صرافی رمزارز وزین با بیش از 200 کوین و توکن همراه با نسخه دمو
صرافی‌های ارز دیجیتال امکان خریدو‌فروش ارزهای دیجیتال را برای معامله‌گران فراهم می‌کنند. هر صرافی‌ای قابل اعتماد نیست؛ در این مقاله با صرافی‌های ارز دیجیتال و ویژگی‌های وزینکس، به عنوان قابل‌اعتمادترین‌شان آشنا می‌شویم.
کد خبر: 140004195319116793
تاریخ انتشار:

چقدر درباره ارزهای دیجیتال اطلاعات دارید؟ تقریباً غیرممکن است، اسم «بیت‌کوین» را نشنیده باشید! رمزارزی که به‌نوعی، پدر ارزهای دیجیتال محسوب می‌شود. شروع بازی سال 2009 میلادی، با بیت‌کوین بود و هنوز هم بعد از سال‌ها میراث ساتوشی ناکاموتو، خالق بیت‌کوین، با قدرت حفظ شده است. فرزندانش آلت‌کوین‌ها، حتی بهتر از پدرشان راه را ادامه می‌دهند.

احتمالاً با مرور اخبار ایران و جهان، مطالب بسیاری درباره بیت‌کوین و سایر رمزارزها شنیده‌اید. حتماً واژه «استخراج بیت‌کوین»، به گوشتان خورده و شاید اولین چیزی که در ذهنتان نقش بسته، تصویر کارگران زحمتکش معادن در اعماق زمین بوده باشد. یا شنیده‌اید که استخراج بیت‌کوین، برق زیادی مصرف کرده و در فصل‌های گرم سال فشار زیادی به شبکه تأمین برق وارد می‌کند.

شاید هم چیزهایی درباره خریدوفروش بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال خوانده باشید. اما اصلاً چرا بیت‌کوین خریدوفروش می‌شود؟ بیت‌کوین، چه چیزی دارد که آن را باارزش می‌کند و مردم حاضرند دلار، پوند، یورو و سایر ارزهای رایج را تبدیل به این کوینِ افسانه‌ای کنند؟

اصلاً چطور می‌توان بیت‌کوین و سایر ارزهای دیجیتال را خریدوفروش کرد؟ آیا جایی برای این کار وجود دارد؟ برای پیداکردن پاسخ این سؤال‌ها، تا انتهای مقاله همراه‌مان باشید.

از پول فیات تا ارزهای دیجیتال

ارزهای دیجیتال، شکلی از دارایی هستند. به زبان ساده‌تر، ارزهای دیجیتال را می‌توانیم شکلی از پول در نظر بگیریم. برای مثال ارز رسمی کشور ایران، ریال است. ما برای خرید محصولات، دریافت خدمات، سرمایه‌گذاری و کارهای مشابه از این پول استفاده می‌کنیم.

فرض کنید می‌خواهید کامپیوتر جدید بخرید، برای این کار کافی است به فروشگاه تجهیزات الکترونیکی مراجعه کرده و با پرداخت مقداری ریال، کامپیوتر خود را تحویل بگیرید. ارزهایی مثل ریال، دلار، پوند، یورو و... به ارزهای بی‌پشتوانه یا ارزهای فیات (Fiat) معروف هستند.

این پول‌ها، پشتوانه‌ای مانند طلا و نقره ندارند و فقط از دولت صادرکننده خود اعتبار می‌گیرند. برای مثال زمانی که بانک مرکزی 10000 ریال پول کاغذی چاپ می‌کند، معادل همان پول، طلا یا نقره ذخیره نمی‌کند. پول‌های فیات، ویژگی‌ها و مزایا و معایب خودشان را دارند. برخی از ویژگی‌های پول‌های فیات را با هم مرور کنیم:

1- هیچ پشتوانه‌ای ندارند.

2- محدودیتی برای چاپ و توزیع گسترده ندارند.

