مولتی‌‌کافه تنها تولیدکننده قهوه در کشور

قهوه یکی از نوشیدنی‌های مهم و محبوب در سراسر دنیاست. نوشیدنی‌ای که در هر فرهنگ و قوم و ملیت، قصه‌ متفاوتی را از دیرباز داشته و مصرف آن دستخوش تغییراتی نیز شده است. طی سال‌های گذشته مصرف قهوه در کشور ما با رشد قابل توجهی مواجه شده، بر اساس گزارش سال 2017 موسسه یورو مانیتورز (EuroMonitor ) با آن‌که چای به‌عنوان نوشیدنی گرم رایج در ایران محسوب می‌شود، اما از سال 2016 به تعداد افرادی که یکی از انواع قهوه را در برنامه غذایی روزانه خود جای داده‌اند اضافه شده است. در این میان جوانان بیشتر از سایر رده‌های سنی به مصرف قهوه گرایش پیدا کرده‌اند. رایج شدن مصرف قهوه در ایران و بالا رفتن شیب صعودی مصرف، توجه کسب‌وکارهای زیادی را به این صنعت جلب کرده است؛ اما شاید کمتر کسی بداند که ایران یکی از تولیدکنندگان قهوه است و محصولات شرکت مولتی‌کافه - تنها تولیدکننده قهوه فوری از دانه سبز قهوه در کشور- صادر نیز می‌شود.
سیدرضا حسینی مدیرعامل مجموعه مولتی‌کافه با اشاره به بیش از 10 سال فعالیت این شرکت در صنعت قهوه گفت: «بیش از یک دهه است که به‌عنوان تنها تولیدکننده قهوه در ایران تمامی مراحل تولید را در کارخانه مولتی‌کافه در شهر مشهد انجام ‌می‌دهیم. در طول این مسیر همواره سعی کرده‌ایم دانش متخصصان خود را به‌روز نگه داریم و به بانک جامع تولید قهوه فوری در ایران تبدیل شویم. ما با در نظر گرفتن کیفیت استاندارد و ذائقه مصرف‌کننده، سبد محصولی خود را تعریف کرده‌ایم و پس از سال‌ها تلاش و تحقیق در این صنعت توانسته‌ایم سهم قابل توجهی از بازار قهوه در ایران را به خود اختصاص دهیم. امروز بخش عمده نیاز بازار قهوه فله ایران توسط مولتی‌کافه تامین می‌شود و با توجه به کیفیت بالای محصولاتمان خوشبختانه توانسته‌ایم تامین‌کننده قهوه بسیاری از تولیدکنندگان بنام محصولات صنایع غذایی در داخل کشور باشیم و کمکی باشیم برای چرخه تولید در داخل کشور.»

مولتی‌کافه برخلاف دیگر بازیگران صنعت قهوه در کشور از روز نخست، خط تولید خود را به گونه‌ای طراحی کرد که تمامی فرایند تولید قهوه از بوجاری و برشته‌سازی گرفته تا آسیاب، عصاره‌گیری، تولید پودر و گرانول‌سازی و در نهایت بسته‌بندی را در داخل مجموعه خود انجام دهد و با داشتن خط تولید و ماشین‌آلات پیشرفته، به تنها تولید‌کننده قهوه فوری در ایران تبدیل شود. این در حالی است که اکثر بازیگران این صنعت در ایران، تنها مرحله بسته‌بندی را در داخل کشور انجام می‌دهند و قهوه‌ای که تمامی مراحل فرآوری روی آن صورت گرفته است را از خارج کشور وارد می‌کنند.

به گفته حسینی به‌روزرسانی مدام آزمایشگاه‌های مولتی‌کافه بر اساس استانداردهای روز دنیا و بهره‌گیری از دانش روز، تا جایی پیش رفت که امروز این آزمایشگاه، آمادگی تبدیل شدن به آزمایشگاه مرجع مواد غذایی در صنعت قهوه و محصولات وابسته به آن را دارد. همچنین مولتی کافه با همکاری دانشگاه فردوسی مشهد اولین آزمایشگاه پیشرفته ارزیابی حسی و شناختی مواد غذایی را راه‌اندازی کرده که در آن آزمون‌‌های مربوط به طعم، بافت، رنگ و سایر ویژگی‌های محصولات غذایی صورت می‌گیرد.
دکتر امیر مهدی مرادی، دبیر انجمن مدیران صنایع استان خراسان رضوی با اشاره به اهمیت تولید و کارآفرینی در شرایط اقتصادی موجود گفت: «مجموعه مولتی‌کافه را می‌توان به‌عنوان یک الگو برای صنایع مختلف استان و در سطح ملی مطرح کرد؛ چرا که این مجموعه با ارتقای مستمر خود و پایبندی به بهره‌گیری از تخصص روز دنیا و انتقال آن به نیروی داخل، نه تنها در چرخه اقتصادی کشور نقش داشته بلکه در صنعتی که در کشورمان کمتر شناخته شده است، به جایگاه قابل توجهی رسیده است. امروز افتخار می‌کنیم که قهوه فوری تولید داخل به بیش از 15 کشور دنیا مانند لهستان، یونان، ترکیه، لبنان، امارات، روسیه، ارمنستان و... توسط این مجموعه صادر می‌شود.»

