روشنگری به ادعاهای شرکت خیالی www.AITRADES.com
امنیت بلاکچین، رمز یکبار مصرف گوگل یا تراکنش «همتا به همتا» توجیهاتی هستند که برخی شرکت‌ ‎های خیالی فعال در حوزه ارز دیجیتال برای جذب سرمایه ‎های افراد به آن متوسل می‌شوند تا در دنیای مجازی و غیر واقعی که رقم زده‌اند بیشترین بهره و سود را از آن خود کنند.

امنیت بلاکچین، رمز یکبار مصرف گوگل یا تراکنش «همتابه همتا» توجیهاتی هستند که شرکت‌ ‎های خیالی فعال درحوزه بیت‌کویین برای جذب سرمایه ‎های افراد به آن متوسل می‌شوند تا در دنیای مجازی و غیر واقعی که رقم زده‌اند بیشترین بهره و سود را از آن خود کنند. ضمن اینکه  یکی از مهمترین شرکای این مجموعه کلاهبردار فرد شیادی به نام «ش- الف» است که در حال حاضر ساکن آمریکا بوده و هم اکنون تعداد زیادی از مالباختگان  توسط وکلایشان در سراسر دنیا با انجام اقدامات قانونی در پی به دام انداختن این شخص کلاهبردار هستند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شفافیت چنین شرکت‌ هایی به تبعیت از شیوه یارگیری گلوله برفی سعی می‌کنند سرمایه‎ های جدید را جذب کنند، زیرا حیات آنها بستگی به ورود سرمایه ‌های جدید دارد. اما واقعیت این توجیهات چیست؟

توضیحاتی که در ادامه آمده می‌تواند پاسخی برای این موارد باشد.

۱- کمپانی به دنبال درآمد چند میلیاردی نیست؟ می توانم بپرسم دنبال چیست؟ فرمودید که کمپانی دنبال این است که این ارز را تبدیل به یک کوین مستقل بکند و با قدرت رشد کند تا بتواند قیمت ارز را به چیزی مثل بیت‌‌کوین برساند. اسم این اگر درآمد میلیاردی و بی‌اساس و موج سواری نیست پس چیست؟ و به پول و سرمایه‌گذاری ما راضی نیست پس چرا شما این‌قدر تلاش می‌کنید که اقبالی را به آن بدهید؟

۲- کمپانی با امنیت بلاکچین هست یعنی چه؟ عوام فریبی هم اگر می‌کنید، لطفا اندکی مطالعه‌تان را بیشتر کنید تا بتوانید کار را بهتر توجیه کنید. لطفا بلاکچین را ابتدا تعریف کنید، سپس بفرمایید با امنیت بلاکچین هست!در سیستم‌های مالی برای انجام یک تراکنش مالی از یک واسطه نظیر بانک استفاده می‌کنند، اما بلاکچین این امکان را به خریداران و فروشندگان پول مجازی می‌دهد که به صورت مستقیم با هم در ارتباط باشند و نیاز به یک شخص ثالث به عنوان واسطه از بین برود. این شکل از تراکنش را «همتابه همتا»می‌نامند، اما هیچ کجا بلاکچین با امنیت و بی‌امنیت نداریم، بلکه یک متد پیش رو داریم که خود نیازمند تعریف چندلایه ی امنیتی است!

۳- گوگل شما را تایید کرده است؟ بر اساس کدام گواهینامه معتبر از گوگل معتبر شده اید؟

رمز یکبار مصرف گوگل را هر کسی می‌تواند برای پست الکترونیک خویش فعال کند و این امکانی رایگان از کمپانی گوگل است، برای هر فرد و سازمانی که در کمتر از سه دقیقه نیز ایجاد می‌شود. پس لطفا از کمبود اطلاعات مردم کلاهبرداری نکنید و به جای این مسائل به دنبال تجارتی منطقی و واقعی باشید. راستی تا یادم نرفته خدمت‌تان عرض کنم که بسیاری ازسایت‌های ایرانی برای اعضای خودشان از رمز یکبار مصرف گوگل استفاده می‌کنند و نرم افزاری ساده و قابل دانلود درگوگل، اپل استور و.. به نام Authenticatorوجود دارد که در اختیار داشتن آن ابداً به منزله‌ی تایید و حمایت گوگل از کاربران و بهره‌گیران آن نیست!

