اولین دوره کسب‌وکار در ایران را چه سازمانی در سال 47 برگزار نمود؟ آیا این مرکز هنوز هم فعال هست؟ راز برترین و موفقترین مدیران کشور چیست؟ آیا ما هم میتوانیم در سازمان مدیریت صنعتی اصفهان تحصیل کنیم؟ راه ارتباطی با بهترین مرکز آموزشی کسب‌وکار چیست و چطور از مشاوره رایگان این مرکز بهره‌مند شویم؟
کد خبر: 140205187428323298

به نقل از سازمان مدیریت صنعتی اصفهان، شعبه مرکزی سازمان که در دهه 1340 و با عنوان مرکز تخصصی راهنمایی صنایع ایران تاسیس و به بهره‌برداری رسید، در سال 1347 خورشیدی نخستین دوره تخصصی مدیریت کسب‌وکار (MBA) به منظور ارتقای سطح کیفی جامعه مدیریت در ایران و پرورش مدیران از طریق همکاری با مدرسه وارتون دانشگاه پنسیلوانیا فعالیت خود را برگزار نمود.

دوره‌های MBA سازمان مدیریت صنعتی در سطح کارشناسی ارشد برگزار و مدرک آن توسط دانشگاه وارتون صادر می‌شد. جالب است بدانید که دانشگاه وارتون در رتبه‌بندی برترین دانشکده‌های مدیریت جهان، همواره بین اول تا سوم جای میگیرد!

تجربه شگفت‌انگیز در کمک به اقتصاد و کسب‌وکارها

این سازمان با با بیش از 6 دهه تجربه در زمینه آموزش، پژوهش و مشاوره توانسته است، ضمن آموزش صدها هزار نفر از مدیران کشور و کمک به افزایش مهارت‌های فنی و علمی آن‌ها، فرصتی ایجاد کند که چرخ اقتصاد ایران از کار نیافتد و بتوانیم با وجود محدودیت‌ها و چالش‌ها تا جای ممکن دوام بیاوریم. پس نه تنها مدیران و صاحبین کسب‌وکار با کمک آموزش‌های کسب‌وکار (MBA ، DBA، EMBA و... ) توانسته‌اند به موفقیت بیشتری برسند بلکه کل مردم ایران با کمک این آموزش‌های فوق‌العاده توانسته‌اند به زندگی بهتری برسند.

راز موفقیت کسب‌وکارها و صنعت در اصفهان

اگر به وضعیت صنعت در شهرهای مختلف نگاهی بیاندازیم خواهیم دید که یکی از شهرهای پیشرو در امر کسب‌وکار و صنعت، شهر اصفهان است. حال اگر به دنبال راز این موفقیت نسبت به سایر استان‌های کشور باشیم، تنها به یک جواب خواهیم رسید!

جواب فقط و فقط در کیفیت آموزش‌های کسب‌وکار و مدیریت در سازمان مدیریت صنعتی اصفهان است. این سازمان با تلاش فراوان در ربع قرن اخیر سعی کرده بهترین آموزش‌ها و مشاوره‌های ایران را همتراز با برترین مدرسه‌های کسب‌وکار جهانی به مخاطبین خود ارائه دهد.

برای این سازمان حضور برترین اساتید مدیریت کشور در اصفهان با صرف هزینه هنگفت حق تدریس، هواپیما، هتل و... از شهرهای دیگری مثل تهران، شیراز و... مهم نیست، مهم برایشان این است که به رسالت خود پایبند باشد و بهترین و بروزترین مطالب را از بهترین اساتید ایران و حتی اساتید ایرانی که در خارج از ایران حضور دارند، ارائه شود.

از همین رو بیش از 5300 ( پنج هزار و سی صد ) نفر از برترین مدیران بخش خصوصی و دولتی استان اصفهان و استان‌های همجوار جزء فارغ التحصیلان این مرکز آموزشی هستند و سعی میکنند اقتصاد ایران زنده و سرحال بماند تا همه مردم ایران بتوانند از این آموزش‌ها به صورت غیر مستقیم بهره برده و زندگی بهتری برای خود داشته باشند.

