با افزایش کانال‌های توزیع خبر و شبکه انتشار تضمینی، تعداد مخاطبین بالقوه هر کمپین خبری ویژه در اخبار رسمی، نخستین نیوزوایر ایران، به عدد بسیار مهم حداقل یک میلیون نفر در هر روز رسید.

به گزارش روابط عمومی اخبار رسمی، این به این معنا است که هر شرکت با اجرای یک کمپین خبری ویژه در اخبار رسمی، می‌تواند با یک میلیون نفر از مخاطبان رسانه‌های همکار اخبار رسمی به صورت هدفمند (Targeted) ارتباط برقرار کند.

مجید کثیری، مدیرعامل اخبار رسمی در زمینه اهمیت اجرای کمپین‌های خبری گفت: «اجرای مداوم کمپین‌های خبری این روزها به یک ضرورت ارتباطی برای شرکت‌ها تبدیل شده است و اگر یک شرکت به طور مداوم اخبار فعالیت‌ها و رویدادهایش را اطلاع‌رسانی عمومی نکند، مسلما از دید افکار عمومی و مخاطبان بالقوه آن، شرکتی غیرفعال و بدون پویایی است. اجرای مداوم کمپین‌های خبری، راهی است که یک شرکت توسط ابزار روابط عمومی و محتوا، می‌تواند حضور مداوم خود را در این زمینه تضمین کند.»

وی در زمینه موفقیت‌های اخبار رسمی در این زمینه افزود: «اخبار رسمی به عنوان نخستین نیوزوایر ایرانی (پل ارتباطی شرکت‌ها و رسانه‌ها) تا امروز توانسته به بیش از 1400 شرکت خدمات خبری و رسانه‌ای ارائه دهد. شبکه توزیع خبر (ارسال هدفمند خبر برای رسانه‌ها و خبرنگاران) به شبکه 2 هزار رسانه‌ای رسیده و شبکه انتشار تضمینی نیز به بیش از 80 رسانه کشور رسیده است. اجرای هر کمپین توسط این شبکه می‌تواند پتانسیل اثرگذاری بر بیش از 1 میلیون مخاطب را در روز اجرا داشته باشد و در آینده نیز به علت ماندگاری اکثر این محتوا در وب، پتانسیل جذب مخاطب از طریق موتورهای جستجو را دارد.»

هم‌اینک علاوه بر توزیع خبر هر شرکت در 2 هزار رسانه داخلی، با انتشار تضمینی در حداقل 70 رسانه شبکه طلایی همکار اخبار رسمی، شرکت‌ها می‌توانند بیشترین نرخ بازگشت سرمایه را به نسبت سایر روش‌های ارتباطی با مخاطبان داشته و  اثرگذاری وسیعی بر افکار عمومی و بهبود روابط عمومی و برندینگ یک شرکت ایجاد کند.

اخبار رسمی همچنین اعلام کرد که علاوه بر 3 نوع کمپین خبری از پیش آماده شده برای اجرای سریع، به تازگی بخش طراحی و اجرای کمپین‌های اختصاصی نیز راه‌اندازی شده که مدیران عامل، روابط عمومی و بازاریابی شرکت‌ها می‌توانند با مشاوره یکی از کارشناسان اخبار رسمی، رسانه‌های خاصی را به شبکه انتشار تضمینی خود اضافه و مخاطبان بالقوه خود را افزایش دهند.

علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر و آشنایی با فعالیت‌های اخبار رسمی می‌توانند به سایت آن به آدرس https://AkhbarRasmi.com مراجعه و یا برای مشاوره طراحی کمپین خبری اختصاصی با شماره 22886635 تماس حاصل کنند.

