در کنفرانس Huawei MateBook Series، شرکت هوآوی از یک هدفون جدید نیز رونمایی کرد؛ هدفونی به نام Freelace Pro که دورگردنی است و قابلیت حذف نویز (Noise-Canceling) دارد.

بنا بر اطلاعات اعلام‌شده در معرفی رسمی هوآوی، هدفون Freelace Pro یک هدفون دورگردنی است که قابلیت حذف نویز دارد. هوآوی در طراحی این هدفون، روی سبک بودن و ظاهر شیک آن دقت و تمرکز زیادی کرده است. این هدفون در سه رنگ مشکی آذرین (Obsidian Black)، سبز صنوبری (Spruce Green) و سفید صبح‌گاهی (Morning White) عرضه خواهد شد. باکس شارژ هدفون‌های توگوشی و محافظ جعبه‌ کنترلی روی سیم از جنس آلیاژ آلومینیوم ساخته شده‌اند. بدنه‌ مربعی و انحنادار، طراحی هماهنگی با بند گردنی هدفون‌ دارد تا ظاهری تخت، سه‌بعدی و زیبا را شکل دهد.

برای اینکه استفاده از این هدفون راحت‌تر باشد، هدفون دورگردنی Huawei FreeLace Pro تست‌های «ارگونومیک» (Ergonomic) بسیاری را پشت سر گذاشته است. بدنه‌ دستگاه شبیه به یک هدفون «بایونیک» (Bionic) طراحی شده که شبیه به یک پرنده به نظر می‌رسد. هدفون‌های توگوشی با سه عدد سرگوشی نرم لاستیکی (Rubber) در سایزهای مختلف ارائه می‌شوند. به چند دلیل استفاده از این هدفون بسیار آسان است، وزن سبک هدفون Huawei FreeLace Pro ( ۳۴ گرم)، استفاده از آلیاژ نیکل-تیتانیوم در بند دورگردنی و ژل سیلیکای سازگار با پوست‌ به کار رفته در قسمت بیرونی بدنه از جمله این دلایل هستند.

در مقایسه با نسل قبلی هدفون FreeLace، هدفون دورگردنی و دارای قابلیت حذف نویز Huawei FreeLace Pro  قابلیت حذف نویز فعال دوگانه را به صورت اضافه در اختیار دارد. ۲ میکروفون با حساسیت بالا درون این هدست کار گذاشته شده که می‌توانند با ۲ بار نمونه‌برداری از صداهای داخلی و خارجی، نویز را با دقت زیادی کاهش دهند. این میکروفون‌ها با الگوریتم‌های کاهش نویز پایدار و پیشرفته‌ای ترکیب شده‌اند. در داده‌های آزمایشی که از لابراتوارهای هوآوی استخراج شده‌، حداکثر مقدار کاهش نویز می‌تواند به ۴۰ دسی‌بل هم برسد.

هدفون Huawei FreeLace Pro از انتقال شفاف صداهای محیطی پشتیبانی می‌کند. با فشار دادن و نگه داشتن روی صفحه‌ لمسی گوشی سمت چپ، می‌توان از حالت حذف نویز (Noise Reduction) به حالت انتقال شفاف (Transparent Transmission) سوییچ کرد.

علاوه بر قابلیت حذف نویز فعال دوگانه، Huawei FreeLace Pro به قابلیت حذف نویز با کیفیت بالا  هنگام مکالمه هم مجهز شده است. برخلاف سیستم‌های حذف نویز عادی که یک میکروفون دارند، هدفون بی‌سیم Huawei FreeLace Pro از یک سیستم نمونه‌برداری سازگارشونده‌ ترکیبی صدا که متشکل از ۳ میکروفون است، برای این کار استفاده می‌کند. این میکروفون‌ها می‌توانند نویز محیطی یا نویزها و اختلالاتی را که به دلیل وزش باد ایجاد می‌شوند را تضعیف کنند. با این کار، صدای طبیعی انسان به طرف مقابل منتقل و شفافیت صدا هنگام مکالمه حفظ می‌شود.

Huawei FreeLace Pro از درایورهای داینامیک بزرگ ۱۴ میلی‌متری با سیم‌پیچ مسی استفاده می‌کند. در واقع استفاده از چنین درایورهایی به ندرت در هدفون‌های توگوشی رخ می‌دهد. علاوه بر این، یک واحد داینامیک بزرگ‌تر با کیفیت مواد بهتر در دیافراگم و یک گنبد مقاوم ساخته شده از آلیاژ آلومینیوم-منگنز هم در این هدفون وجود دارند. راهنمای صداهای فرکانس پایین، تعریف ظریف‌تری از افکت‌های صوتی ۳ فرکانسی ارائه می‌دهد. با کمک به‌روزرسانی نرم‌افزاری و سخت‌افزاری و ایجاد تغییرات، کیفیت صدای هدفون بی‌سیم Huawei FreeLace Pro بهبود پیدا کرده تا  تجربه‌ی موسیقیایی غنی‌تر و سه‌بعدی‌تری را به شنونده عرضه کند.

