شرکت هواوی با فناوری‌های پیشرفته‌ای مانند هوش مصنوعی (AI) و فرصت‌های نامحدودی که به‌واسطه‌ی آن در اختیار کاربر قرار می‌گیرد، در حال ترکیب کردن زندگی واقعی و امکانات مجازی جدید است. هواوی می‌خواهد برای مصرف‌کنندگان و توسعه‌دهندگان بیشتری امکان دسترسی به دنیایی هوشمند را فراهم کند.

هواوی معتقد است که این فناوریِ همواره در حال پیشرفت، نباید تنها در دسترس افرادی باشد که توانایی سرمایه‌گذاری روی آن را دارند. این شرکت با استفاده از کیت یادگیری ماشین (ML Kit) قصد دارد فاصله‌ی موجود را بین توسعه‌دهندگانی که به دنبال نوآوری‌های هوش مصنوعی هستند و فناوری‌ای که به آنها اجازه‌ی انجام چنین کاری را به ساده‌ترین شکل ممکن بدهد، پر کند.

هوش مصنوعی برای همه

کیت یادگیری ماشین هواوی (ML Kit) که در این صنعت یک تحول انقلابی محسوب می‌شود، این پتانسیل را دارد تا با استفاده از قابلیت‌های متنوع هوش مصنوعی، اپلیکیشن‌هایی فراتر از تصور ذهن انسان تولید کند. این کیت از API های روی دستگاه (on-device) و روی فضای ابری (on-cloud) به صورت هم‌زمان پشتیبانی می‌کند و تنها به یکپارچه‌سازی با کیت توسعه‌ی نرم‌افزاری ML موجود در هسته‌ی HMS نیاز دارد؛ به این معنی که نیاز به ساختار کاری پیچیده یادگیری ماشین را به طور کلی حذف کرده و خود به آسانی آن را انجام می‌دهد.

زمانی که هواوی برای اولین بار ساخت اکوسیستم‌اش را در اواخر سال ۲۰۱۹ شروع کرد، تیم توسعه‌دهندگان این شرکت مصمم بودند تا فناوری هوش مصنوعی‌ای خلق کنند که راهکارهایی رقابتی و مطابق با نیازهای توسعه‌دهندگان را در اختیار آنها قرار دهد. این تیم تنها پس از گذشت ۳ ماه موفق به ساخت یک زیربنای هوش مصنوعی شدند تا کار روی توسعه‌ی فناوری‌های جدید را آغاز کنند. هدف تیم توسعه‌دهندگان ایجاد تفاوت‌های رقابتی در این سیستم بوده و عملا نتیجه مثبتی در پی داشته به نحوی‌که هر روزه توسعه‌دهندگان بیشتری شروع به ادغام و یکپارچه‌سازی این کیت جدید در محصولات خود می‌کنند. کیت هوش مصنوعی هواوی در میان توسعه‌دهندگانی که در حوزه جستجوی بخش‌بندی‌های تصویر (image segmentation) روی اپلیکیشن‌ها فعال هستند، به شدت محبوب شد. این فناوری، تا قبل از ارائه راهکار هواوی در این صنعت در دسترس نبود.

کارشناسان هواوی حتی پا را چندین گام فراتر گذاشتند و سعی کردند متوجه شوند چگونه می‌توان از این کیت برای کمک کردن به دیگران مانند افراد معلول استفاده کنند. کیت ML با استفاده از صدای خارجی می‌تواند از طریق تشخیص صدا، زیرنویس‌هایی را برای افرادی که مشکلات شنوایی دارند تولید کند. این کیت در همکاری با شرکای دیگر تولید شده و می‌تواند زبان اشاره نابینایان را هم تشخیص دهد. به کمک همین سیستم، هواوی سرعت پخش اطلاعات صوتی را برای افرادی که ناتوانی‌های دیداری دارند، تا ۵ برابر افزایش داد تا این افراد بتوانند اطلاعات مورد نیازشان را به‌سرعت دریافت کنند. پیش‌فرض هواوی در این مساله این بود که چنین افرادی حتما شنوایی حساس‌تر و دقیق‌تری دارند.

