پس از ظهور فروشگاه‌های اینترنتی امروزه کمتر کسی وسایل دیجیتال را به صورت حضوری تهیه می‌کند. این روزها که خرید آنلاین انواع وسایل دیجیتالی به اوج خود رسیده است؛ اغلب خریداران به دنبال فروشگاه‌های اینترنتی می‌گردند. در این مقاله درباره مزایا و معایب خرید از فروشگاه‌های اینترنتی صحبت کنیم.
کد خبر: 140204317398322823

وسایل دیجیتالی مانند لپ‌تاپ، تلفن همراه، تلویزیون و... جز کالاهای مهمی هستند که پس از ظهور فروشگاه‌های اینترنتی امروزه کمتر کسی این وسایل را به صورت حضوری تهیه می‌کند. این روزها که خرید آنلاین انواع وسایل و به خصوص وسایل دیجیتالی به اوج خود رسیده است؛ اغلب خریداران به دنبال معتبرترین فروشگاه‌های اینترنتی می‌گردند. البته که هیچ کسب و کاری را نمی‌توان بدون ایراد در نظر گرفت. به این خاطر که این فروشگاه‌ها هم مزایا و معایب خود را دارند. در همین جهت می‌خواهیم در این مقاله درباره مزایا و معایب خرید از فروشگاه‌های معروفی مانند دیجی کالا، تکنولایف، فرنا و کالاتیک نام برده شده صحبت کنیم پس با ما همراه باشید.

فروشگاه دیجی کالا

کمتر کسی است که تا به حال نام فروشگاه دیجی کالا را نشنیده باشد. فروشگاه دیجی کالا یکی از بزرگترین و معتبرترین فروشگاه‌های آنلاین در ایران است. این فروشگاه به دلیل تنوع محصولات، قیمت‌های نسبتا مناسب، خدمات پس از فروش، ارائه نظرات کاربران و رتبه‌بندی و... توانسته در بین مخاطبان به شدت محبوب باشد. به طور کلی، فروشگاه دیجی کالا با توجه به تجربه کاربران و امکاناتی که ارائه می‌دهد، به عنوان یک فروشگاه قابل اعتماد و معتبر در بازار الکترونیک شناخته می‌شود.

مزایای خرید از دیجی کالا از جمله مزایای خرید از فروشگاه اینترنتی دیجی کالا می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

تنوع گسترده تنوع کالاهای موجود در دیجی‌کالا به طور پیوسته در حال افزایش است. این افزایش شامل اضافه کردن دسته‌بندی‌های جدیدی در حوزه‌های متنوعی از جمله خودرو، پوشاک، لوازم دیجیتال، و حتی خوراکی‌های متنوع است. این انواع کالاها شما را در یک دشت وسیع از انتخاب محصولات قرار می‌دهد. هر دسته کالا در دیجی‌کالا شامل ده‌ها مدل متفاوت از آن کالا می‌شود. در دیجی کالا شما می‌توانید در هر ساعت از شبانه روز به فروشگاه مجازی مراجعه کنید و در قفسه‌های محصولات به دنبال کالاهای موردنظر خود بگردید.

اطلاع از نظر مشتریان بعضی از موارد هستند که اطلاعات و نظرات موجود بر روی محصول یا توصیه‌های سازنده به ما اطمینان نمی‌دهند. حتی دیجی کالا در بخش نقد و بررسی خود، تمایل دارد که نکات مثبت محصول را بیشتر مورد توجه قرار دهد. اما از آنجایی که نظرات شخصی و تجربه استفاده در طول زمان یک عامل مهم در انتخاب خریدار است، سبب میشود که خریدار با تردید به محصول نگاه کند. به همین دلیل، توصیه میکنم همیشه قبل از خرید هر محصولی، به امتیازات و نظراتی که توسط سایر کاربران نسبت به آن محصول داده شده است، توجه ویژه‌ای کنید. شما می‌توانید با یک تگ ویژه که دیجی کالا آن را بر روی نام هر کاربر قرار می‌دهد، ببینید که آیا آن فرد همین محصول را خریده یا صرفاً دارد تجربه‌های دیگری را درباره محصول می‌گوید.

