روشنگری به ادعاهای شرکت خیالی www.AITRADES.com
امنیت بلاکچین، رمز یکبار مصرف گوگل یا تراکنش «همتا به همتا» توجیهاتی هستند که برخی شرکت‌ ‎های خیالی فعال در حوزه ارز دیجیتال برای جذب سرمایه ‎های افراد به آن متوسل می‌شوند تا در دنیای مجازی و غیر واقعی که رقم زده‌اند بیشترین بهره و سود را از آن خود کنند.

امنیت بلاکچین، رمز یکبار مصرف گوگل یا تراکنش «همتابه همتا» توجیهاتی هستند که شرکت‌ ‎های خیالی فعال درحوزه بیت‌کویین برای جذب سرمایه ‎های افراد به آن متوسل می‌شوند تا در دنیای مجازی و غیر واقعی که رقم زده‌اند بیشترین بهره و سود را از آن خود کنند. ضمن اینکه  یکی از مهمترین شرکای این مجموعه کلاهبردار فرد شیادی به نام «ش- الف» است که در حال حاضر ساکن آمریکا بوده و هم اکنون تعداد زیادی از مالباختگان  توسط وکلایشان در سراسر دنیا با انجام اقدامات قانونی در پی به دام انداختن این شخص کلاهبردار هستند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شفافیت چنین شرکت‌ هایی به تبعیت از شیوه یارگیری گلوله برفی سعی می‌کنند سرمایه‎ های جدید را جذب کنند، زیرا حیات آنها بستگی به ورود سرمایه ‌های جدید دارد. اما واقعیت این توجیهات چیست؟

توضیحاتی که در ادامه آمده می‌تواند پاسخی برای این موارد باشد.

۱- کمپانی به دنبال درآمد چند میلیاردی نیست؟ می توانم بپرسم دنبال چیست؟ فرمودید که کمپانی دنبال این است که این ارز را تبدیل به یک کوین مستقل بکند و با قدرت رشد کند تا بتواند قیمت ارز را به چیزی مثل بیت‌‌کوین برساند. اسم این اگر درآمد میلیاردی و بی‌اساس و موج سواری نیست پس چیست؟ و به پول و سرمایه‌گذاری ما راضی نیست پس چرا شما این‌قدر تلاش می‌کنید که اقبالی را به آن بدهید؟

۲- کمپانی با امنیت بلاکچین هست یعنی چه؟ عوام فریبی هم اگر می‌کنید، لطفا اندکی مطالعه‌تان را بیشتر کنید تا بتوانید کار را بهتر توجیه کنید. لطفا بلاکچین را ابتدا تعریف کنید، سپس بفرمایید با امنیت بلاکچین هست!در سیستم‌های مالی برای انجام یک تراکنش مالی از یک واسطه نظیر بانک استفاده می‌کنند، اما بلاکچین این امکان را به خریداران و فروشندگان پول مجازی می‌دهد که به صورت مستقیم با هم در ارتباط باشند و نیاز به یک شخص ثالث به عنوان واسطه از بین برود. این شکل از تراکنش را «همتابه همتا»می‌نامند، اما هیچ کجا بلاکچین با امنیت و بی‌امنیت نداریم، بلکه یک متد پیش رو داریم که خود نیازمند تعریف چندلایه ی امنیتی است!

۳- گوگل شما را تایید کرده است؟ بر اساس کدام گواهینامه معتبر از گوگل معتبر شده اید؟

رمز یکبار مصرف گوگل را هر کسی می‌تواند برای پست الکترونیک خویش فعال کند و این امکانی رایگان از کمپانی گوگل است، برای هر فرد و سازمانی که در کمتر از سه دقیقه نیز ایجاد می‌شود. پس لطفا از کمبود اطلاعات مردم کلاهبرداری نکنید و به جای این مسائل به دنبال تجارتی منطقی و واقعی باشید. راستی تا یادم نرفته خدمت‌تان عرض کنم که بسیاری ازسایت‌های ایرانی برای اعضای خودشان از رمز یکبار مصرف گوگل استفاده می‌کنند و نرم افزاری ساده و قابل دانلود درگوگل، اپل استور و.. به نام Authenticatorوجود دارد که در اختیار داشتن آن ابداً به منزله‌ی تایید و حمایت گوگل از کاربران و بهره‌گیران آن نیست!

۴- اگر مردم به روزنامه‌ها و اخبار رسانه‌ها گوش ندهند باید به شما که نه پایه‌ای دارید و نه اساس گوش دهند؟ یک رسانه معتبرتر است یا شما؟ رسانه دست کم از یک وزارت‌خانه‌رسمی مجوز دارد و قابل استعلام از یک‎صد جای مختلف هست. در مورد شرکت www.AITRADES.com و پوچ کوین AITRADES این گروه کلاهبردار باتوجه به نیاز‌های عمومی مردم دست به طراحی داستان‌های جذاب و وسوسه انگیز زده اند تا به این وسیله جذب سرمایه کنند و به مقاصدشوم خود دست یابند. با توجه به تکنیک گلوله برفی این شرکت‌های کلاه‌برداری حیات آنها بستگی به ورود سرمایه ای جدید است. زیرا این گونه شرکت‌ها اگر ورودی جدیدی نداشته باشند امکان ادامه حیات و پرداخت به سرمایه گذران قبلی‌ را ندارند و این سیستم کلاهبرداری از هم پاشیده خواهدشد.