به استقبال دنیای مدرن

توسعه بیشتر در این حیطه در دستور کار هواوی قرار گرفته تا هوش مصنوعی در دسترس صنعت قرار بگیرد و این به معنای دسترسی عادلانه‌تر برای تمام انسان‌ها خواهد بود، چرا که دوره دسترسی محدود به دستگاه‌های پیشرفته و سطح بالای فناوری گذشته است. فناوری ML Kit تضمین می‌کند که تمام افراد، شانس تجربه کردن یک دنیای جدید و دیجیتالی را داشته باشند.

به اعتقاد هواوی علم و فناوری باید در همکاری با یکدیگر استفاده شوند تا باعث برقراری ارتباط و متصل شدن انسان‌هادر سراسر دنیا باشند. هوش مصنوعی به الهام بخش‌بودن برای تولید دیجیتال و خلق دنیایی هوشمند ادامه خواهد داد. چشم‌انداز پیش‌رو این است که محصولات دیجیتالی بیشتری تولید شوند تا با این کار، بهره‌وری تولید بیشتر شود. یک مثال در این زمینه می‌تواند استفاده از انسان‌نما هوشمند باشد؛ رباتی که توسط هوش مصنوعی هدایت می‌شود. چنین دستگاهی قرار است کارهای بسیاری را بدون نیاز به کمک از دیگران و با تصمیم‌گیری خود بر اساس هوش مصنوعی انجام دهد. چنین اتفاقی، قلمروی نامحدودی از امکانات را برای جستجو کردن پیش روی ما قرار خواهد داد. هواوی با در نظر گرفتن این احتمال، تضمین می‌کند که این فناوری به همان اندازه که هوشمند است، همه‌جانبه هم هست.

تا همین چند سال پیش، دسترسی به هوش مصنوعی به دلیل هزینه‌های زیادی که داشت، بسیار محدود بود. اما چشم‌انداز هواوی این است که چنین طرز فکری را از بین ببرد و دسترسی ساده‌ای را در اختیار همگان قرار دهد. فناوری قابل دسترس برای ما به این معنی خواهد بود که توسعه‌دهندگان می‌توانند از ابزارهای موجود به‌سادگی و به‌سرعت استفاده کنند. اینکه اپلیکیشن‌ها یا سرویس‌ها برای همکاری هوشمندتر شوند، آستانه‌ی هوش مصنوعی را پایین‌تر خواهد آورد و موانع موجود بر سر راه فناوری را حذف می‌کند.

محبوبیت ML Kit و داشتن بیش از ۲۰۰ شریک تجاری خارج از چین که از آن برای به‌کارگیری فناوری‌های موجود هوش مصنوعی استفاده می‌کنند، خود گویای همه چیز است. اپلیکیشن‌ها در سراسر دنیا در حال به‌روز شدن هستند تا هوشمندتر شوند و دسترسی ساده‌تری داشته باشند. از تشخیص چهره، تشخیص متن و کارت گرفته تا موارد پیشرفته‌تری مثل تشخیص خودکار سخنرانی (ASR) و تبدیل متن به صدا (TTS) از مثال‌های این پیشرفت اپلیکیشن‌ها هستند. یک مثال از کاربرد این فناوری، اپلیکیشن PTT Blue Card است. این اپلیکیشن محبوب‌ترین اپ خدمات کارت اشتراک در تایلند است که به کمک ML Kit تولید شده  تا دسترسی سریع به اسکن کد QR و تشخیص متن را فراهم کند. هدف نهایی اپلیکیشن، بهبود تجربه‌ی کاربری است.