۴- اگر مردم به روزنامه‌ها و اخبار رسانه‌ها گوش ندهند باید به شما که نه پایه‌ای دارید و نه اساس گوش دهند؟ یک رسانه معتبرتر است یا شما؟ رسانه دست کم از یک وزارت‌خانه‌رسمی مجوز دارد و قابل استعلام از یک‎صد جای مختلف هست. در مورد شرکت www.AITRADES.com و پوچ کوین AITRADES این گروه کلاهبردار باتوجه به نیاز‌های عمومی مردم دست به طراحی داستان‌های جذاب و وسوسه انگیز زده اند تا به این وسیله جذب سرمایه کنند و به مقاصدشوم خود دست یابند. با توجه به تکنیک گلوله برفی این شرکت‌های کلاه‌برداری حیات آنها بستگی به ورود سرمایه ای جدید است. زیرا این گونه شرکت‌ها اگر ورودی جدیدی نداشته باشند امکان ادامه حیات و پرداخت به سرمایه گذران قبلی‌ را ندارند و این سیستم کلاهبرداری از هم پاشیده خواهدشد.

۵- اینکه ایران تحریم هست درست است، اما اگر تحریم نبود شما چطور می‌توانستید دروغ پردازی کرده و به واسطه‌ عدم ارتباط با خارج، عوام فریبی کنید؟ هیچ نوع ارزی تا این لحظه در کشور به رسمیت شناخته نشده اما ممنوع هم نیستند مگر اساسا کلاهبرداری و جعلی باشند.

سوئیس کَش، گالف، پنتاگون و پارادایس هم سود می‌دادند، اما چه تعداد انسان را بیچاره کردند؟ بازاریابی شبکه‌ای چه بلایی سر مردم آورد؟ شما کاری بدتر از‌ آنها می‌کنید و با توجه به اعلام قبلی‌ که تمامی‌ وجوه دریافتی از هموطنان گرامی‌ به خارج از کشور مخصوصا به ترکیه و قطر ارسال می‌شود و بدین وسیله باعث خروج کلان ارز و اخلال در نظام اقتصادی کشور عزیزمان در این شرایط حساس شده اند. این شگرد این گونه شرکت‌های کلاه‌برداری است که در صورت بروز هرگونه مشکل با متواری شدن مالکان اصلی‌ کمپانی مال باختگان دسترسی‌ به اموال آنان رانداشته باشند. با توجه و عنایت به هوشمندی و دقت بالای مراکز قضایی‌ و امنیتی کشور برای برخورد و جلوگیری از فعالیت اینگونه شرکت‌های سازمان یافته، در ریشه‌کن کردن عوامل اصلی آنها به زودی حلقه عدالت را بردستانشان خواهند دید.

با توفیق به اطلاع‌رسانی وآگاه سازی مردم فهیم ایران امیدواریم بستری فراهم شود تا ریشه فساد و کلاهبرداری این گونه شرکت ها از کشور عزیزمان برچیده شود.

طبق شایعات پل گلادن به پرسپولیس لینک شده است

نخستین برف پاییزی مازندران را سفیدپوش کرد

امام جمعه تهران: بزرگترین خسارت کرونا، نداشتن نماز جمعه بود

استقلال منتظر جواب بازیکن سابق استون ویلا

«بازی ماهی مرکب»: لذت سادیسمی ایلومیناتی از نمایش «ماتریکس» به توده‌ها/ آیا نیچه از دیدن سریال نتفلیکس ذوق می‌کرد؟

واکنش اردوغان به تنش‌ها میان ایران و جمهوری آذربایجان؛ تهران تمایلی به تنش با باکو ندارد

اردبیل میزبان هشتمین سفر استانی رئیس جمهور/رئیسی: راه آهن قفل اقتصاد اردبیل را باز می کند/تمرکززدایی از بودجه ۱۴۰۱

آمریکا افول کرده؟ نه! واقعیت چیز دیگری است / واشنگتن در حال نزدیک شدن به نقطه بازسازی است / پوتین در این میان به چه می اندیشد؟

جمع‌بندی واشنگتن از نتایج رایزنی‌ها برجامی «مالی» در پاریس و غرب آسیا: در این مسئله که دیپلماسی موثرترین روش در قبال ایران است هم‌نظریم/ امریکا: مذاکرات وین باید دقیقاً از همان نقطه پایان شروع شود

آتش‌سوزی و انفجار در کارخانه مواد شیمیایی روسیه با ۱۶ کشته /خنثی‌سازی یک حمله تروریستی در روسیه

گل‌محمدی: جمع کردن تیم بعد از شکست مقابل الهلال خیلی سخت بود/ با جیب خالی و پنجره بسته نمی‌توانیم بازیکن بگیریم

تحقیقات جمهوری خواهان در مورد لغو برخی تحریم‌های آمریکا علیه ایران/ آمریکا: خروج گروه ماموت از فهرست تحریم‌ها نشانه تغییر سیاست ما علیه ایران نیست