خبرهای متعدد و جدید حاکی از آن است که فروش ویلا امروزه از طریق اینترنت انجام می‌شود و بسیاری از مشتریان، بدون دیدن ویلا و تنها با عکس آن، پول را به صورت اینترنتی پرداخت می‌کنند! در ادامه بهترین سایت‌ها که ویلا را به صورت آنلاین به فروش می‌رسانند مورد بررسی قرار داده‌ایم.
کد خبر: 140205217431523204

وب‌سایت Zillow

برند Zillow.com توسط کاربران آمریکایی بیشترین بازدید را داشته است و اکثر افرادی که قصد اجاره یا خرید ویلا و خانه را دارند به وب‌سایت این مجموعه سر می‌زنند. این مجموعه اکثر ایالت‌های آمریکا را پوشش می‌دهد و هدف این است تا کاربران برای خرید خانه خود یک تجربه امن و ایده‌آل را داشته باشند. برند Zillow با یک سری از شرکت‌ها به شکل مشارکت در فروش فعالیت می‌کند و اگر آن‌ مجموعه‌ها ملکی را به فروش برسانند یا آن‌ها را اجاره دهند، پورسانت دریافت می‌کنند.

قیمت ویلاهای برند Zillow

ویلاها و خانه‌های مختلفی در این وب‌سایت وجود دارند که قیمت هر کدام بر اساس منطقه، متراژ و کیفیت ساخت کاملاً متفاوت است. ویلاهای استخردار از مدل‌های عادی گران‌تر هستند و برای اجاره یا خرید آن‌ها باید هزینه بیشتری پرداخت کنید. در ادامه چند مدل از ویلاهای موجود در وب‌سایت مجموعه را به همراه قیمت و تصاویر مربوطه مشاهده می‌کنید.

ویلای مدرن استخردار27 میلیارد تومان
ویلای جنگلی17 میلیارد تومان
ویلا با سقف A شکل22 میلیارد و نیم

ویلای مدرن استخردار

•        قیمت: 27 میلیارد تومان
  • در ساخت این ویلا، سعی شده است تا مدرن بودن به چشم بیاید. این ویلا برای خانواده و تعداد بالای افراد کاملاً مناسب است و دارای یک استخر لوکس و تفریحاتی می‌باشد. طراحی آشپزخانه و کف به بهترین شکل ممکن انجام شده است و به دلیل حرفه‌ای بودن طراحی، به محض قرار گرفتن در آن احساس راحتی و رها بودن می‌کنید. پشت ویلا رو به کوه است و ویوی ابدی دارد.

ویلای جنگلی

•         قیمت: 17 میلیارد تومان
  • این ویلا تماماً با گل و گیاه و درختان پوشیده شده است. به محض قرار گرفتن درون آن، احساس آرامش ناشی از قرار گرفتن در یک محیط سرسبز را حس می‌کنید. دیوارهای ویلا با پیچک و گل‌های مخصوص تزئین شده‌اند و در کنار جذابیت، متفاوت جلوه می‌کنند. قسمت ورودی محیط ویلا با بلوک‌های مربع شکل تزئین شده است و از میان گیاهان می‌گذرد. این ویلا دو خوابه است و باغچه آن برای ساعت‌ها شما را سرگرم می‌کند.

ویلا با سقف A شکل

•         قیمت: 22 میلیارد و نیم
  • در این ویلا توجه اصلی بر روی دکوراسیون و طراحی داخلی بوده است. داشتن سقف A شکل دو تکه و احاطه شدن ویلا با محیط چمن باعث شده است تا یک فضای متفاوت و جذاب به وجود بیاید. این ویلا سه خوابه است و در برخی مناطق از آن به عنوان "خانه مزرعه‌ای" یاد می‌کنند. در ساختار داخلی به ویژه کف از چوب مقاوم استفاده شده است و یکی از اتاق‌های آن تماماً چوبی است.

وب‌سایت Rent

به گفته خود مجموعه rent.com ، هدف آن‌ها این است تا افراد را به سادگی هرچه‌تمام‌تر به ملک مورد نظر متصل کنند. این مجموعه قصد دارد تا فرایند اجاره ویلا و خانه را بسیار ساده کند و برای قسمت‌های مختلف تیم خود از مدیران حرفه‌ای بهره می‌گیرد. مجموعه Rent در اجاره ویلا تجربه بسیار بالایی دارد و تیم بزرگی را تشکیل داده است.

قیمت اجاره ویلاهای برند Rent

این مجموعه در انواع قیمت‌ها ویلا و خانه اجاره می‌دهد و در ادامه نمونه‌های آن‌ را مشاهده می‌کنید.rent.com

ویلای بزرگ فوق لوکسماهانه 150 میلیون تومان
    ویلای استخر دارماهانه 60 میلیون تومان

ویلای بزرگ فوق لوکس

•         اجاره ماهانه: 150 میلیون تومان
  • ویلای بزرگ فوق لوکس هم از لحاظ ظاهری و هم از لحاظ امکانات کاملاً منحصر به فرد است. داشتن استخر بزرگ، باشگاه ورزشی، آلاچیق و فضای باز بزرگ از جمله امکانات آن است. این ویلا زمین تنیس نیز دارد. تمام بخش‌های مختلف به شدت لوکس هستند و هر قسمت طراحی مخصوص به خود را دارد. هارمونی رنگ در بخش‌های مختلف رعایت شده است و تمام تلاش بر این بوده است تا مشتری احساس راحتی کند.

ویلای استخر دار

•         اجاره ماهانه: 60 میلیون تومان
  • ساختار و نمای ظاهری متفاوت این ویلا از عکس پایین کاملاً مشخص است. هدف اصلی این بوده است تا مشتری با گذراندن وقت در این ویلا، حس متفاوت و منحصر به فردی را تجربه کند. استخر چهار فصل و جذاب در جلوی ویلا ساخته شده است و در دکوراسیون داخلی از رنگ‌های سرد استفاده شده است.

