نتایج هشتمین همایش برندینگ اعلام شد
نرم افزاری آموت برای چهارمین سال متوالی از سوی سازمان صنعت، معدن و تجارت و انجمن مدیران صنایع خراسان به عنوان "برند برتر" برگزیده شد.

نرم افزاری آموت از سال 1386 در شهر مشهد فعالیت خود را آغاز کرد. تخصص آموت در حوزه ارائه راه‌حل‌های اختصاصی برای مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) و محصولات حوزه مخابرات و ارتباطات است و طی این سال‌ها محصولات متنوعی در این زمینه تولید و عرضه کرده است.

فراز قله را نشانه رفتیم

مدل کسب و کار آموت از نوع (Business to Business) یا B2B است. یعنی مشتریان آموت شرکت‌ها و بنگاه‌های اقتصادی هستند که آن‌ها نیز با مشتریان خود سروکار دارند. هدف والای سازمان در ایده‌پردازی و تولید محصولات، همواره رضایت مشتریان بنگاه‌های اقتصادی است که طرف قرارداد آموت هستند. یوسف مذهب، بنیان گذار و مدیر عامل آموت می‌‌گوید: "رسالت ما وفادار کردن مشتری به بنگاه است و نه خود بنگاه به ما. اگر ما رسالت‌مان را درست انجام دهیم شرکت‌ها به ما وفادار می‌مانند."

اوج گرفتیم

این نگاه به همراه خلاقیت و رویاپردازی در کنار تلاش بی‌وقفه دست به دست هم دادند و نرم افزارهایی تولید شدند که به شرکت‌ها کمک می‌کنند تا بهره‌وری خود را افرایش داده و ارتباط بهتری در همه زمینه‌ها با مشتریان خود برقرار کنند.

این قصه سر دراز دارد

معروف است که می‌گویند: "برندها بر اساس آن چیزی که مشتریان درباره آن‌ها می‌‌گویند ساخته و بزرگ می‌‌شوند؛ نه آن چیزی که برند درباره خودش می‌گوید."

برند آموت علاوه بر محبوبیت میان مشتریانش و بازخوردهایی که در تمام نقاط تلاقی خود از مشتریان، معرفان، گویندگان، پیمانکاران، همکاران و سایر ذی‌نفعان خود می‌گیرد، عناوین و افتخارات متعددی نیز در طول سال‌ها فعالیت خود کسب کرده است.

برگزیده به عنوان واحد صنفی برتر

کسب نشان عالی رضایتمندی مشتری

برگزیده به عنوان برند برتر در سال ها 98 و 97 ، 1396

کسب عنوان تولید کننده و مدیر جوان کشور

جایزه عالی رهبری بنگاه های اقتصادی و...

و اکنون در سال 99 نیز برای چهارمین سال پیاپی نرم افزاری آموت از طرف انجمن مدیران صنایع خراسان و سازمان صنعت، معدن و تجارت به عنوان برند برتر سال برگزیده شده است. کسب این افتخار مرهون تلاش‌های تیم متخصص و حرفه‌ای آموت است که با جدّیت و قاطعیت در راه ارائه خدمات و اعتلای نشان و جایگاه تجاری برند آموت فعالیت می‌کنند.

اثر فوق العاده مصرف سبزی بر ایجاد شادی

بازی سوپرجام فوتبال ایران به تعویق افتاد

افرا: بازگشت به دوران «کلید اسرار»!/ ریشه «گیلان زدگی» حادّ تولیدات سیما کجاست؟

آماده باش به ۳ بازیکن تیم ملی فوتبال برای انجام خدمت سربازی

نگاهی بر صورت های مالی بانک ملی ایران در سال ۹۹ / از میدان داری و محرومیت زدایی تا ارائه تسهیلات کرونایی و به دوش کشیدن بار دولت

فضایی‌ها با اسنپ بایک و موتور گازی به کره زمین می‌آیند؟!

عکس/ کاپیتان استقلال با لباسی خاص

رییس سازمان حراست کل کشور منصوب شد

سردرگمی زائران اربعین از ثبت‌نام در سماح تا صدور ویزا/ بلیت هواپیما با نرخ مصوب کجاست؟/ اعزام حدود ۶۰ هزار زائر در یک هفته!

احتمال شیوع آنفلوانزا در پاییز و زمستان/چه کسانی باید واکسن آنفلوانزا بزنند؟

متأسفانه بعضی‌ها واردات واکسن را موکول به پذیرش FATF کرده بودند/ انجام خیلی از کارها ممکن خواهد شد

دانشگاه‌ها به صورت پلکانی بازگشایی شوند

برد پر گل پورتو با درخشش طارمی/عکس

واکسیناسیون ۵۰ درصد از دانشجویان تحصیلات تکمیلی/ تزریق واکسن به محصلان دانشگاه‌ها تا مهر تمام نمی‌شود

هیچ جبری برای بازی در گاندو نداشتم/ با مأموران امنیتی در ارتباط نیستم / شخصیت آقامحمد سعی میکرد دلبسته خانواده نشود

ترانسفر مارکت از احتمال پیوستن استوریج به پرسپولیس خبر داد/عکس

میزان بدهی استقلال به استراماچونی بر اساس حکم فیفا

اینفوگرافیک/ پیشگیری از چاقی و افسردگی در دورکاری و قرنطینه

یارانه یک میلیون تومانی دولت رئیسی شامل چه کسانی می‌شود؟

ویدیو/ گفت‌وگوی اختصاصی با وحید رهبانی بازیگر نفش آقا‌محمد سریال گاندو

در پرسپولیس می مانم

آمادگی اتریش برای اهدای یک میلیون دوز واکسن طی دو هفته آتی به ایران

ببینید/گفت‌وگوی تصویری روزپلاس با وحید رهبانی بازیگر نفش «آقا‌محمد» سریال گاندو

همزیستی زوجین با وجود تفاوت‌ها یک هنر است!

فرزند صالح ، رحمت و برکت از طرف پروردگار

گلر اتریشی به سپاهان پیوست/عکس

اکبر خرمدین از قصاص گریخت؟/ خواهر فرامرز: ما از قصاص دایی‌ام گذشتیم اما نمیخواهیم روی آزادی را ببیند

مالی برای رایزنی درباره ایران به مسکو و پاریس می‌رود