طرح‌های فروش جذاب یکی از بخش‌های بسیار عالی در دیجی کالا، طرح‌های جذاب فروش و کالاهای شگفت انگیز آن است که معمولا محصولات مختلف با تخفیف‌های عالی در یه باکس جداگانه نشان داده می‌شود. البته باید توجه کنید که ممکن است مشکلاتی هم در این بخش وجود داشته باشد. در طرح‌های روزانه شگفت انگیز مانند باکس شگفت انگیز، معمولاً هر ۲۴ ساعت، تعدادی کالا با تخفیف‌های ویژه نشان داده می‌شوند و با قیمتی بسیار کمتر به صورت تخفیفی فروخته می‌شوند.

معایب خرید از دیجی کالا از جمله معایب خرید از این فروشگاه اینترنتی عبارتند از:

قیمت بسیار بالا در پلتفرم جدید دیجی کالا، فروشندگان می‌توانند قیمت‌های محصولات خود را مشخص کنند. برای این کار، فروشنده باید با توجه به هزینه‌های مختلفی از جمله هزینه ارسال، کمیسیون دیجی کالا و هزینه‌های انبار دیجی کالا، قیمت کالای خود را تعیین کند. به همین دلیل، قیمت یک محصول در دیجی کالا می‌تواند چند برابر قیمت همان کالا در فروشگاه‌های دیگر باشد.

هزینه ارسال نسبتا بالا هزینه ارسال کالا از دیجی کالا به مشتریان شهرستان‌های دیگر در حال حاضر بسیار بالاست. اما اگر از طریق پست ارسال می‌شد، هزینه‌ای بسیار پایین‌تر برای مشتریان به دست می‌آمد. این مسئله باعث ایجاد نارضایتی در مشتریان شهرستانی شده است. دیجی کالا با توجه به حجم بالای سرمایه و اعتبار قوی که در بازار دارد، می‌توانست از هزینه ارسال رایگان بهره‌برداری کند و مشتریان را از این نظر راضی کند. این راهکار می‌توانست از سوی دیجی کالا به عنوان یک نقطه قوت و برتری در صنعت خرید آنلاین مورد استفاده قرار گیرد.

تعدد زیاد یک محصول در فروشگاه آنلاین دیجی کالا، ممکن است با تعداد بسیار زیادی ورژن یک محصول مواجه شوید. این ورژن‌ها ممکن است به علت ویژگی‌های متفاوت یا نسخه‌های مختلف یک محصول باشد. هر نسخه ممکن است قیمتی متفاوت داشته باشد. این مسئله می‌تواند برخی از مشتریان را گیج کند و در انتخاب یک محصول مناسب، دشواری ایجاد کند.

فروشگاه تکنولایف

در سال ۱۳۹۲، شرکت تکنولایف به صورت رسمی و به همین نام فعالیت خود را آغاز کرد. اما نقطه آغاز فروش محصولات دیجیتال در فضای اینترنت به سال ۱۳۸۶ بازمی‌گردد. این زمان تبدیل به نقطه‌ی طلایی تجربه خرید آنلاین شرکت تکنولایف شد. از سال ۱۳۹۶ تا کنون، با پیوستن شرکت پارس همراه کاسپین، فعالیت‌های سایت تکنولایف به صورت گسترده‌تری ادامه یافته و در حال حاضر فروشگاه آنلاین تکنولایف به عنوان یکی از منابع مهم فروش محصولات دیجیتال مانند تلویزیون، گوشی، لوازم جانبی و سایر محصولات دیجیتال شناخته می‌شود.

مزایای خرید از فروشگاه تکنولایف از جمله مزیت‌های خرید از این فروشگاه اینترنتی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

تنوع محصولات تکنولایف، یک فروشنده تخصصی کالاهای دیجیتال در ایران، است که بازار رقابتی سالمی را برای فروش برندهای ایرانی و خارجی در این حوزه فراهم کرده است. در این وب‌سایت، شما می‌توانید هر آنچه که بخواهید مانند فروش انواع گوشی، تبلت، صوتی و تصویری، هدفون و هندزفری، لوازم جانبی (مانند پاور بانک، هارد، شارژر و...)، ساعت و بند هوشمند، کامپیوتر و لپ‌تاپ، کنسول بازی و... را پیدا کنید.

