قصد نوشتن این مقاله معرفی سه تا از بهترین برند های آبمیوه طبیعی است که باید آن ها را بشناسید.

اولین موضوع مهمی که در این قسمت باید بدانید این است که چرا باید آب میوه بنوشیم ؟دلیل کاملا روشن است. همان طور که 80 در صد بدن ما را آب تشکیل می دهد، 80 در صد میوه ها نیز شامل آب است.

اگر کمی به این موضوع فکر کنید، می بینید که منطقی است انسان غذایی را مصرف کند که مانند بدن خودش از آب زیادی تشکیل شده باشد و این ماده ی مغذی چیزی نیست جز میوه. غذای دیگری در کره زمین وجود ندارد که به طور متوسط 80 درصد آن را آب تشکیل داده باشد.

دلایل مصرف آبمیوه به جای میوه است!

دومین مطلبی که باید بدانید گرفتن آب میوه‌ها فرآیندی است که عصاره میوه‌ها و سبزی‌ها را بیرون می‌کشد و این کار معمولاً باعث می‌شود بیشتر مواد جامد آن که شامل هسته‌ها و پالپ هستند از این عصاره جدا شود. مایع حاصل حاوی بیشتر ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌هاست که به طور طبیعی در خود میوه یا سبزی موجود هستند.

هدف از گرفتن آب میوه‌ها و سبزی‌ ها

برای پاکسازی یا سم زدایی:

در این هدف، غذای جامد حذف شده و تنها آب میوه و سبزی مورد استفاده است تا بدن از سموم پاکسازی شود. این شیوه‌های سم‌زدایی ممکن است سه روز یا چند هفته طول بکشند.

برای تکمیل رژیم غذایی عادی

آب میوه تازه را می‌توان به عنوان مکملی در دسترس در رژیم غذایی روزانه گنجاند، با این کار می‌توانید دریافت مواد مغذی میوه‌ها و سبزی‌ها را که احتمالاً جور دیگری به بدن تان نمی‌رسد، افزایش دهید.

تروپیکانا

تروپیکانا - Tropicana- یک شرکت صنایع غذایی آمریکایی است، که در سال ۱۹۴۷ توسط آنتونی روسی تأسیس شد و دفتر مرکزی آن در شیکاگو، ایلینوی ایالات متحده قرار دارد.

آنتونی تی روسی کیست؟

آنتونی تی روسی، در سیسیل به دنیا آمد و تا سطح دبیرستان تحصیل کرد، او در ۲۱ سالگی به آمریکا مهاجرت کرد. در سال 1940 به فلوریدا نقل مکان کرد و در آنجا یک رستوران‌دار بود. اولین مشارکت او با صنعت مرکبات فلوریدا جعبه های هدیه میوه تازه بود که توسط فروشگاه های بزرگ در شهر نیویورک، فروخته می شد. در سال 1952، با در نظر گرفتن رشد تجارت آب پرتقال، او شرکت کنسرو گریپ فروت را در برادنتون خریداری کرد. همان طور که تجارت بخش میوه رشد کرد، شرکت به مکان بزرگتری در فلوریدا نقل مکان کرد و نام خود را به Fruit Industries تغییر داد.

داستان تروپیکانا

داستان تروپیکانا با آنتونی تی روسی آغاز می شود که در بالا درباره او صحبت کردیم . او تنها با 25 دلار وارد ایالت متحده شد. او Tropicana  را در سال 1947 با ماموریت در دسترس قرار دادن مرغوب ترین میوه ها در دسترس همگان تاسیس کرد.

معروف ترین آبمیوه تروپیکانا طعم پرتقال آن است که بسیار مشهور است، به شما توصیه می کنیم حتما محصولات تروپیکانا را با طعم عالی آن تست کنید.

خواص باورنکردنی آب پرتقال

آب پرتقال یکی از غنی ترین منابع ویتامین Cو یک ماده آنتی اکسیدان و سم زدا به شمار می رود، رادیکال های آزاد موجود در بدن ما را از بین می برد یا آنها را خنثی می کند، بنابراین سیستم ایمنی بدن ما را تقویت می کند. یکی از کارکردهای اصلی آنتی اکسیدان ها جلوگیری از سرطان و تثبیت قند خون است که به نوبه خود با کاهش میزان کلسترول ، سلامت قلب و عروق را بهبود می بخشد. همچنین باعث بهبود گردش خون ما شده و از سنگ کلیه جلوگیری می کند.