۵- اینکه ایران تحریم هست درست است، اما اگر تحریم نبود شما چطور می‌توانستید دروغ پردازی کرده و به واسطه‌ عدم ارتباط با خارج، عوام فریبی کنید؟ هیچ نوع ارزی تا این لحظه در کشور به رسمیت شناخته نشده اما ممنوع هم نیستند مگر اساسا کلاهبرداری و جعلی باشند.

سوئیس کَش، گالف، پنتاگون و پارادایس هم سود می‌دادند، اما چه تعداد انسان را بیچاره کردند؟ بازاریابی شبکه‌ای چه بلایی سر مردم آورد؟ شما کاری بدتر از‌ آنها می‌کنید و با توجه به اعلام قبلی‌ که تمامی‌ وجوه دریافتی از هموطنان گرامی‌ به خارج از کشور مخصوصا به ترکیه و قطر ارسال می‌شود و بدین وسیله باعث خروج کلان ارز و اخلال در نظام اقتصادی کشور عزیزمان در این شرایط حساس شده اند. این شگرد این گونه شرکت‌های کلاه‌برداری است که در صورت بروز هرگونه مشکل با متواری شدن مالکان اصلی‌ کمپانی مال باختگان دسترسی‌ به اموال آنان رانداشته باشند. با توجه و عنایت به هوشمندی و دقت بالای مراکز قضایی‌ و امنیتی کشور برای برخورد و جلوگیری از فعالیت اینگونه شرکت‌های سازمان یافته، در ریشه‌کن کردن عوامل اصلی آنها به زودی حلقه عدالت را بردستانشان خواهند دید.

با توفیق به اطلاع‌رسانی وآگاه سازی مردم فهیم ایران امیدواریم بستری فراهم شود تا ریشه فساد و کلاهبرداری این گونه شرکت ها از کشور عزیزمان برچیده شود.

هشدار دادستانی لرستان به اغتشاشگران

ارتش ترکیه متحمل ۴ کشته و زخمی در شمال سوریه شد

ببینید/شکست سنگین دینا پوریونس تکواندو کار کاروان پناهندگان در اولین بازی

همسر شهید دانشمند فضایی: یقینا عربستان همسرم را ربوده بود/ روحانی حتی به ما تسلیت هم نگفت/ آقای رئیسی قول دادند که قضیه شهدای مسجدالحرام و منا را پیگیری میکنند

نزاع دسته‌ جمعی با شمشیر در بیمارستان کوثر سنندج / ۱۳ نفر کشته و زخمی شدند‌

شورای شهر پنجم نتوانست حداقل انتظارات را برآورده کند/ شهردار تهران از میان ۳گزینه نهایی انتخاب خواهد شد

دستگیری تبعه آمریکایی جاسوس رژیم صهیونیستی در فرودگاه بیروت

هواشناسی: بارش باران در برخی نقاط کشور/ کاهش دمای هوا از روز چهارشنبه

دو ستاره ای که مجیدی آنها را نمی‌خواهد!

خبر خوش برای استقلال از نیمه نهایی جام حذفی

گریه های نجمه خدمتی برای مدال طلای فروغی در المپیک/عکس

ماجرای دختر گمشده قزوینی چه بود؟ + جزئیات

مصائب دولت آینده در‌حوزه انرژی/ سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس: دولت در بحث نوسازی و بهینه سازی مصرف انرژی اهمال کاری کرده است

شکست غیرمنتظره تیم بسکتبال ایران در المپیک

۲ بازیکن جدید پرسپولیس برای فصل بعد مشخص شد

یوونتوس به دنبال ستاره پرسپولیسی

هشدار دادستانی لرستان به اغتشاشگران

ارتش ترکیه متحمل ۴ کشته و زخمی در شمال سوریه شد

مراسم بدرقه کاروان ایران به بازی‌های المپیک توکیو +تصاویر

عرضه سیمان کل کشور در بورس کالا در آینده‌ای نزدیک

آماده‌باش تمام ظرفیت بیمارستان‌ها برای کرونا/ مرخصی کادر درمان تا ٢ هفته لغو شد

اینستاگرام قابلیت جدیدی برای کنترل محتوای نامناسب ارائه کرد

مجوزهای تردد از ۲۹ تیر تا ۴ مرداد فاقد اعتبار است

روسیه از رقیب اف-۳۵ آمریکا رونمایی کرد

مجلس پله‌ی ساختمان بهشت نیست/ چند نماینده مجلس در میان گزینه‌های شهرداری تهران

چگونه در عرض یکسال شبکه مستند با برنامه‌های کم‌بیننده متحول شد؟

ببینید/شکست سنگین دینا پوریونس تکواندو کار کاروان پناهندگان در اولین بازی

مجموعه انتصابات و استخدام‌های عجیب در پتروشیمی امیرکبیر/ عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: موضوع را شخصا پیگیری میکنم