پشت پرده سازمان مدیریت صنعتی اصفهان

به صورت کلی میتوان دلایل بیشماری برای این سطح از موفقیت این شعبه‌ی اصفهان این سازمان وجود دارد، از تجربه چند دهه‌ای در برگزاری کلاس‌ها گرفته تا توجه به ریزترین مسائلی مثل میزان شدت نور کلاس و... . اما به هر حال اگر بخواهیم دلیل اصلی موفقیت پرورش مدیران را بررسی کنیم میتوانیم به موارد زیر توجه ویژه‌ای داشته باشیم:

1. اساتید تراز اول: همانطور که پیشتر هم نیز گفتیم برای این مرکز مهم این نیست که چه دردسر و هزینه‌ای برای جذب برترین اساتید هر حوزه باید متحمل شد، مهم نتیجه است.
  2. محتوای جامع
  3. تجربه چند دهه‌ای
  4. پشتیبانی
  5. بستری برای شبکه‌سازی: با توجه به برند قدرتمندی که این سازمان دارد، در هر کدام از کلاس‌های برگزار شده، افراد، کارآفرینان و مدیران سطح بالایی حضور دارند..

شاید هر فردی که تجربه شاگردی در این مکتب را دارد بتواند به لیست بالا ده‌ها مورد اضافه کند ولی ما در اینجا به همین پنج مورد بسنده کرده و فقط در یک جمله میگوییم این مرکز آموزشی در ایران هیچ رقیبی نداشته و استفاده نکردن از آموزش‌ها و مشاوره‌های این مرکز، فرصتی است که تقدیم رقبا میشود!

برترین دوره‌های ارائه شده

دقیقا نمیتوان گفت کدام دوره بهتر است چون در این مجموعه آموزشی، سعی میشود هر دوره به بهترین نحو و در کلاس جهانی برگزار شود و اصطلاحا هر کدام از گل‌های این باغ رنگ و بوی جذاب خود را دارد. اما با این وجود میتوانیم بگوییم برخی از دوره‌های برگزار شده در این مرکز پر مخاطب‌تر بوده و معمولا هر کسی اقبال حضور در آن را پیدا نمیکند. برخی از این دوره‌ها عبارتند از:

1. دوره جامع DBA
  2. دوره جامع EMBA
  3. دوره جامع MBA
  4. دوره سرپرستی فروش
  5. دوره کارشناسی فروش

اگر شما هم میخواهید پر قدرت به دنیای کسب‌وکار قدم بگذارید به سایت سازمان مدیریت صنعتی اصفهان به آدرس imiesf.org بروید یا به شماره 14-36620612-031 تماس گرفته و با مشاوره رایگان، یکبار برای همیشه تخصص کافی را با شرکت در دوره مورد نظر خود به دست آورید.

بن گویر، وزیر امنیت ملی اسرائیل بر اثر سانحه رانندگی مجروح شد

ستاره استقلال مشاور املاک خانه شد!

کارت بانکی ۶ بانک حذف می‌شود

الحوثی: رژیم صهیونیستی بیمارستان‌های غزه را به گور‌های دسته‌جمعی تبدیل کرده است

۲۴میلیارد دلار دولتی برای ۱۰۰وارد کننده عمده/ رانت ۴میلیارد دلاری مونتاژکاران خودرو چینی/ اختصاص ۷۰۰میلیون دلار به داریا همراه واردکننده تلفن همراه از چین/ بانک مرکزی تامین ارز را انجام داد، چرا قیمت ها ثابت نمی ماند؟ + لیست

چرا فرانسه از فهرست ۱۰ اقتصاد برتر جهان حذف می‌شود؟

۹ محصول ایران خودرو ارزان شدند

محمدصادقی بازیگر فراری: تعریف جنسیتی مشخصی ندارم/ بدونِ هویتِ جنسی

آیا حاضرید آیفون را ارزان‌تر بخرید، ولی با بدنه پلاستیکی؟

بن گویر، وزیر امنیت ملی اسرائیل بر اثر سانحه رانندگی مجروح شد

هوش هیجانی چیست و چه اهمیتی دارد؟ مولفه ها، نشانه ها و تقویت EQ