مولتی‌‌کافه تنها تولیدکننده قهوه در کشور

قهوه یکی از نوشیدنی‌های مهم و محبوب در سراسر دنیاست. نوشیدنی‌ای که در هر فرهنگ و قوم و ملیت، قصه‌ متفاوتی را از دیرباز داشته و مصرف آن دستخوش تغییراتی نیز شده است. طی سال‌های گذشته مصرف قهوه در کشور ما با رشد قابل توجهی مواجه شده، بر اساس گزارش سال 2017 موسسه یورو مانیتورز (EuroMonitor ) با آن‌که چای به‌عنوان نوشیدنی گرم رایج در ایران محسوب می‌شود، اما از سال 2016 به تعداد افرادی که یکی از انواع قهوه را در برنامه غذایی روزانه خود جای داده‌اند اضافه شده است. در این میان جوانان بیشتر از سایر رده‌های سنی به مصرف قهوه گرایش پیدا کرده‌اند. رایج شدن مصرف قهوه در ایران و بالا رفتن شیب صعودی مصرف، توجه کسب‌وکارهای زیادی را به این صنعت جلب کرده است؛ اما شاید کمتر کسی بداند که ایران یکی از تولیدکنندگان قهوه است و محصولات شرکت مولتی‌کافه - تنها تولیدکننده قهوه فوری از دانه سبز قهوه در کشور- صادر نیز می‌شود.
سیدرضا حسینی مدیرعامل مجموعه مولتی‌کافه با اشاره به بیش از 10 سال فعالیت این شرکت در صنعت قهوه گفت: «بیش از یک دهه است که به‌عنوان تنها تولیدکننده قهوه در ایران تمامی مراحل تولید را در کارخانه مولتی‌کافه در شهر مشهد انجام ‌می‌دهیم. در طول این مسیر همواره سعی کرده‌ایم دانش متخصصان خود را به‌روز نگه داریم و به بانک جامع تولید قهوه فوری در ایران تبدیل شویم. ما با در نظر گرفتن کیفیت استاندارد و ذائقه مصرف‌کننده، سبد محصولی خود را تعریف کرده‌ایم و پس از سال‌ها تلاش و تحقیق در این صنعت توانسته‌ایم سهم قابل توجهی از بازار قهوه در ایران را به خود اختصاص دهیم. امروز بخش عمده نیاز بازار قهوه فله ایران توسط مولتی‌کافه تامین می‌شود و با توجه به کیفیت بالای محصولاتمان خوشبختانه توانسته‌ایم تامین‌کننده قهوه بسیاری از تولیدکنندگان بنام محصولات صنایع غذایی در داخل کشور باشیم و کمکی باشیم برای چرخه تولید در داخل کشور.»

مولتی‌کافه برخلاف دیگر بازیگران صنعت قهوه در کشور از روز نخست، خط تولید خود را به گونه‌ای طراحی کرد که تمامی فرایند تولید قهوه از بوجاری و برشته‌سازی گرفته تا آسیاب، عصاره‌گیری، تولید پودر و گرانول‌سازی و در نهایت بسته‌بندی را در داخل مجموعه خود انجام دهد و با داشتن خط تولید و ماشین‌آلات پیشرفته، به تنها تولید‌کننده قهوه فوری در ایران تبدیل شود. این در حالی است که اکثر بازیگران این صنعت در ایران، تنها مرحله بسته‌بندی را در داخل کشور انجام می‌دهند و قهوه‌ای که تمامی مراحل فرآوری روی آن صورت گرفته است را از خارج کشور وارد می‌کنند.

به گفته حسینی به‌روزرسانی مدام آزمایشگاه‌های مولتی‌کافه بر اساس استانداردهای روز دنیا و بهره‌گیری از دانش روز، تا جایی پیش رفت که امروز این آزمایشگاه، آمادگی تبدیل شدن به آزمایشگاه مرجع مواد غذایی در صنعت قهوه و محصولات وابسته به آن را دارد. همچنین مولتی کافه با همکاری دانشگاه فردوسی مشهد اولین آزمایشگاه پیشرفته ارزیابی حسی و شناختی مواد غذایی را راه‌اندازی کرده که در آن آزمون‌‌های مربوط به طعم، بافت، رنگ و سایر ویژگی‌های محصولات غذایی صورت می‌گیرد.
دکتر امیر مهدی مرادی، دبیر انجمن مدیران صنایع استان خراسان رضوی با اشاره به اهمیت تولید و کارآفرینی در شرایط اقتصادی موجود گفت: «مجموعه مولتی‌کافه را می‌توان به‌عنوان یک الگو برای صنایع مختلف استان و در سطح ملی مطرح کرد؛ چرا که این مجموعه با ارتقای مستمر خود و پایبندی به بهره‌گیری از تخصص روز دنیا و انتقال آن به نیروی داخل، نه تنها در چرخه اقتصادی کشور نقش داشته بلکه در صنعتی که در کشورمان کمتر شناخته شده است، به جایگاه قابل توجهی رسیده است. امروز افتخار می‌کنیم که قهوه فوری تولید داخل به بیش از 15 کشور دنیا مانند لهستان، یونان، ترکیه، لبنان، امارات، روسیه، ارمنستان و... توسط این مجموعه صادر می‌شود.»

