موتور برق
با خرید موتور برق از آریان صنعت، می توانید بهترین مدل مناسب محیط مورد نظر خود را انتخاب کرده و دیگر مشکلات ناشی از قطعی برق را تجربه نکنید.
کد خبر: 139910204854011337

شاید از زمانی که مرتب با قطعی برق مواجه بودیم، مدت قابل توجهی گذشته باشد و کمتر با چنین پدیده ای در زندگی روزمره خود روبرو باشیم؛ اما با این همه با در نظر گرفتن وابستگی قابل توجه مدل زندگی امروزی به انرژی برق، به نظر می رسد که حتی یک ساعت قطعی آن، بتواند مشکلات زیادی را ایجاد کند. از این جهت خرید موتور برق در انواع آن، با توجه به نوع نیاز و مصرف، اهمیت زیادی دارد.

به طور مثال اگر یک بیمارستان را در نظر بگیریم، نیاز به خرید موتور برق حرفه ای و دارای حجم و پتانسیل خروجی برق بالا نیاز خواهد بود؛ اما اگر قرار باشد که این را برای یک خانه خریداری کنیم، یک موتور برق معمولی کفایت خواهد کرد.

در ادامه بیشتر به ضرورت خرید موتور برق و فاکتورهای موثر در خرید آن می پردازیم.

ضرورت خرید موتور برق

با توجه به ضررها و مشکلاتی که در صورت قطعی طولانی برق به وجود می آید، داشتن یک موتور برق خانگی در منزل یا یک موتور برق حرفه ای در مکان های عمومی، می تواند تضمین کننده عدم بروز هر گونه مشکلی در صورت رخداد چنین شرایطی باشد. با خرید موتور برق از آریان صنعت می توانید هر گونه مشکلات ناشی از قطعی برق را پوشش داده و در ضمن بهترین و کارآمدترین موتوربرق ها را خریداری کرده و از قیمت های مقرون به صرفه ارائه شده در آریان صنعت بهره مند شوید.

به موتور برق نیاز داریم زیرا؛

1. قطعی برق می تواند به وسایل و تجهیزات برقی خانه صدمه بزند. به طور مثال تمام غذاهای منجمد داخل فریزر با قطعی بیش از 2 ساعت برق، شروع به آب شدن کرده و دیگر قادر به استفاده مجدد از آن ها نیستید. قطعی برق در مراکز درمانی فاجعه آفرین خواهد بود. تصورش را بکنید که در یک بیمارستان برق قطع شده و کلیه دستگاه هایی مراقبتی و درمانی که به بیماران متصل است، از کار بیفتند. چه فاجعه انسانی در پی خواهد بود؟ بیماری که به دستگاه تنفس مصنوعی وابسته است، چطور پس از آن به حیات خود ادامه می دهد. بدیهی است که با قطع برق در جایی مانند بیمارستان ها، درمانگاه ها و ...، کلیه دستگاه هایی که با برق کار می کنند، از کار افتاده و مشکلات زیادی به وجود خواهد آمد. از این روی وجود موتور برق های صنعتی و حرفه ای و بزرگ در بیمارستان ها یک ضرورت محسوب می شود. در مراکز اداری با قطع برق مشکلاتی چون قطعی تمام سیستم های کامپیوتری و قطع خدمات و فعالیت های مربوط به آن ها پیش می آید. به طور نمونه تصور کنید در یک شرکت که تمامی یا حتی بخشی از فعالیت ها به سیستم های کامپیوتری، سرور و غیره متصل باشد؛ با قطع برق چه مشکلاتی به وجود خواهد آمد. بدیهی است که در این شرایط کارهای شرکت به طور کلی معلق مانده و در صورتی که برنامه های خاصی نیز از پیش تعریف شده باشد، مشکلات پیچیدگی بیشتری به خود می گیرند. در حالی که داشتن یک موتور برق معمولی برای یک شرکت، می توانست در چنین شرایطی جایگزین جریان برق شهری و همیشگی بوده و تا زمان وصل مجدد برق، جبران آن را نماید. با توجه به این که در انواع موتوربرق های ارائه شده در آریان صنعت، مدل های موتور برق بی صدا را نیز داریم، برای استفاده در ساختمان های اداری می توان از این مدل ها بهره برده و دیگر مشکل صدای زیاد کارکرد موتوربرق های قدیمی را تجربه نکرد.

اگر به خاطر داشته باشید در دهه های قبلی، با روشن شدن موتور برق، صدای عجیب و آزاردهنده ای از کارکرد آن به گوش می رسید و حتی این یکی از علائمی بود که به ما یادآوری می کرد که برق قطع شده و موتور برق در حال کار کردن است. اما اکنون مدل های جدید و آپدیت شده موتور برق های صنعتی ، بدون صدا بوده و شما می توانید ضمن بهره بردن از آن ها، مشکل صدای زیاد را تجربه نکنید.

بن گویر، وزیر امنیت ملی اسرائیل بر اثر سانحه رانندگی مجروح شد

ستاره استقلال مشاور املاک خانه شد!

کارت بانکی ۶ بانک حذف می‌شود

الحوثی: رژیم صهیونیستی بیمارستان‌های غزه را به گور‌های دسته‌جمعی تبدیل کرده است

۲۴میلیارد دلار دولتی برای ۱۰۰وارد کننده عمده/ رانت ۴میلیارد دلاری مونتاژکاران خودرو چینی/ اختصاص ۷۰۰میلیون دلار به داریا همراه واردکننده تلفن همراه از چین/ بانک مرکزی تامین ارز را انجام داد، چرا قیمت ها ثابت نمی ماند؟ + لیست

چرا فرانسه از فهرست ۱۰ اقتصاد برتر جهان حذف می‌شود؟

۹ محصول ایران خودرو ارزان شدند

محمدصادقی بازیگر فراری: تعریف جنسیتی مشخصی ندارم/ بدونِ هویتِ جنسی

مالک جدید استقلال نام این باشگاه را تغییر داد!

بن گویر، وزیر امنیت ملی اسرائیل بر اثر سانحه رانندگی مجروح شد

هوش هیجانی چیست و چه اهمیتی دارد؟ مولفه ها، نشانه ها و تقویت EQ