گروه کارخانجات وافر رویش آرین

آبمیوه های 100درصد طبیعی شرکت آرین رویش با برند کوک و تنوع بسیار، متناسب با هر سلیقه و سنی محصولاتش را  برای مشتریان خود به صورت عمده با نام آبمیوه کوک سایت این برند ارائه داده است:

شرکت آرین رویش در سال 1384 فعالیت خود را در زمینه صنعت تولیدات انواع محصولات غذایی از جمله آبمیوه های طبیعی عمده آغاز نمود. عامل موفقیت آرین رویش تنوع در محصولات است. برآورده کردن نیازهای مشتری با ارائه محصولات متعدد جزو اهداف آرین رویش است.

کوک هنر ترکیب طعم‌هاست

انواع آبمیوه طبیعی برند کوک در زیر لیست شده است:

• آبمیوه مخلوط میوه
  • آبمیوه گوجه فرنگی چیلی تند
  • آبمیوه مخلوط سبزیجات
  • آبمیوه هفت میوه کوک
  • آبمیوه انار زرشک
  • آبمیوه انار ذغال اخته
  • آبمیوه گلابی سیب
  • آبمیوه آناناس کوک
  • آبمیوه طبیعی آلوئه ورا کوک
  • آبمیوه آلبالو
  • آبمیوه استوایی
  • آبمیوه انبه برند کوک
  • آبمیوه انگور قرمز
  • آبمیوه بلوبری
  • آبمیوه سیب سبز کوک
  • اسموتی کوک

اسموتی چیست؟

اسموتی یا نرم نوش به انگلیسی smoothie یک نوشیدنی مخلوط شده و گاهی شیرین شده است که از میوه و سبزیجات تازه با آب و یخ و شیرین کننده درست می‌شود.

در برخی موارد خاص شکلات یا کره بادام زمینی، یخ خرد شده، آجیل، شیر و ماست و میوه یخ زده و عسل یا شربت هم به اسموتی اضافه می شود. اسموتی یک نوشیدنی مغذی و مناسب است که می تواند جایگزینی مناسب برای یک میان وعده باشد مهمترین مواد تشکیل دهنده اسموتی ها را معمولاً میوه ها یا برخی سبزیجات تشکیل می دهند. اسموتی خرمالو، انبه موز پشن از بهترین های اسموتی آرین رویش است .

موهیتو

از دیگر محصولات کوک، موهیتو کوک است. همان طور که می دانید موهیتو نوعی نوشیدنی است که با مخلوط کردن آب گازدار، برگ نعناع، شکر و آب لیمو تهیه می‌شود. موهیتو نعنا لیموی آرین رویش بسیار دلنشین و خوش طعم است به شما توصیه می کنیم از این موهیتو حتما استفاده کنید.

ویتامین سی

نوشابه انرژی زای ویتامین سی با تحریک متابولیسم بدن و تزریق کافئین، کربوهیدرات و انواع ویتامین ها به بدن باعث افزایش عملکرد اندام های بدن شده و در مدت زمان کوتاهی حس نشاط و سرزندگی را به ارمغان می آورد. آبمیوه های آرین رویش در حجم های 300سی سی و 500سی سی است. بسته بندی آن مقاوم و سلامت است.

با دراختیارداشتن خانواده‌‌ای بزرگ و متنوع از نوشیدنی‌ها، آرین رویش این فرصت ناب را در اختیار شما قرار می‌دهد، تا مهمانانتان را در خانه، کافه‌ها و رستوران‌ها به دنیای هنرمندانه و هیجان‌انگیز آرین رویش دعوت کنید.

شرکت REAL

Real fruit power انتخاب برتر است.  وقتی صحبت از آبمیوه های بسته بندی شده می شود real می درخشد چرا که مشتریان بسیاری دارد. این برند در هند جایزه "معتمد ترین هند" را دریافت کرده است. امروزه real  دارای طیف وسیعی از 14 نوع آبمیوه است، real  پاسخگوی نیازها،مناسبت ها و سلیقه های مختلف می باشد . real از بهترین میوه ها و بدون مواد نگه دارنده ساخته شده است؛ از این رو طعم فوق العاده لذیذی را ارائه می دهد. تمامی مواد مغذی در میوه ها با نوشیدن این نوع آبمیوه به شما می رسد.