مولتی‌کافه یکی از زیرمجموعه‌های شرکت بزرگ سرمایه گذاری پارت سازان است. شرکت سرمایه گذاری پارت سازان در صنایع مختلفی چون خودرو، انرژی‌های نو، ساخت و ساز و... فعالیت دارد که در بخش مواد غذایی با سرمایه‌گذاری در حوزه قهوه به جایگاه قابل توجهی از بابت تولید و صادرات این محصول دست یافته است. مولتی‌کافه با بهره‌گیری از خط تولید و تجهیزات پیشرفته و بیش از 40 میلیون دلار سرمایه‌گذاری اولیه، امروز توانسته ظرفیت اسمی خود را به 10 هزار و 500 تن تولید انواع محصولات بر پایه قهوه و شکلات برساند. این مجموعه با داشتن بیش از 250 نیروی مستقیم در دفتر تهران و کارخانه مشهد ، محصولات متنوعی مانند دانه‌ی برشته شده، پودر قهوه، انوع قهوه فوری ،کافی‌میکس، شکلات داغ و... را تولید می‌کند.

هشدار دادستانی لرستان به اغتشاشگران

ارتش ترکیه متحمل ۴ کشته و زخمی در شمال سوریه شد

ببینید/شکست سنگین دینا پوریونس تکواندو کار کاروان پناهندگان در اولین بازی

نزاع دسته‌ جمعی با شمشیر در بیمارستان کوثر سنندج / ۱۳ نفر کشته و زخمی شدند‌

همسر شهید دانشمند فضایی: یقینا عربستان همسرم را ربوده بود/ روحانی حتی به ما تسلیت هم نگفت/ آقای رئیسی قول دادند که قضیه شهدای مسجدالحرام و منا را پیگیری میکنند

شورای شهر پنجم نتوانست حداقل انتظارات را برآورده کند/ شهردار تهران از میان ۳گزینه نهایی انتخاب خواهد شد

دستگیری تبعه آمریکایی جاسوس رژیم صهیونیستی در فرودگاه بیروت

هواشناسی: بارش باران در برخی نقاط کشور/ کاهش دمای هوا از روز چهارشنبه

دو ستاره ای که مجیدی آنها را نمی‌خواهد!

گریه های نجمه خدمتی برای مدال طلای فروغی در المپیک/عکس

خبر خوش برای استقلال از نیمه نهایی جام حذفی

ماجرای دختر گمشده قزوینی چه بود؟ + جزئیات

مصائب دولت آینده در‌حوزه انرژی/ سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس: دولت در بحث نوسازی و بهینه سازی مصرف انرژی اهمال کاری کرده است

حسینیه‌ای در قم که "سفره طعام اهل‌بیت(ع)" هر روز در آن پهن است+عکس

۲ بازیکن جدید پرسپولیس برای فصل بعد مشخص شد

یوونتوس به دنبال ستاره پرسپولیسی

هشدار دادستانی لرستان به اغتشاشگران

مراسم بدرقه کاروان ایران به بازی‌های المپیک توکیو +تصاویر

ارتش ترکیه متحمل ۴ کشته و زخمی در شمال سوریه شد

عرضه سیمان کل کشور در بورس کالا در آینده‌ای نزدیک

آماده‌باش تمام ظرفیت بیمارستان‌ها برای کرونا/ مرخصی کادر درمان تا ٢ هفته لغو شد

اینستاگرام قابلیت جدیدی برای کنترل محتوای نامناسب ارائه کرد

مجوزهای تردد از ۲۹ تیر تا ۴ مرداد فاقد اعتبار است

روسیه از رقیب اف-۳۵ آمریکا رونمایی کرد

مجلس پله‌ی ساختمان بهشت نیست/ چند نماینده مجلس در میان گزینه‌های شهرداری تهران

چگونه در عرض یکسال شبکه مستند با برنامه‌های کم‌بیننده متحول شد؟

مجموعه انتصابات و استخدام‌های عجیب در پتروشیمی امیرکبیر/ عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: موضوع را شخصا پیگیری میکنم

ببینید/شکست سنگین دینا پوریونس تکواندو کار کاروان پناهندگان در اولین بازی