وب‌سایت Vilahaft

مجموعه Vilahaft با 10سال سابقه کار حرفه‌ای در زمینه فروش و اجاره ویلا، صاحب یکی از بهترین وب‌سایت‌های فروش و اجاره ویلا در بستر اینترنت است. این مجموعه ویلاهای منطقه تهراندشت را به فروش می‌رساند و تا به حال بیش از 700 ویلا را در وب‌سایت خود بارگذاری کرده است. هدف Vilahaft راهنمایی افراد در خرید ویلا و کمک به آن‌ها برای انتخاب یک گزینه مناسب و باکیفیت است. امکان سرمایه‌گذاری در پروژه‌های این مجموعه وجود دارد.

قیمت ویلاهای برند Vilahaft

قیمت ویلاهای ارائه شده توسط این برند نسبت به سایر رقبا معقول است و نظر مخاطبین را به خود جلب می‌کند. در ادامه لیست قیمت چند تا از ویلاها را مشاهده می‌کنید.

ویلای روستای کرگلین6 میلیارد و 200 میلیون تومان
    ویلای مدرن شهرکی تهراندشت9 میلیارد تومان
    ویلای نوساز روستای آران5 میلیارد تومان

ویلای روستای کرگلین

•         قیمت: 6 میلیارد و 200 میلیون تومان
  • این ویلا که در تهراندشت واقع است، دو خوابه است و برای آن نگهبان در نظر گرفته شده است. از جمله ویژگی‌های ویلای روستای کرگلین، داشتن روف گاردن است که با رفتن به آنجا از هوا لذت می‌برید. طراحی پذیرایی این ویلا به صورت حرفه‌ای و زیبا انجام شده است. فضای بیرونی سرسبز است و نورپردازی مخصوص خود را دارد. پارکینگ حداکثر 3 عدد ماشین را داخل خود جای می‌دهد. کف محیط بیرونی به صورت بلوک‌های مربعی و یک‌درمیان چمن شده و به زیبایی ویلا افزوده است.

ویلای مدرن شهرکی تهراندشت

•        قیمت: 9 میلیارد تومان
  • امکانات این ویلای شهرکی دو خوابه بسیار زیاد است. هر دو خواب مستر هستند و در نمای ظاهری از بهترین کیفیت چوب و کامپوزیت استفاده شده است. استفاده از متریال مرغوب به ویژه در نمای بیرونی باعث شده است تا ویلا یک فضای مدرن و لوکس داشته باشد. نورپردازی محیط داخلی و بیرونی خیره کننده است و برای آن انرژی زیادی گذاشته شده است. استخر چهار فصل است و به همراه آب‌نما ارائه می‌شود.

ویلای نوساز روستای آران

•         قیمت: 5 میلیارد تومان
  • این ویلا در سال 1402 ساخته شده است و کاملاً نوساز است. ویلای روستای آران دو خواب است و هر دو مستر هستند. فضای داخلی جذابیت بخصوصی دارد و دسترسی از هال به داخل آشپزخانه بسیار راحت است. اتاق سرایداری در محیط بیرونی و به صورت کاملاً مجزا طراحی شده است. طراحی به شکلی انجام شده است که نور طبیعی به داخل نفوذ پیدا کند و همین مسئله جذابیت را دوچندان کرده است.

خرید ویلا به صورت راحت و اینترنتی

با توجه به رشد تکنولوژی و راحت شدن امور روزانه، کار خرید ویلا به راحتی و بدون دردسر انجام می‌شود! دیگر نیازی نیست تا ساعت‌ها در املاکی‌های مختلف به دنبال یافتن یک ویلای خوب باشید؛ بلکه فقط کافی است تا با یک کلیک وارد اینترنت شوید و ویلای خود را انتخاب کنید! بعد از اطمینان از انتخاب، امکان بازدید حضوری نیز وجود دارد. اگر شما نیز قصد دارید تا ویلای خود را به صورت اینترنتی و به راحتی خریداری کنید راه حل آسان است! کافی است تا برای دیدن ویلاهای اطراف تهران و انتخاب گزینه مناسب، به vilahaft.com مراجعه کنید.

بن گویر، وزیر امنیت ملی اسرائیل بر اثر سانحه رانندگی مجروح شد

ستاره استقلال مشاور املاک خانه شد!

کارت بانکی ۶ بانک حذف می‌شود

الحوثی: رژیم صهیونیستی بیمارستان‌های غزه را به گور‌های دسته‌جمعی تبدیل کرده است

۲۴میلیارد دلار دولتی برای ۱۰۰وارد کننده عمده/ رانت ۴میلیارد دلاری مونتاژکاران خودرو چینی/ اختصاص ۷۰۰میلیون دلار به داریا همراه واردکننده تلفن همراه از چین/ بانک مرکزی تامین ارز را انجام داد، چرا قیمت ها ثابت نمی ماند؟ + لیست

چرا فرانسه از فهرست ۱۰ اقتصاد برتر جهان حذف می‌شود؟

۹ محصول ایران خودرو ارزان شدند

محمدصادقی بازیگر فراری: تعریف جنسیتی مشخصی ندارم/ بدونِ هویتِ جنسی

آیا حاضرید آیفون را ارزان‌تر بخرید، ولی با بدنه پلاستیکی؟

بن گویر، وزیر امنیت ملی اسرائیل بر اثر سانحه رانندگی مجروح شد

هوش هیجانی چیست و چه اهمیتی دارد؟ مولفه ها، نشانه ها و تقویت EQ