تحویل سریع سفارش پس از اینکه محصولی که دوست داشتید را از سایت تکنولایف سفارش دادید، مطمئن باشید که طولی نمی‌کشد تا به دستتان برسد. فروشگاه آنلاین تکنولایف سه روش ارسال پستی، اکسپرس و تیپاکس دارد. برای روش پستی، اگه تا ساعت چهار عصر سفارش خود را ثبت کرده باشید، روز بعد صبح اولین فرصت با پست ایران رسیده می‌شود. بسته به شهری که زندگی می‌کنید، به سرعت، کالا به شما تحویل داده می‌شود.

تضمین محصول خریداری شده همان طور که کیفیت محصولات بسیار ارزشمند است، گارانتی آن‌ها نیز از همین اهمیت برخوردار است. تکنولایف با دقت بهترین برندها و محصولات را انتخاب می‌کند. کیفیت همه محصولاتی که در وب‌سایت فروش می‌شوند تأیید شده است. ابتدا توسط کارشناسان مورد ارزیابی قرار می‌گیرند و سپس در وب‌سایت عرضه می‌شوند. تکنولایف تضمین کامل 7 روزه را برای کاربران فراهم کرده است. این ضمانت، علاوه بر تضمین کیفیت محصولات، به مشتریان اطمینان عمیقی می‌دهد.

معایب خرید از فروشگاه تکنولایف مانند هر فروشگاه دیگری، فروشگاه اینترنتی تکنولایف هم یک سری معایب در هنگام خرید دارد که عبارتند از:

موجودی کالاها کمتر از حد انتظار است برخی از کاربران که تجربه خرید از فروشگاه تکنولایف را داشته‌اند، نظرات منفی خود را درباره عملکرد و موجودی محصولات این فروشگاه ابراز کرده‌اند. آنها از کیفیت خدمات و عدم توانایی فروشگاه در تامین موجودی کافی برخوردار نبوده و از این موضوع ناراضی بوده‌اند. همچنین، برخی از کاربران از عدم وجود کامنت‌های مفید و کارآمد در سایت تکنولایف نیز شکایت کرده‌اند و به دلیل عدم وجود اطلاعات کافی، نمی‌توانند تصمیم درستی در خرید محصولات بگیرند.

شرایط عجیب ارسال کالا در روزهای تعطیل، تکنولایف امکان ارسال محصولات را فراهم نمی‌کند. اگر چند روز تعطیلی متوالی وجود داشته باشد و شما به کالایی نیاز دارید، باید تا پایان تعطیلات صبر کنید. همچنین در ایام مانند نوروز، حتی با پرداخت هزینه، تحویل کالا امکان‌پذیر نخواهد بود. قوانین ارسال تکنولایف بر اساس محل زندگی شما تغییر می‌کند. افرادی که در تهران هستند، می‌توانند با استفاده از سرویس تکنوپیک محصول خود را سریع‌تر دریافت کنند. اما افرادی که در مناطق خاصی از تهران زندگی می‌کنند، امکان دریافت محصول از تکنوپیک وجود ندارد و با استفاده از سرویس تکنوپست، محصول با تاخیر بیشتری به دستشان می‌رسد. این موضوع ناشی از قوانین عجیب ارسال تکنولایف است که در برخی مناطق و خیابان‌ها تحویل کالا را امکان‌پذیر نمی‌کند. علاوه بر این، تکنولایف برای ارسال محصولات خود هزینه پیک را دریافت می‌کند، در حالی که بسیاری از فروشگاه‌های آنلاین هزینه پیک را برای محصولات گران قیمت خود بر نمی‌دارند و تنها هزینه ارسال را دریافت می‌کنند.

کامنت‌های نه چندان مفید مطالعه نظرات دیگران درباره یک محصول، روشی رایج برای انتخاب یک کالا است. این نظرات شامل تجربه خرید و استفاده از محصول در فروشگاه‌های آنلاین دیگر است. این نقدها می‌توانند به خریداران دیگر در انتخاب یک محصول کمک کنند. اما در سایت تکنولایف، کامنت‌های مفید و کارآمدی وجود ندارد. اغلب کامنت‌ها در این سایت به سؤالات ساده و بی‌ارزش محدود می‌شود و نمی‌توان از آنها برای درک نظرات دیگر کاربران و تجربه خرید آنها استفاده کرد.

