بسیاری از ساکنان پایتخت برای داشتن روزی خاطره انگیز، به مقاصدی در خارج از شهر فکر می‌کنند در حالی که بسیاری از فرصت‌های خوشگذرانی در همین شهر هستند. در ادامه پیشنهادهای جذاب برای تفریح در تهران ارائه شده است.

به خوشگذرانی در مراکز خرید فکر کنید

برای خیلی‌ها خرید یک تفریح است اما تا چند دهه گذشته مراکز خرید به عنوان گزینه‌ای برای خوشگذرانی مطرح نبودند. امروزه مراکز خرید تنها به داشتن فروشگاه‌ها اکتفا نمی‌کنند و به گونه‌ای طراحی می‌شوند که بتوانند اوقات فراغت افراد را به خوبی پر کنند.

تعداد زیادی از این مراکز در پایتخت هستند که با ورود به آنها گزینه‌های خوشگذرانی همچون تماشای فیلم در سالن‍‌های مجهز، شکم گردی جانانه در فودکورت‌ها، داشتن لحظاتی شاد در شهربازی، شرکت در جنگ‌ها و ... پیش روی قرار دارد. بنابراین می‌توان بر روی مرکز خریدهای تهران به عنوان محلی برای تفریح با دوستان و خانواده حساب کرد.

اماکن تفریحی را فراموش نکنید

در سال‌های اخیر تفریحات تازه‌ای در پایتخت به وجود آمده‌اند که می‌توان آنها را در برنامه تهرانگردی خود گنجاند. برای فراموش کردن روزمرگی و داشتن لحظاتی هیجانی، خاطره انگیز و متفاوت بهتر است سری به جاهای تفریحی تهران زد.

پارک‌ها، اتاق‌های فرار، سورتمه‌ها، مجموعه‌ها و ... همه و همه به عنوان مکان‌های تفریحی پایتخت شناخته می‌شوند. این مکان‌ها می‌توانند فرصت چشیدن طعم هیجان را به افراد بدهند یا فضایی آرامش بخش را برای آنها ایجاد کنند و یا ترکیبی از هر دو را داشته باشند.

در حالی که می‌توان از بام تهران به تماشای پایتخت نشست، همراهان می‌توانند تجربه‌ای هیجان انگیز در اتاق فرار یا سورتمه این مجموعه داشته باشند و این گونه به همه خوش می‌گذرد. برای شب گردی می‌توان سری به پل طبیعت زد و علاوه بر دیدن این سازه که شهرت بین المللی دارد، از دیدن چشم اندازی از تهران لذت برد. در این پل فودکورتی هم وجود دارد که می‌توان لحظاتی خوشمزه در آن داشت و یا از امکانات تفریحی پارک آب و آتش که در کنار پل است، استفاده کرد.

بازدید از موزه‌ها را در فهرست تفریحات تهران بگنجانید

اگر با شنیدن نام موزه مکانی با چند شی تاریخی به ذهن می‌رسد و یا اصلا به موزه گردی به عنوان یک تفریح نگاه نمی‌شود. بهتر است هر چه سریعتر این فکر را کنار گذاشت. کافیست نگاهی به فهرست موزه های تهران انداخت تا متوجه تنوع آنها شد و یا در لیست این موزه‌ها دروبسایت‌های بین المللی همچون تریپ ادوایزر محبوبیت این موزه‌ها را میان گردشگران بررسی کرد.

امروزه در کنار موزه ملی ایران که افراد را با اشیای تاریخی آشنا می‌کند، موزه حیات وحش دارآباد آشنایی با حیوانات را ممکن می‌سازد و حتی فضاهای تفریحی متفاوتی هم در اختیار می‌گذارد یا جاهایی مانند باغ موزه نگارستان و مجموعه سعدآباد از شلوغی‌های تهران افراد را دور می‌کند. همچنین موزه عبرت، مقصدی برای تجربه گردشگری سیاه است. با کنار گذاشتن موزه‌ها چه گزینه‌های جذابی از دست می‌رود!

اینها تنها بخشی از پیشنهادات کارناوال برای خوشگذرانی در شهر تهران بودند و گزینه‌های جذاب دیگری هم در این شهر وجود دارند که می‌توان با انتخاب تهران در سایت کارناوال با همه آنها آشنا شد.

