقت لباس است. وقتی دزدگیر لباس از بین آنت‌ن­های گیت نصب شده در درب خروج رد می‌­شود، دستگاه هشدار می‌­دهد و دست اندر کاران فروشگاه را از سرقت مطلع می‌­کند. در این سیستم امنیتی، از تگ گلفی یا همان تگ پوشاک استفاده می‌شود.

گیت پوشاک در دو پهنای فرکانسی RF  و AM تولید می‌­شود. دزدگیر لباس هر سیستم فقط با گیت پوشاک هم فرکانس خود کار می­‌کند و هشدار را به صدا در می‌­آورد. تگ دزدگیر لباس به محصولات فروشگاه وصل و بدین ترتیب در هنگام عبور غیر مجاز از گیت، شناسایی می­‌شود.

دزدگیر لوازم الکترونیکی

سه نوع تگ دزدگیرلوازم الکترونیکی برای استفاده وجود دارد که به نوع وسیله برقی که به فروش می­‌رسد بستگی دارد.

دسته اول محصولات شارژ شونده مانند تلفن همراه، تبلت و ... هستند. این وسایل بر روی پایه‌­هایی گذاشته می‌­شوند که به ­عنوان دزدگیر هم عمل می‌کنند. پایه­‌ها یا استندهای مذکور می­‌توانند دستگاه را شارژ کنند. نکته شگفت ­انگیز این استندها این است که علاوه بر میسر کردن امکان بررسی کارایی محصول برای مشتریان، با جداشدن از محصول یا خروج لوازم جانبی مانند کابل شارژر هشدار می‌دهند.

دسته دوم لوازم برقی خانگی هستند که نیاز به شارژر ندارند مانند LED‌ها، LCDها، لوازم آشپرخانه و امثال این­ها. محافظت از این لوازم الکترونیکی، توسط تگ فروشگاهی چند آلارم انجام می­‌شود. اصطلاح تگ فروشگاهی چند آلارم به این دلیل برای این دزدگیرها استفاده می­‌شود که هم در صورت جدا شدن لوازم در سرجای خود از سیستم و هم در زمان خروج از گیت سیستم، هشدار را به صدا در می‌آورند.

دزدگیر مورد استفاده برای این لوازم الکترونیکی خانگی شبیه یک میز متصل به محصول است که خارج کردن آن فقط توسط فروشنده ممکن است. استفاده از این دزدگیرها، امنیت فروشگاه را چندین و چند برابر می­‌کند.

دسته سوم،‌ کالاهای الکترونیکی درون جعبه است. برای حفاظت از این دستگاه­‌ها از تگ اسپایدر مجهز به فناوری AM و RF استفاده می‌­کنند. تگ اسپایدر در صورت قطع سیم یا خروج از گیت هشدار را به صدا در می­‌آورد.

گیت دزدگیر هایپرمارکت

هدف از نصب دزدگیر هایپرمارکت این است که با ضریب اطمینان بسیار خوبی، از خروج غیرمجاز اجناس فروشگاه ممانعت شود. گیت‌های دزدگیر قدیمی هایپرمارکت از فناوری RF استفاده می­‌کنند و آنالوگ هستند. عیب دزدگیرهای قدیمی هایپرمارکت­‌ها این است که تداخل امواج، گاه و بیگاه آن­ها را دچار اختلال می­‌کند و دچار خطا می­‌شوند.

دزدگیرهای جدید مورد استفاده در هایپرمارکت‌­ها از فناوری AM استفاده می­‌کنند. این دستگاه‌­ها از نوع دیجیتال هستند و تداخل امواج در این دستگاه‌­ها، اختلال ایجاد نمی­‌کند. بنابراین این گیت‌ها در هایپرمارکت، خروج غیرمجاز اجناس را بسیار دقیق­‌تر و سریع­‌تر شناسایی و اعلام می­‌کنند.

استفاده از یک گیت فروشگاهی مناسب در هایپرمارکت، امنیت را به مقدار زیادی افزایش می­­‌دهد. اما باید توجه کرد که نوع و جنس لیبل‌ها، تگ‌ها، رعایت فاصله اجناس دارای تگ یا لیبل تا آنتن گیت خروج و تمامی نکات نصب و استفاده بهینه از دستگاه، باید رعایت شوند تا ایمنی کافی فراهم شود.

برای مثال، گیت‌های دزدگیر هایپرمارکت در هشدار دادن برای بعضی از محصولات مثل محصولات حاوی یک مایع، مانند انواع لوازم آرایش، شوینده‌ها، آب‌میوه‌ها و امثال این­ها و محصولات فلزی مثل عینک، ضعف­‌هایی دارند. اگر از لیبل مناسب برای این محصولات استفاده نشود، حتی با گیت دیجیتال هم امکان خطا و عدم اعلام اخطار به موقع وجود دارد.

علاقه مندان به کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت شاپ گیت آلارم به آدرس shop-gate-alarm.com مراجعه کنند.

مذاکره مستقیم ایران و آمریکا تکذیب شد

روایت آیت‌الله اژه‌ای یک جلسه مهم با رئیس‌جمهور در اواخر سال گذشته در خصوص‌حجاب/ از فراجا خواسته شد وارد میدان شود، اما با صبر و حوصله

سهمیه بنزین این خودروها قطع شد + جزییات

افت قیمت ۴ تا ۱۰۰ میلیون تومانی برخی خودروها در بازار/ جدول قیمت خودروهای داخلی و خارجی