3- توسط بانک‌های مرکزی کنترل می‌شوند.

4- کاملاً در انحصار دولت حاکم هستند.

کمی به ویژگی‌های پول فیات دقت کنید. متوجه نقاط ضعف آن می‌شوید؟ درست است که دولت هرچقدر بخواهد می‌تواند پول چاپ کند، اما می‌دانید که چاپ گسترده پول چه مشکلاتی با خود همراه دارد؟ تورم، یکی از نتایج تلخ چاپ بی‌رویه پول است.

بانک‌های مرکزی، کاملاً به فرآیند گردش پول فیات نظارت دارند. این اتفاق، البته گاهی خوشایند است و باعث جلوگیری از جرائم مالی می‌شود. از دل این مشکلات، ایده‌ای شگفت‌انگیز بیرون آمد و به دنیا معرفی شد: ایده‌ای از جنس ارزهای دیجیتال!

ارزهای دیجیتال چطور کار می‌کنند؟

ارزهای دیجیتال، شکل جدیدی از پول هستند. این ارزها با تکیه بر دانش رمزنگاری و الگوریتم‌های مختلف ایجاد شده‌اند. زمانی که شما با کارت بانکی خود که مقداری پول فیات در آن قرار دارد، مبلغی را جابه‌جا می‌کنید، این تراکنش در سِرورهای بانک ذخیره می‌شود.

در ارزهای دیجیتال به‌جای این سرورها، از یک دفتر کل توزیع‌شده به‌نام بلاک‌چین (Blockchain) استفاده می‌کنند. بلاک‌چین، اصلاً چیز عجیب‌وغریبی نیست! آن را شبیه یک دفترچه یادداشت تصور کنید. برای مثال، من 5 واحد بیت‌کوین به کیف پول دیجیتال شما انتقال می‌دهم. جزئیات این تراکنش در این دفتر یادداشت ذخیره می‌شود و برای همیشه آن‌جا می‌ماند.

البته دقت داشته باشید که در مثال قبلی، تمام فعالان شبکه، یک نسخه از دفتر یادداشت را همراه خود دارند و تمامی تراکنش‌ها در تمام این دفترها نوشته می‌شود. بیشتر ارزهای دیجیتال، یک بلاک‌چین اختصاصی برای ثبت تراکنش‌های خود دارند. کاربردهای شبکه بلاک‌چین، البته بسیار فراتر از چیزی است که فکرش را می‌کنیم.

ارزهای دیجیتال، غیرمتمرکز (Decentralize) هستند. یعنی برخلاف پول‌های فیات، توسط هیچ سازمان یا دولتی کنترل و مدیریت نمی‌شوند. پول‌های فیات ماهیت فیزیکی دارند، یعنی به شکل کاغذ یا سکه در اختیار عموم مردم قرار می‌گیرند؛ اما ارزهای دیجیتال ماهیتی دیجیتال دارند و قابل لمس نیستند.

صرافی ارز دیجیتال چیست؟

صرافی ارز دیجیتال (Cryptocurrency exchange)، پلتفرمی آنلاین است که در آن دارندگان ارزهای دیجیتال می‌توانند به خریدوفروش رمزارزها بپردازند. کاربران می‌توانند ارز رایج کشور خود را به توکن یا کوین تبدیل کرده و در سراسر جهان معامله کنند.

وزینِکس چه خدماتی ارائه می‌دهد؟

وزینکس، یکی از بهترین و معتبرترین صرافی‌های ارز دیجیتال ایران است. چرا می‌گوییم بهترین؟

تنوع ارزهای تحت پوشش

می‌دانستید چندین هزار ارز دیجیتال در دنیا وجود دارد؟ تنوع ارزهای دیجیتال بسیار زیاد است. بعضی از کوین‌ها شناخته‌شده نیستند و تقریباً سهمی از بازار ندارند. ارزهای دیجیتال زیادی در دنیا وجود دارند که معامله‌گران به آن‌ها علاقه نشان داده‌اند و سهم بازار بزرگی دارند.