این برند میوه ها می توانند سرگرم کننده باشند، با real تمامی مواد مغذی که برای سلامتی تان لازم است را دریافت می کنید . شعار real، happy health است که این تنها یک شعار تبلیغاتی نیست. این برند عادات غذایی سالم را تشویق می کند و باعث شادی برای فرزندانتان می شود.

استفاده از معطر ترین،خوشمزه ترین و کمیباب ترین میوه ها برای تهیهی این آبمیوه باعث منحصر به فرد بودن این برند شده است.

برای دیدن محصولات real به سایت این برند مراجعه کنید.

آغاز دومین فروش فوق العاده ایران خودرو/قیمت کارخانه افزایش می‌یابد؟

هشدار رئیسی به اسرائیل/ خطای اسرائیل در تعرض به خاک ایران، چیزی از این رژیم باقی نمی‌گذارد

ملک سلمان در بیمارستان بستری شد

رهبر انقلاب: هدف از تحریم‌، در تنگنا گذاشتن ایران اسلامی است /توقعات آمریکا تمامی ندارد، تبعیت محض می‌خواهند

محمدصادقی بازیگر فراری: تعریف جنسیتی مشخصی ندارم/ بدونِ هویتِ جنسی

نمایش حقوق بشری آمریکا و تحریم ارتش «نتزاه یهودا» رژیم صهیونیستی/ از «گردانِ آزار» و ضد زن رژیم اسرائیل چه می‌دانید؟

آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد

تصویب چند طرح ضد ایرانی توسط سنای آمریکا؛ از تحریم خریداران نفتی تا منع صدور فناوری موشکی و پهپادی به ایران

نقش آمریکا در نسل‌کشی اسراییل در غزه با سرکوب دانشجویان معترض پاک نمی‌شود/ آمریکا آزادی بیان و تجمعات دانشجویان و اساتید دانشگاه را تضمین کند

خاندوزی: بدهی‌های ایران به بانک توسعه اسلامی را تا ۱۴۰۲ به صفر رساندیم/ پروژه‌های ناتمام را خاتمه می‌دهیم

نماوا بایکوت می‌شود؟/ رضا کیانیان: از شانه‌ساززاده شکایت می‌کنیم/ همایون اسعدیان: با شما قطع همکاری می‌کنم/ فرحبخش: برو سرامیکت را بفروش!

بررسی سرمایه گذاری های اخیر مهدی فضلی/ خیز گلرنگ برای حذف اسنپ، دیجی‌کالا و فیلیمو؟/ جنگ قدرت در اکوسیستم استارتاپی

قابل توجه صیانتیون و حامیان محدودکردن پلتفرم های خارجی/ حمله و توهین به دفتر رهبر انقلاب، توسط تندروها در ایتا

بایرن مونیخ با حذف آرسنال به نیمه نهایی رسید

آمار شهدای غزه از ۳۴ هزار تن گذشت

شماره گذاری خودرو مشمول پرداخت عوارض شد

موزه تاریخ کانون پرورش فکری کودکان ثبت ملی شد

دارندگان کارت سوخت حتما بخوانند/ خبر جدید رسانه دولت درباره سهمیه بنزین خودروها

واریز ۹۱۰ میلیارد تومان سود به حساب ۶۰ هزار سهامدار

چرایی واکنش ها به توئیت عضو دفتر رهبرانقلاب / تلاش عده ای برای کاستن اعتبار خبری دفتر رهبر انقلاب با تئوری «فقط پشت بلندگو»؟!

توضیحات کاظم صدیقی درخصوص غفلت صورت گرفته در تاسیس موسسه‌ای در ماجرای ازگل/ از خدا استغفار و از مردم عذرخواهی می‌کنم/ توقع دارم به تخلف احتمالی آشنا و غیرآشنا رسیدگی شود

توضیح وزیر ارتباطات درباره شرایط افزایش سرعت اینترنت

شکایت تریدرهای رمزارز از اپل؛ قاضی پرونده را رد کرد