مولتی‌کافه یکی از زیرمجموعه‌های شرکت بزرگ سرمایه گذاری پارت سازان است. شرکت سرمایه گذاری پارت سازان در صنایع مختلفی چون خودرو، انرژی‌های نو، ساخت و ساز و... فعالیت دارد که در بخش مواد غذایی با سرمایه‌گذاری در حوزه قهوه به جایگاه قابل توجهی از بابت تولید و صادرات این محصول دست یافته است. مولتی‌کافه با بهره‌گیری از خط تولید و تجهیزات پیشرفته و بیش از 40 میلیون دلار سرمایه‌گذاری اولیه، امروز توانسته ظرفیت اسمی خود را به 10 هزار و 500 تن تولید انواع محصولات بر پایه قهوه و شکلات برساند. این مجموعه با داشتن بیش از 250 نیروی مستقیم در دفتر تهران و کارخانه مشهد ، محصولات متنوعی مانند دانه‌ی برشته شده، پودر قهوه، انوع قهوه فوری ،کافی‌میکس، شکلات داغ و... را تولید می‌کند.

روایتی از دختری که گردن ۹۰ درجه دارد + تصاویر

نظرسنجی مریلند| حمایت ایرانی‌ها از رئیسی، برنامه موشکی و نگاه به شرق/ کاهش‌ اعتماد به برجام و آمریکا

امیرعبداللهیان در گفت‌وگوی تلفنی با گوترش: اعضای برجام به تعهدات کامل خود عمل کنند ایران نیز به تعهدات خود باز خواهد گشت/مایل نیستیم تبادل زندانیان به مذاکرات هسته‌ای گره بخورد

عکس/ زن 70 ساله هندی بچه دار شد

خواص بی‌شمار کرفس/ از کاهش کلسترول و فشار تا تقویت اعصاب و سیستم ایمنی

مقصد واحد امت اسلامی آزادی از نظام سلطه است/شهید سلیمانی در جهان اسلام اقدامات عملی کرد/ امت اسلامی باید با همدیگر متحد باشند

عقب‌نشینی‌های آشکار دشمنان و قدرت‌های بزرگ را از منطقه شاهد هستیم/ در عراق، در سوریه، در لبنان و در محاصره سیاسی و اقتصادی ایران

قیمت ایرپاد ۳ در ایران

رزمایش بزرگ زمینی ارتش جمهوری آذربایجان در «لاچین»

ورود اولین محموله واکسن کرونا از ایتالیا به ایران

آژیر خطر و سامانه سی-رام در سفارت آمریکا در بغداد فعال شد+عکس

احضار سفیران ۱۰ کشور به وزارت خارجه ترکیه بر سر یک زندانی

تخت روانچی: اتهامات رژیم صهیونیستی درباره برنامه هسته‌ای صلح آمیز ایران، کاملاً پوچ، بی ربط و بی اساس است

جزئیات نام نویسی طرح جهش تولید مسکن از فردا/ آدرس سامانه ثبت نام

گفتگوی اختصاصی روزپلاس با منصور حقیقت‌پور از فرماندهان سابق نیروی قدس و مستشار نظامی ایران در جمهوری باکو

نتایج نهایی انتخابات عراق اعلام شد/ صدر همچنان در صدر

آقای کثیف ۷ بار دروازه‌اش باز شد

جانز‌هاپکینز: مبتلایان جهانی کرونا از 240 میلیون نفر عبور کرد

روایتی از دختری که گردن ۹۰ درجه دارد + تصاویر

حمله هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب تدمر

سید حسن نصرالله: حزب «جعجع» به دنبال اجرای پروژه‌های خارجی و جنگ داخلی در لبنان است/ حزب‌الله ۱۰۰ هزار نیروی آموزش دیده دارد

گل محمدی: قیمت یک بازیکن الهلال به اندازه بودجه ۴ سال پرسپولیس است

خیزش مجدد بیماری کرونا در برخی استان‌ها

طلایی بخرید که هیچ سارقی توان دزدیدن آن را ندارد!

طبق شایعات کیروش در راه پرسپولیس

گزافه گویی ضد ایرانی جدید الهام علی‌اف

بوی خون در لیگ برتر انگلیس

گزارش جالب دانشگاه جان‌هاپکینز از محاسبات غلط آمریکا در قبال ایران: فروپاشی نظام ایران "به شدت بعید" است/ ایران، شوروی نیست