یک صرافی دیجیتال خوب، باید ارزهای زیادی را پوشش دهد تا خریداران و معامله‌گران، قدرت انتخاب بالایی داشته باشند. وزینکس تمام رمزارزهای اصلی و مهم بازار (بیش از 400 کوین) را پوشش می‌دهد.

امنیت بالا

فرض کنید سرمایه زیادی را وارد یک صرافی ارز دیجیتال کرده‌اید؛ اما آن صرافی هک شده و دارایی کاربران (از جمله شما!) به سرقت رفته است. یا صرافی‌ای را تصور کنید که یک‌شبه پول تمام کاربران خود را بالا می‌کشد و تحت پیگرد مراجع قضایی قرار می‌گیرد.

یا حتی بعضی از صرافی‌های ارز دیجیتال غیرایرانی، به دلیل تحریم‌های جهانی علیه ایران، تصمیم می‌گیرند دسترسی کاربران ایرانی را مسدود کنند. این موارد مثال‌های تلخی از نبود امنیت برای کاربران هستند. امنیت وزینکس، به بهترین شکل ممکن توسط گروهی از متخصصان سایبری تأمین شده است.

پشتیبانی و رسیدگی به مشکلات

رمزارزها، پدیده‌ای جدید هستند. هنوز دوران بلوغ خود را پشت سر نگذاشته‌اند. عموم مردم شناخت مناسبی از این تکنولوژی نوظهور ندارند و همین موضوع باعث شده هنگام ورود به بازار با مشکل مواجه شوند. کم نیستند کسانی که فقط به‌خاطر بی‌اطلاعی یا نداشتن دانش تخصصی، ده‌ها یا صدها میلیون از پول‌شان را به باد داده‌اند! پشتیبانی قوی و ماهر، جلوی بروز چنین مشکلاتی را می‌گیرد.

صرافی وزینکس، تیم پشتیبانی 24 ساعته دارد که 7 روزِ هفته، 30 روزِ ماه و 365 روزِ سال آماده کمک به کاربران و معامله‌گران هستند.

رابط کاربری جذاب، تجربه کاربری ایده‌آل

اولین مواجهه کاربر با هر وب‌سایت، نرم‌افزار یا اپلیکیشن، از طریق رابط کاربری (User interface) آن صورت می‌گیرد و در ادامه، تجربه کاربری (User Experince) است که استفاده از آن را دلنشین‌تر می‌سازد و باعث وفاداری کاربر می‌شود.

این دو در موفقیت یک کسب‌وکار اینترنتی، نقش بسیار مهمی ایفا می‌کنند. اگر یک کسب‌وکار آنلاین، بهترین زیرساخت ممکن را برای پلتفرم خود آماده کند اما Ui و Ux مناسبی نداشته باشد، ممکن است کاربران زیادی را از دست بدهد. ظاهر و بخش مدیریت وب‌سایت وزینکس، به‌وسیله گروهی از طراحان ماهر و باتجربه پیاده‌سازی شده است. هنگام استفاده از سایت وزینکس، به‌خوبی متوجه می‌شوید که باید چه‌کار کنید و از زیبایی بصری پلتفرم هم لذت خواهید برد.

منابع آموزش متنوع و مفید

وزینکس، فقط یک صرافی ارز دیجیتال نیست. می‌توانید به‌عنوان یک آکادمی آموزشی هم، روی آن حساب کنید. در بلاگ وزینکس، مطالب آموزشی متعددی توسط باتجربه‌ترین متخصصان ارزهای دیجیتال تولید و منتشر شده است. با دنبال‌کردن مطالب آموزشی وزینکس، می‌توانید در مدتی کوتاه به یک متخصص ارز دیجیتال تبدیل شوید.