فروشگاه فرنا

فروشگاه فرنا فروشگاهی است که از آذر ماه سال ۱۳۹۹ تا به امروز در زمینه فروش انواع وسایل دیجیتالی فعالیت می‌کند. این فروشگاه به پشتوانه سال‌ها خدمت تخصصی در زمینه فروش انواع تجهیزات الکترونیکی مانند گوشی موبایل، لوازم خانگی، لوازم جانبی، کنسول‌های بازی و... امروزه در بستر اینترنت خدمات خود را به مشتریان ارائه می‌دهد. فروشگاه فرنا اصالت کالا را سرلوحه تمام خدمات خود قرار داده است تا به بهترین شکل ممکن رضایت و اعتماد مشتریان را جلب نماید.

مزایای خرید از فروشگاه فرنا از جمله مزایای خرید از فروشگاه فرنا عبارتند از:

داشتن کارشناسان با تجربه اگر هنگام خرید وسایل دیجیتال دچار شک و تردید هستید و نمی‌دانید که دقیقا کدام وسیله یا تلفن همراه می‌تواند پاسخگوی نیازهای شما باشد؛ جای نگرانی وجود ندارد. زیرا فروشگاه فرنا با داشتن کارشناسان با تجربه و با انگیزه به تمام سوالات و ابهامات شما قبل و پس از خرید محصول پاسخ می‌دهد.

ارائه قیمت‌های به روز محصولات یکی از مشکلاتی که اغلب کاربران را ناراحت می‌کند این است که فروشگاه آنلاین مورد نظر آنها قیمت به روز محصولات را ارائه نمی‌دهد. در حالی که در فروشگاه فرنا قیمت‌ها به صورت روزانه کنترل و به روز می‌شوند. به همین خاطر ناگهان با قیمت زیادتر از حد معمول مواجه نخواهید شد.

فروش برندهای مختلف وسایل دیجیتال برای خرید تلفن همراه هوشمند و یا لوازم دیجیتالی دیگر برندهای مختلفی از جمله سامسونگ، شیائومی، اپل، هواوی، اینفنیکس، جی ال ایکس، ناتینگ فون، جی پلاس و... در نسخه‌های جدید و با کانفیگ‌های متنوع قرار دارد. تنوع زیادی که در برندهای فروشگاه فرنا وجود دارد باعث شده تا مشتریان به راحتی بتوانند محصولات مورد نظر خود را خریداری کنند.

با وجود تمام مزایای گفته شده و روش راحت ارسال فروشگاه فرنا، معایب خاصی درباره این فروشگاه که قابل به توضیح دادن باشد دیده نمی‌شود.

فروشگاه کالاتیک

فروشگاه اینترنتی کالاتیک یکی از وبسایت‌های معتبر در زمینه خرید موبایل و لوازم جانبی به شمار می‌آید. این شرکت از سال 1396 به صورت تخصصی در این حوزه فعالیت خود را آغاز کرده است. طی این سال‌ها، کالاتیک جایگاه قوی در نظر عموم مردم کسب کرده است. در ابتدا، این فروشگاه آنلاین تمرکز خود را فقط بر روی فروش تلفن همراه داشت، اما در حال حاضر انواع لوازم صوتی و تصویری، لوازم خانگی، وسایل بهداشتی مانند جاروبرقی رباتیک، دستگاه اسکراب صورت، غذاساز، تلویزیون، ماساژور، اسکوتر و سایر محصولات را در فروش نیز دارد. فروشگاه کالاتیک از طریق کمپین‌های تبلیغاتی، خود را به خوبی به مخاطبان معرفی کرده است و بیلبوردهای تبلیغاتی آن را در اتوبان‌های تهران و شهرهای بزرگ دیگر می‌توان مشاهده کرد.

