نتایج هشتمین همایش برندینگ اعلام شد
نرم افزاری آموت برای چهارمین سال متوالی از سوی سازمان صنعت، معدن و تجارت و انجمن مدیران صنایع خراسان به عنوان "برند برتر" برگزیده شد.

نرم افزاری آموت از سال 1386 در شهر مشهد فعالیت خود را آغاز کرد. تخصص آموت در حوزه ارائه راه‌حل‌های اختصاصی برای مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) و محصولات حوزه مخابرات و ارتباطات است و طی این سال‌ها محصولات متنوعی در این زمینه تولید و عرضه کرده است.

فراز قله را نشانه رفتیم

مدل کسب و کار آموت از نوع (Business to Business) یا B2B است. یعنی مشتریان آموت شرکت‌ها و بنگاه‌های اقتصادی هستند که آن‌ها نیز با مشتریان خود سروکار دارند. هدف والای سازمان در ایده‌پردازی و تولید محصولات، همواره رضایت مشتریان بنگاه‌های اقتصادی است که طرف قرارداد آموت هستند. یوسف مذهب، بنیان گذار و مدیر عامل آموت می‌‌گوید: "رسالت ما وفادار کردن مشتری به بنگاه است و نه خود بنگاه به ما. اگر ما رسالت‌مان را درست انجام دهیم شرکت‌ها به ما وفادار می‌مانند."

اوج گرفتیم

این نگاه به همراه خلاقیت و رویاپردازی در کنار تلاش بی‌وقفه دست به دست هم دادند و نرم افزارهایی تولید شدند که به شرکت‌ها کمک می‌کنند تا بهره‌وری خود را افرایش داده و ارتباط بهتری در همه زمینه‌ها با مشتریان خود برقرار کنند.

این قصه سر دراز دارد

معروف است که می‌گویند: "برندها بر اساس آن چیزی که مشتریان درباره آن‌ها می‌‌گویند ساخته و بزرگ می‌‌شوند؛ نه آن چیزی که برند درباره خودش می‌گوید."

برند آموت علاوه بر محبوبیت میان مشتریانش و بازخوردهایی که در تمام نقاط تلاقی خود از مشتریان، معرفان، گویندگان، پیمانکاران، همکاران و سایر ذی‌نفعان خود می‌گیرد، عناوین و افتخارات متعددی نیز در طول سال‌ها فعالیت خود کسب کرده است.

برگزیده به عنوان واحد صنفی برتر

کسب نشان عالی رضایتمندی مشتری

برگزیده به عنوان برند برتر در سال ها 98 و 97 ، 1396

کسب عنوان تولید کننده و مدیر جوان کشور

جایزه عالی رهبری بنگاه های اقتصادی و...

و اکنون در سال 99 نیز برای چهارمین سال پیاپی نرم افزاری آموت از طرف انجمن مدیران صنایع خراسان و سازمان صنعت، معدن و تجارت به عنوان برند برتر سال برگزیده شده است. کسب این افتخار مرهون تلاش‌های تیم متخصص و حرفه‌ای آموت است که با جدّیت و قاطعیت در راه ارائه خدمات و اعتلای نشان و جایگاه تجاری برند آموت فعالیت می‌کنند.

هشدار دادستانی لرستان به اغتشاشگران

ارتش ترکیه متحمل ۴ کشته و زخمی در شمال سوریه شد

ببینید/شکست سنگین دینا پوریونس تکواندو کار کاروان پناهندگان در اولین بازی

همسر شهید دانشمند فضایی: یقینا عربستان همسرم را ربوده بود/ روحانی حتی به ما تسلیت هم نگفت/ آقای رئیسی قول دادند که قضیه شهدای مسجدالحرام و منا را پیگیری میکنند

نزاع دسته‌ جمعی با شمشیر در بیمارستان کوثر سنندج / ۱۳ نفر کشته و زخمی شدند‌

شورای شهر پنجم نتوانست حداقل انتظارات را برآورده کند/ شهردار تهران از میان ۳گزینه نهایی انتخاب خواهد شد

دستگیری تبعه آمریکایی جاسوس رژیم صهیونیستی در فرودگاه بیروت

هواشناسی: بارش باران در برخی نقاط کشور/ کاهش دمای هوا از روز چهارشنبه

دو ستاره ای که مجیدی آنها را نمی‌خواهد!

خبر خوش برای استقلال از نیمه نهایی جام حذفی

گریه های نجمه خدمتی برای مدال طلای فروغی در المپیک/عکس

ماجرای دختر گمشده قزوینی چه بود؟ + جزئیات

مصائب دولت آینده در‌حوزه انرژی/ سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس: دولت در بحث نوسازی و بهینه سازی مصرف انرژی اهمال کاری کرده است

شکست غیرمنتظره تیم بسکتبال ایران در المپیک

۲ بازیکن جدید پرسپولیس برای فصل بعد مشخص شد

یوونتوس به دنبال ستاره پرسپولیسی

هشدار دادستانی لرستان به اغتشاشگران

ارتش ترکیه متحمل ۴ کشته و زخمی در شمال سوریه شد

مراسم بدرقه کاروان ایران به بازی‌های المپیک توکیو +تصاویر

عرضه سیمان کل کشور در بورس کالا در آینده‌ای نزدیک

آماده‌باش تمام ظرفیت بیمارستان‌ها برای کرونا/ مرخصی کادر درمان تا ٢ هفته لغو شد

اینستاگرام قابلیت جدیدی برای کنترل محتوای نامناسب ارائه کرد

مجوزهای تردد از ۲۹ تیر تا ۴ مرداد فاقد اعتبار است

روسیه از رقیب اف-۳۵ آمریکا رونمایی کرد

مجلس پله‌ی ساختمان بهشت نیست/ چند نماینده مجلس در میان گزینه‌های شهرداری تهران

ببینید/شکست سنگین دینا پوریونس تکواندو کار کاروان پناهندگان در اولین بازی

چگونه در عرض یکسال شبکه مستند با برنامه‌های کم‌بیننده متحول شد؟

مجموعه انتصابات و استخدام‌های عجیب در پتروشیمی امیرکبیر/ عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: موضوع را شخصا پیگیری میکنم