تاثیرات شگفت انگیز مصرف روزانه پیاز

نتانیاهو از رفتن به زندان جان به در برد

شرایط پیش فروش T۸ و j۴ کرمان موتوراعلام شد

کمک بانک دی به خانه دار شدن مردم

دیدار رئیس اقلیم کردستان عراق و رئیس‌جمهور/ آیت‌الله رئیسی: از سواستفاده صهیونیست‌ها از اقلیم علیه ایران جلوگیری کنید/ خلع سلاح کامل و عدم حضور عناصر ضدانقلاب در خاک عراق، ضرورت است

حج امسال، حج برائت است/ کسی که با آمریکا و اسرائیل دست دوستی بدهد ظالم و ستمگر و مشمول لعنت خداوند است/جمهوری اسلامی در پشتیبانی از فلسطین منتظر کسی نماند و نمی‌ماند

شلیک ۶۵ موشک از جنوب لبنان به الجلیل و جولان

قیمت قطعی و علی الحساب خودروهای برقی وارداتی اعلام شد/ چه کسانی می توانند ثبت نام کنند؟

تظاهرات‌های دانشجویی در آمریکا و برخورد خشونت‌آمیز پلیس/ یادآوری سرکوب اعتراضات به جنگ ویتنام

این نرم‌افزار، تبلیغات ویندوز ۱۱ را با یک کلیک حذف می‌کند

تورم کاهشی می‌شود/ کاهش رشد پایه پولی به ۲۸.۱ درصد

‏افزایش ۲۰۰ میلیون دلاری دارایی‌های ارزی در فروردین/ کاهش نرخ رشد پول

تصمیم نهایی وزارت کار درباره رقم دستمزد ۱۴۰۳/ تغییر دستمزد کارگران جدی شد؟

بیمه رایگان دهک‌های یک تا پنج جامعه ادامه دارد

انتشار تصاویر و جزئیات جدید از فوت نیکا شاکرمی برای اولین بار/ بی آبرویی بی‌بی‌سی در پی انتشار اسناد پرونده

پيام واضح ايران به جهان/ سردار تنگسیری: اگر نفتکشی از ایران ببرید جبران خواهیم کرد

کانال مهمی به نام عمان / چرا مسقط برای ایران و آمریکا مهم است؟

اولین بداخلاقی سیاسی در‌دور دوم انتخابات/ راهنما راست، گردش به چپ

پشت پرده عجیب نامه‌ای درخصوص سیاست ارزی به رهبرانقلاب/ مهدوی: به ما دروغ گفتند و علیه بانک مرکزی امضا گرفتند/ این نامه از سوی مدیرعامل بورس کالا برای ما ارسال شد/ مشخص نیست در شرایط جنگ اقتصادی چرا چنین نامه‌ تحریک‌آمیزی نوشتند

ربایندگان «یسنا» به جرم خود اقرار کردند

رابرت کندی به بایدن: کنار بکش تا ترامپ را شکست بدهم

استرداد متهمه کلاهبردار کلان اقتصادی به کشور

صعود قیمت خودورهای داخلی و خارجی در بازار؛ این خودروی داخلی رکورد رشد قیمت را زد / جدول قیمت ها

جزئیات دومین حراج سکه سال ۱۴۰۳ اعلام شد

پرمخاطب شدن برنامه‌های معارفی رسانه ملی چه مفهومی دارد؟/ مردم دیندار ایران

آغاز فروش خودروهای وارداتی از ساعت ۱۶ امروز + اسامی خودروها

به تخلفات پیام‌رسان‌های داخلی رسیدگی می‌شود/ جزییاتی جدید از پرونده بابک زنجانی و چای دبش/ آخرین وضعیت پرونده باغ ازگل

کشف درمان جدید برای بیماری آلزایمر

بن گویر، وزیر امنیت ملی اسرائیل بر اثر سانحه رانندگی مجروح شد

هوش هیجانی چیست و چه اهمیتی دارد؟ مولفه ها، نشانه ها و تقویت EQ

موضع‌گیری درخصوص آیفون‌ ممنوعه و سکوت درباره موبایل مسافری

پایان سیاهِ ازدواج سفید

بررسی سرمایه گذاری های اخیر مهدی فضلی/ خیز گلرنگ برای حذف اسنپ، دیجی‌کالا و فیلیمو؟/ جنگ قدرت در اکوسیستم استارتاپی

ستاره استقلال مشاور املاک خانه شد!

کارت بانکی ۶ بانک حذف می‌شود