مزایای خرید از کالاتیک از جمله مزایای خرید از کالاتیک عبارتند از:

انتشار ویدیوهای نقد و بررسی وسایل هوشمند یکی از مهم‌ترین مزیت‌های فروشگاه کالاتیک را می‌توان انتشار ویدیوهای نقد و بررسی وسایل هوشمند و تلفن‌های همراه دانست. علاوه بر این‌ها این وب سایت نقد و بررسی و توضیحات خود را به صورت متن هم قرار می‌دهد.

تنوع برندهای مختلف فرقی ندارد که به دنبال چه برندی هستید بلکه در فروشگاه کالاتیک می‌توانید برندهای مختلف وسایل دیجیتال و تلفن‌های همراه را مشاهده و خریداری کنید.

ارائه جدول مشخصات دقیق محصولات اگر می‌خواهید قبل از خرید محصول مورد نظر خود به طور کاملا دقیق از مشخصات فنی آن اطلاعاتی کسب کنید؛ کالاتیک مناسب شما خواهد بود. به این خاطر که در وب سایت آنها جدول مشخصات دقیق هر محصول درج شده است.

معایب خرید از کالاتیک از جمله معایب خرید از فروشگاه کالاتیک عبارتند از:

عدم استفاده از رابط کاربری جذاب پس از ورود به وب سایت کالاتیک چیزی که توجه اکثر مخاطبان را به خود جلب می‌کند؛ نداشتن رابط کاربری جذاب این وب سایت است. همانطور که می‌دانید؛ داشتن یک رابط کاربری خلاقانه و جذاب می‌تواند یکی از ترفندهای جذب مشتری باشد در حالی که فروشگاه کالاتیک این مزیت را ندارد.

عدم امکان پرداخت در محل یکی دیگر از معایب این فروشگاه عدم پرداخت در محل است. اگر شما می‌خواهید محصولی را خریداری کنید فقط باید همان لحظه در وب سایت مبلغ آن را به طور کامل بپردازید.

عدم امکان خرید قسطی عدم امکان خرید قسطی را شاید بتوان بزرگترین عیب فروشگاه کالاتیک در نظر گرفت. به این خاطر که امروزه اغلب مشتریان خرید قسطی را ترجیح می‌دهند. بنابراین نداشتن این مزیت می‌تواند به ضرر فروشگاه کالاتیک باشد.

سخن پایانی

در این مقاله به معرفی ۴ فروشگاه برتر ایران در زمینه فروش لوازم دیجیتالی پرداختیم و مزایا و معایب آن‌ها را بررسی کردیم. همیشه بهتر است قبل از اینکه از فروشگاه اینترنتی وسایل مورد نیاز خود را خریداری کنید؛ نسبت به مزیت‌ها، معایب و خدمات آن‌ها آشنایی داشته باشید. امیدواریم این مقاله به شما کمک کرده باشد تا بهترین تصمیم را هنگام خرید آنلاین بگیرید

بن گویر، وزیر امنیت ملی اسرائیل بر اثر سانحه رانندگی مجروح شد

ستاره استقلال مشاور املاک خانه شد!

کارت بانکی ۶ بانک حذف می‌شود

الحوثی: رژیم صهیونیستی بیمارستان‌های غزه را به گور‌های دسته‌جمعی تبدیل کرده است

۲۴میلیارد دلار دولتی برای ۱۰۰وارد کننده عمده/ رانت ۴میلیارد دلاری مونتاژکاران خودرو چینی/ اختصاص ۷۰۰میلیون دلار به داریا همراه واردکننده تلفن همراه از چین/ بانک مرکزی تامین ارز را انجام داد، چرا قیمت ها ثابت نمی ماند؟ + لیست

۹ محصول ایران خودرو ارزان شدند

چرا فرانسه از فهرست ۱۰ اقتصاد برتر جهان حذف می‌شود؟

محمدصادقی بازیگر فراری: تعریف جنسیتی مشخصی ندارم/ بدونِ هویتِ جنسی

آیا حاضرید آیفون را ارزان‌تر بخرید، ولی با بدنه پلاستیکی؟

بن گویر، وزیر امنیت ملی اسرائیل بر اثر سانحه رانندگی مجروح شد

هوش هیجانی چیست و چه اهمیتی دارد؟ مولفه ها، نشانه ها و تقویت EQ