Huawei FreeLace Pro از همان طراحی ویژه‌ و خاص FreeLace استفاده می‌کند. طراحی کانکتور اتصال USB-C هم با همان شکل یک‌پارچه و مخفی در هدفون جدید لحاظ شده است. بنابراین این هدست می‌تواند با استفاده از گوشی هوشمند، کامپیوتر شخصی یا تبلت (با پشتیبانی از قابلیت OTG) به‌سرعت و در هر مکانی شارژ شود. این هدفون هوآوی قابلیت اتصال سریع از طریق بلوتوث را هم دارد. گوشی‌های هوشمند یا تبلت‌هایی که سیستم عامل EMUI 9.1 یا بالاتر از آن را دارند، می‌توانند به سرعت و به صورت اتوماتیک، پنجره‌ اتصال هدفون از طریق بلوتوث را نمایش دهند. این کار از روش‌های سنتی اتصال بلوتوث خیلی راحت‌تر است. هدست بی‌سیم Huawei FreeLace Pro به قابلیت دیگری برای اتصال به ۲ دستگاه و جابه‌جایی سریع بین آنها هم مجهز شده که برای این کار کافی است ۲ بار روی دکمه‌ی پاور هدفون ضربه بزنید تا به صورت بدون دردسر، مجددا به دستگاه قبلی وصل شوید.

قسمت پشتی گوشی‌های هدفون همچنان به قابلیت جذب آهنربایی مجهز است و می‌توان آنها را از پشت به هم چسباند. هر گوشی هدفون یک سوییچ Hall داخلی مجهز دارد. با استفاده از این سوییچ، هدفون می‌تواند هنگام بسته بودن (چسبیدن گوشی‌های هدفون از پشت به یکدیگر)، اتصال بلوتوثی را به صورت اتوماتیک قطع و پخش موسیقی را متوقف کند. وقتی که گوشی‌ها مجددا از هم جدا شدند، اتصال بلافاصله برقرار و هدفون روشن می‌شود.

با استناد به داده‌های لابراتور هوآوی، این هدفون یک باتری داخلی ۳ سلولی قابل شارژ از نوع لیتیومی با ظرفیت ۱۵۰ میلی‌آمپر ساعت دارد که عملکرد بسیار خوبی از خود نشان می‌دهد. زمانی که این باتری کاملا شارژ شده باشد، می‌تواند تا ۲۴ ساعت پخش مداوم موسیقی دوام بیاورد. هدفون Huawei FreeLace Pro تنها با ۵ دقیقه شارژ شدن می‌تواند ۵ ساعت موسیقی پخش کند.

Huawei FreeLace Pro با قیمت جهانی ۸۷ دلار عرضه خواهد شد. پیش‌فروش این محصول آغاز شده و از روز ۴ سپتامبر ۲۰۲۰ به صورت رسمی قابل خرید است.

ورق در بازار خودرو برگشت؛ قیمت‌ها صعودی شد/ آخرین قیمت پژو، سمند، ساینا، شاهین، دنا و تارا + جدول

مربی لهستانی از حضور در ایران گفت؛ «خوردن بهترین هندوانه و سخت بیدار شدن در صبح!»

کاسبی ربوی و ربا خواری/ صدی و سه‌ونیم!

سفر به پاکستان و سریلانکا در مقطع فعلی پیام مهمی داشت/ می‌توانیم همکاری‌های خوبی با کشورهای همسو، همسایه و آسیایی داشته باشیم

با حقوق پایه چند متر خانه در تهران می‌توان خرید؟

بازاری‌ها فروشنده شدند/ بازگشت دلار به کانال ۶۲ هزار تومان

استعفای ناگهانی فرمانده یگان «اشباح» ارتش رژیم صهیونیستی

ادامه خیزش دانشجویان آمریکایی این بار در تگزاس/ اعتراضات دانشجویان با دخالت نیروهای پلیس به خشونت کشیده شد

نرخ آپارتمان در چیتگر چقدر است؟+ جدول قیمت

افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز/تصمیم کشور همسایه بعد از اقدام ایران

صحبت‌های مجدی حسینی؛ انتقاد عوام فریبانه و دیگر هیچ/ خودت چه کار کرده‌ای ؟

کتاب «چالش‌های تاریخی» اثر سلیمی نمین رونمایی شد

تاثیر امواج تلفن همراه بر سلامت

قابل توجه صیانتیون و حامیان محدودکردن پلتفرم های خارجی/ حمله و توهین به دفتر رهبر انقلاب، توسط تندروها در ایتا

آمار شهدای غزه از ۳۴ هزار تن گذشت

شماره گذاری خودرو مشمول پرداخت عوارض شد

موزه تاریخ کانون پرورش فکری کودکان ثبت ملی شد

دارندگان کارت سوخت حتما بخوانند/ خبر جدید رسانه دولت درباره سهمیه بنزین خودروها

واریز ۹۱۰ میلیارد تومان سود به حساب ۶۰ هزار سهامدار

نگاهی دیگر به «گناه فرشته»/ قد بکش از پشت «نقاب»

چرایی واکنش ها به توئیت عضو دفتر رهبرانقلاب / تلاش عده ای برای کاستن اعتبار خبری دفتر رهبر انقلاب با تئوری «فقط پشت بلندگو»؟!

آخرین قیمت طلا امروز جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۰

توضیحات کاظم صدیقی درخصوص غفلت صورت گرفته در تاسیس موسسه‌ای در ماجرای ازگل/ از خدا استغفار و از مردم عذرخواهی می‌کنم/ توقع دارم به تخلف احتمالی آشنا و غیرآشنا رسیدگی شود

توضیح وزیر ارتباطات درباره شرایط افزایش سرعت اینترنت

شکایت تریدرهای رمزارز از اپل؛ قاضی پرونده را رد کرد