وردپرس ماشین، سرویس هاستینگی است که به صورت تخصصی به ارائه سرویس هاست وردپرس می‌پردازد. این مسئله باعث شده کیفیت خدمات ارائه شده به مشتریان بالاتر رود. در ادامه با این شرکت بیشتر آشنا خواهیم شد.

وردپرس ماشین یک استارتاپ میزبانی وب با تمرکز بر خدمات و میزبانی تخصصی وردپرس است که به پشتوانه فنی و سرمایه‌گذاری گروه فناوری و تجارت سیکا و همکاران بین المللی فعالیت خود را شروع کرده است.
آقای مهندس محمد ایمان افراش و آقای نوید افراز هم بنیان گذاران وردپرس ماشین هستند و با تیمی پویا و جوان در راه توسعه آن هستند.
گروه فناوری و تجارت سیکا فعالیت حرفه‌ای خود را از سال ۱۳۸۴ با مدیریت آقای مهندس محمد ایمان افراش آغاز کرده است و در طول این سال‌ها افتخارات و تجربه‌های موفق بسیاری داشته است از جمله واحد فناور موفق مرکز بین المللی علوم، عضو و واحد برگزیده پارک علم و فناوری استان کرمان، برگزیده فن بازار وزارت علوم، کارآفرین برگزیده استان کرمان و پروژه‌های موفق و فعالیت‌های گسترده در زمینه تجارت الکترونیک، واقعیت مجازی، مارکتینگ، اتوماسیون اداری و فروش و میزبانی وب.
وردپرس ماشین نمونه داخلی و بومی‌سازی شده سایت wpengine.com است که به صورت تخصصی هاستینگ وردپرس ارائه می‌دهد. هاست وردپرس عرضه شده توسط وردپرس ماشین از کنترل پنل پلسک استفاده می‌کند.
کنترل پنل پلسک کاملا بهینه‌سازی شده است و به صورت اختصاصی برای وردپرس ارائه می‌شود. این سرویس توسط هاستینگ آمازون، گوگل کلاود و آزور ماکروسافت ارائه می‌شود که برای کاربران ایرانی در دسترس نیستِ؛ ولی وردپرس ماشین امکان دسترسی به این سرویس را برای کاربران ایران مهیا کرده است.
امکاناتی که هاستینگ وردپرس ماشین به کاربران خود ارائه می‌دهد عبارتند از:
WordPress Toolkit
با یک کلیک می‌توان وردپرس را از ابتدا تا انتها پیکربندی و نصب کرد. همچنین داشبوردی برای مدیریت چندین وبسایت وردپرسی در اختیار کاربران قرار می‌گیرد. علاوه بر این، هسته وردپرس، قالب‌ها و پلاگین‌ها به طور خودکار به‌روزرسانی می‌شوند.
وردپرس تول‌کیت امنیت سایت وردپرسی را بالا می‌برد و نیازی به هیچ تخصصی برای امنیت سایت نیست. همچنین، کلون، همگام‌سازی، جابجایی و دیگر کارهای پیچیده سیستم با یک کلیک انجام می‌شوند.
SEO Toolkit
یکی از مهم‌ترین ابزارهایی که در کنترل پنل پلسک قرار دارد، سئو تول‌کیت است. با این ابزار به راحتی می‌توان استراتژی سئو را طراحی و اجرا و روی رتبه‌بندی کلمات کلیدی نظارت کرد. می‌توان سئو سایت را تجزیه و تحلیل کرد و پیشنهادهایی برای بهبود سئو دریافت کرد.
مشاور سئو (SEO Advisor)
مشاور سئو وردپرس ماشین مطالب تکراری، لینک‌های معیوب، تگ‌های H1، H2 و H3 را به کاربر گزارش می‌دهد. در کنار آن می‌توان با استفاده از ردیاب رتبه (Rank Tracker) می‌توان عملکرد کلمات کلیدی سایت را با عملکرد رقبا مقایسه کرد و اقدامات لازم برای بهبود رتبه سایت را برنامه‌ریزی کرد.
ImunityAV
ابزار ضد ویروس هوشمندی که وظیفه مانیتورینگ امنیتی، پاکسازی خودکار بدافزارها و نظارت براعتبار دامنه را بر عهده دارد.
پشتیبان‌گیری دستی
فقط با چند کلیک می‌توانید پشتیبان‌گیری خودکار هاست وردپرس خود را تنظیم کنید. با حداکثر فضای ذخیره‌سازی، می‌توانید به طور خودکار و روزانه این کار را انجام دهید یا به صورت دستی از سیستم پشتیبان تهیه کنید.
گواهینامه SSL رایگان
Secure Socket Layer یا همان SSL، یک تکنولوژی استاندارد و به ثبت رسیده برای تأمین ارتباطی امن بین یک وب سرور و یک مرورگر اینترنت است. این ارتباط امن از تمامی اطلاعاتی که ما بین وب سرور و مرورگر اینترنت (کاربر) انتقال می‌یابد، محافظت می‌کند تا این داده‌ها به صورت محرمانه و دست نخورده باقی بماند.
پشتیبانی ۲۴ ساعته
از دیگر ویژگی‌های دیگری که خرید هاست وردپرس از وردپرس ماشین را متمایز می‌کند، پشتیبانی ۲۴ ساعته این مجموعه است. تیم متخصص وردپرس ماشین که به صورت تخصصی در حوزه ارائه هاست وردپرس فعالیت دارند، در کنار کاربران است تا در صورت نیاز، راهنما و پشتیبان آن‌ها در حل تمامی مشکلات وردپرسی آن‌ها باشد.
پلاگین‌های پولی و فارسی شده‌ای که با خرید هاست وردپرس از وردپرس ماشین در اختیار کاربران قرار می‌گیرد این‌ها هستند:

• پلاگین WP ROCKET
  • پلاگین پرمیوم Yoast SEO Premium
  • پلاگین امنیتی iThemes Security Pro
  • پلاگین WP Smush Pro
  • پلاگین امنیتی wordfence security premium
  • پلاگین فرم ساز Gravity Forms
  • پلاگین WP AMP

برای آشنایی بیشتر  با سرویس‌های وردپرس ماشین و خرید هاست وردپرس به وبسایت این شرکت به نشانی wpmashin.com مراجعه کنید.

دفاع فرانسه از مواضع زیاده‌خواهانه آمریکا در خصوص برجام

سازمان ملل: اسرائیل فورا تخلیه فلسطینیان از قدس شرقی را متوقف کند

مداح معروف در مراسم چهلم «آزاده نامداری» +عکس

رونق توریسم درمانی در سایه واکسن‌ ایرانی کرونا/چراغ روشن گردشگری جزیره کیش با رعایت پروتکل‌ها

پوست هندوانه را دور نریزید!

فلسطین مهمترین و زنده‌ترین موضوع مشترک میان کشورهای اسلامی است/حرکت رو به زوال رژیم صهیونیستی آغاز شده و وقفه نخواهد داشت

تصاویر سخنرانی تلویزیونی رهبر انقلاب اسلامی به‌مناسبت روز جهانی قدس

ایران قدرتمندترین کشور در محور مقاومت است/ رژیم صهیونیستی به سوی جنگ داخلی پیش می رود

تصاویری زیبا از رعد و برق در آسمان تهران

خواهر و پدر آزاده نامداری سر مزار او در مراسم چهلم + عکس

اولین «کارت بازی» تاریخ استقلال! +عکس

سیاه‌بازی آمریکا برای مقصر جلوه دادن ایران در طولانی شدن مذاکرات/ شکاف در مواضع دو کشور

عکسی جالب از بازسازی تصویر فرعون

شوخی عجیب و ترسناک صدام با همسرش + عکس

مدیریت زمان بهتر با استفاده از لیست وظایف

حمله سایبری گسترده به شرکت‌های اسرائیلی

ادعای آکسیوس از بن‌بست در مذاکرات وین به دلیل اختلافات

دفاع فرانسه از مواضع زیاده‌خواهانه آمریکا در خصوص برجام

پاداش اخلاص در پرستش پروردگار چیست؟

عکس/ یک ایرانی، رکوردار بیشترین پرواز جنگی در جهان

وزارت خارجه آمریکا گزارش تبادل زندانی با ایران را صحیح ندانست

سازمان ملل: اسرائیل فورا تخلیه فلسطینیان از قدس شرقی را متوقف کند

خبر مهم درباره حقوق بارنشستگان در اردیبهشت

تحقیق و تفحص از مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری کلید خورد/ هیچ سخنی تصویر روشن حاج قاسم را کِدر نمی‌کند

هواشناسی: رگبار و رعد و برق در بیشتر استان ها/ کاهش دما در شرق و غرب کشور

مداح معروف در مراسم چهلم «آزاده نامداری» +عکس

محیط زیست باید پاسخگوی قاچاق حیات وحش باشد/تفکر باغ ‌وحش صفا دشت لیبرال سرمایه داری است/نباید مجوز باغ وحش برای هر فردی که تخصص آن مُحرز نشده صادر شود

ویژگی که مختص امام حسن مجتبی (ع) است

مدیریت زمان بهتر با استفاده از لیست وظایف

رزمایش صهیونیستی در مرز غزه با چاشنی تیراندازی به سمت فلسطینی‌ها

سندرز: نیمی از سالمندان آمریکایی از رفتن به دندانپزشک به دلیل هزینه‌های آن خودداری می‌کنند

عکس/ فرشته حسینی پاسخ فیلم عاشقانه نوید محمدزاده را داد

کاروان لجستیک آمریکا در عراق هدف قرار گرفت

سخنگوی اسبق وزارت خارجه: کسانی که فایل ظریف را منتشر کردند به دنبال اهداف تبلیغاتی خاص بودند/ وزارت خارجه توضیح دهد انتشار این فایل در آستانه مذاکرات وین و روابط ما با روسیه چه معنایی دارد؟

حمله نظامیان رژیم صهیونیستی به نمازگزاران فلسطینی در قدس اشغالی

کاریکاتور/ امواج کرونا«برداشت چهارم»!

روسیه پنج دیپلمات لهستانی را اخراج می‌کند

بارزانی: مساله کُردهای سوریه باید در چارچوب کشورشان حل شود