حمله موشکی مقاومت فلسطین به شهرک‌های صهیونیست‌ نشین

انفجار مهیب در منطقه زینبیه دمشق

عربستان سعودی ۷ نفر را به اتهام تروریسم اعدام کرد

سرتو بالا بگیر نکونام/ آیا پیروزی دیروز شخصیت یک برنده ‌را به مربی استقلال هدیه خواهد‌کرد؟

آمریکا و انگلیس تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کردند

رهبر انقلاب: انتخابات قوی و پرشور از ارکان اداره درست کشور است/ خودسوزی افسر آمریکا نتیجه فضاحت سیاست‌های غرب در ماجرای غزه است

دکتر محمد توکل درگذشت

چرا اصرار غربی‌ها بر تشکیل دولت فلسطینی را نباید باور کرد؟/ دلیل اتخاذ سیاست های نمایشی برخی از دولت ها در برابر جنایات و نسل‌کشی صهیونیست ها چیست؟

بایدن: من یک صهیونیست هستم/ به رغم فشارهای جهانی با درخواست آتش بس جنگ اسرائیل علیه غزه مخالفم/ عربستان سعودی آماده به رسمیت شناختن اسرائیل است

خودکشی قاتل فراری پس از قتل شوهرخواهر

دیدار وزرای خارجی سعودی و رژیم صهیونیستی در ابوظبی/ عربستان تکذیب کرد

دستمزد ۱۴۰۳ کارگران دیگر منطقه‌ای نمی‌شود

تعطیلی مدارس ۴ شهرستان استان تهران روز چهارشنبه ۹ اسفند

۳ میلیون و ۹۰۰ هزار زائر نیمه شعبان در مسجد مقدس جمکران حضور یافتند

نتایج جدیدترین نظرسنجی‌های معتبر درباره انتخابات/ گرم‌ شدن انتخابات از شهرستان‌ها

وضعیت خراب سلامت پایتخت‌نشینان‌/ ۳۷درصد تهرانی‌ها بیماری روانی دارند!

تعدد لیست های انتخاباتی در تهران/ ۱ لیست نزدیک به اصلاح طلبان، ۴ لیست از وحدت اصولگرایان+ اسامی

ارز مسافرتی ٢ برابر شد

ایران باید از ما عذرخواهی بکند؛ سندی هم درمورد پایگاه موساد در اربیل ارائه کند / همچنان می‌توانیم شکایت از تهران در شورای امنیت را کلید بزنیم

این نشانه ها می گوید شما فردی عاقل هستید ولی کسی متوجه آن نیست

صرفه‌جویی ۳۲هزار میلیارد تومانی نان در ۱۴۰۱

هلاکت سرکرده گروهک تروریستی جیش العدل توسط نیروهای امنیتی ایران/ در سالروز دستگیری ریگی

لیست ۲۰ نفره ائتلاف بزرگ فرهنگیان در تهران منتشر شد/ سیدمحمد بطحایی و متکی سرلیست شدند

توسعه فرهنگی مبنای رشد جامعه است

مدارس در این شهرها دوشنبه (۷ اسفند) تعطیل شد/ درحال تکمیل

پرسپولیس به دنبال جانشین بیرانوند/ درخواست ۱۰میلیارد تومانی سنگربان کم‌نام‌ونشان

کاپیتان سابق استقلال سرمربی تیم فولاد خوزستان شد

۳ میلیون و ۹۰۰ هزار زائر نیمه شعبان در مسجد مقدس جمکران حضور یافتند

انتقاد حاج محمودکریمی درباره حسینیه معلی و پاسخ میثم مطیعی+ ویدئو

سواد رسانه‌ای اندک مردم یکی از دلایل کلاهبرداری‌هایی مثل کوروش کمپانی است/ دستگاه‌های گوناگونی قصور داشتند و باید پاسخگو باشند

درباره حسینیه معلی/ انتقاد حاج محمودکریمی و پاسخ میثم مطیعی

محکومیت رئیس کمیته فنی داوران اسپانیا به اتهام دستکاری تصاویر VAR

پیش فروش محصولات سایپا ویژه نیمه شعبان/ ساینا 167 میلیون+ جدول

جانشین طارمی مقابل ژاپن مشخص شد

«شب داخلی دیوار» نوید محمدزاده قاچاق شد

بازار مسکن نرفته برگشت!

پرفروش‌ترین فیلم‌ها و سینماهای کشور در بهمن ماه اعلام شد + لیست

اعلام زمان قطعی واریز عیدی کارکنان دولت/ در این روز منتظر باشید

حرکات عجیب و غریب پوتین وسط جلسه مهم! / عکس

وضعیت خراب سلامت پایتخت‌نشینان‌/ ۳۷درصد تهرانی‌ها بیماری روانی دارند!