دسته‌بندی جامع محتوای آموزشی وزینکس، شاخه‌های مهمی مثل آشنایی با رمزارزهای رایج، اخبار و دانستنی‌ها، تریدینگ، سرمایه‌گذاری و... را پوشش می‌دهد.

wazinx.com


انتشار محتوا: اخبار رسمی
پیشنهاد سردبیر
پربازدیدها

بن گویر، وزیر امنیت ملی اسرائیل بر اثر سانحه رانندگی مجروح شد

انتشار تصاویر و جزئیات جدید از فوت نیکا شاکرمی برای اولین بار/ بی آبرویی بی‌بی‌سی در پی انتشار اسناد پرونده

ستاره استقلال مشاور املاک خانه شد!

کارت بانکی ۶ بانک حذف می‌شود

۲۴میلیارد دلار دولتی برای ۱۰۰وارد کننده عمده/ رانت ۴میلیارد دلاری مونتاژکاران خودرو چینی/ اختصاص ۷۰۰میلیون دلار به داریا همراه واردکننده تلفن همراه از چین/ بانک مرکزی تامین ارز را انجام داد، چرا قیمت ها ثابت نمی ماند؟ + لیست

پيام واضح ايران به جهان/ سردار تنگسیری: اگر نفتکشی از ایران ببرید جبران خواهیم کرد

ایران خودرو با سمند هم خداحافظی کرد

کانال مهمی به نام عمان / چرا مسقط برای ایران و آمریکا مهم است؟

چرا فرانسه از فهرست ۱۰ اقتصاد برتر جهان حذف می‌شود؟

۹ محصول ایران خودرو ارزان شدند

مالک جدید استقلال نام این باشگاه را تغییر داد!

اولین بداخلاقی سیاسی در‌دور دوم انتخابات/ راهنما راست، گردش به چپ

سفر پر ماجرای گروسی به ایران

اعتراف خودخواسته «اشکان خطیبی» پس از مهاجرت/ در ایران همه چیز داشتم؛ زندگی در اروپا کار راحتی نیست

بن گویر، وزیر امنیت ملی اسرائیل بر اثر سانحه رانندگی مجروح شد

زمانی برای تسویه حساب های قدیمی با اردن

انتشار تصاویر و جزئیات جدید از فوت نیکا شاکرمی برای اولین بار/ بی آبرویی بی‌بی‌سی در پی انتشار اسناد پرونده

مالکان استقلال و پرسپولیس مشخص شدند

عربستان خواستار تصویب قطعنامه ای علیه اسرائیل در شورای امنیت شد

دلیل علمی تغییر ناگهانی احساسمان به یک فرد در ابتدای رابطه؛ از جذابیت اولیه تا انزجار

وقتی مزخرفات کارشناس اسرائیلی درباره ایران و ربع پهلوی تحلیلگر آمریکایی را به قهقهه و واکنش واداشت!

راهکار تقویت ذهن کودکان؛ والدین چه نقشی دارند؟

هوش هیجانی چیست و چه اهمیتی دارد؟ مولفه ها، نشانه ها و تقویت EQ

عاملان حمله تروریستی چابهار از افسران سرویس های آمریکایی و اسرائیلی ها جدا نیستند/ کشوری که تروریست‌ها از خاک آن حمله را آعاز کردند باید پاسخگو باشد

موضع‌گیری درخصوص آیفون‌ ممنوعه و سکوت درباره موبایل مسافری

واکنش صدر اعظم آلمان بر پاسخ احتمالی رژیم صهیونیستی به ایران

جا زدن پل‌های شناور به جای سامانه پدافندی/ احمق و احمق‌تر! / دروغ شاخدار به روایت تصویر

بررسی سرمایه گذاری های اخیر مهدی فضلی/ خیز گلرنگ برای حذف اسنپ، دیجی‌کالا و فیلیمو؟/ جنگ قدرت در اکوسیستم استارتاپی