اما مرحله‌ی بعدی چه خواهد بود؟ در همان حال که تیم توسعه‌دهنده‌ سعی می‌کند شرکایش را به بهره‌برداری هرچه بیشتر از این فناوری تشویق کند، مرزهای موجود بین هوش مصنوعی و زندگی واقعی رنگ خواهد باخت. هواوی معتقد است هوش مصنوعیِ روی دستگاه (سخت‌افزاری) به جای هوش مصنوعی ابری به جریان اصلی (Mainstream) تبدیل خواهد شد. با داشتن چنین طرز تفکری، آنها سعی می‌کنند قابلیت‌های متنوع این فناوری را به مدل‌های گوناگون گوشی‌هایشان بیاورند و جامعه را به جلو هدایت کنند.

در دنیایی که فناوری دیجیتال در حال کمک کردن به تحقق یک دنیای پیشرفته‌تر و هوشمندتر است، کیت ML Kit برای یکپارچگی با سرویس‌های موبایل هواوی (HMS) در دسترس قرار گرفته است. این کیت، دسترسی‌های جدیدی را به یادگیری ماشین و هوش مصنوعی ایجاد می‌کند و تضمین می‌دهد که فناوری جدید نه‌تنها پیشرفته‌تر است، بلکه برای همگان در دسترس‌تر هم هست.

بانک مرکزی برنامه کنترل نقدینگی را پیش می برد/ رشد نقدینگی ۱۸ درصد کاهش یافت

امشب ساعت را به وقت زمین کوک کنید

حضور باقری در سفارت روسیه در تهران

انتشار همزمان چند ویدیو هنجارشکن در فضای مجازی/ عادی سازی و ترویج فساد/ با اقدام به موقع فراجا صفحات مسدود شد

رئیس‌جمهور سال نو را به مراجع تقلید تبریک گفت

اتصال ۲۰ کشور جهان به سوئیفت روسی/ كاهش اثرگذاري تحريم هاي بانكي درصورت اتصال شبكه بانكي ايران و روسيه

هنیه: مقاومت مردم غزه، افسانه‌ای است/ اشغالگران با انزوای بی‌سابقه‌ای مواجه شده‌اند

ماجرای اختلاف خانوادگی خانم یکتا ناصر/ قوه قضائیه پیگیری کرد

چرا روسیه مسؤلیت داعش در حمله تروریستی مسکو را نمی پذیرد؟!

«گناه فرشته» روایت تقابل دو جهان‌بینی/ وقتی فرشته در محاکات و مخمصه افتاد

جشنواره گل نوروزی یوزها برابر ترکمنستان/ پایان دور رفت با صدرنشینی ایران

واکنش منوچهر هادی به اتهام بچه دزدی؛ اعاده حیثیت می‌کنم

«فرامرز اصلانی» خواننده و آهنگساز در ۶۹ سالگی درگذشت

آخرین نتایج دوازدهمین دوره انتخابات مجلس به تفکیک استان‌ها/ کدام کاندیداها به مجلس راه یافتند

۳ میلیون و ۹۰۰ هزار زائر نیمه شعبان در مسجد مقدس جمکران حضور یافتند

نتایج نهایی انتخابات مجلس در تهران/ دو مرحله ای شدن انتخابات تهران قطعی شد /۱۴ نفری که از تهران مستقیم به مجلس راه یافتند/ چه کسانی به دور دوم رفتند؟

نتایج انتخابات ۱۴۰۲ خبرگان رهبری در سراسر کشور/ آرای خبرگان تهران اعلام شد+ جدول

انتخاب نکردن و آسیب‌هایش/ چگونه انتخاب صحیح داشته باشیم

2 بانک غیردولتی مشتری جدید استقلال و پرسپولیس

واگذاری پتروشیمی شازند توسط بانک ملی،یک اقدام بی نظیر و به نفع مردم است/ این اقدام می‌تواند الگویی مناسبی برای شبکه بانکی کشور جهت اجرای منویات رهبری باشد